co by ste si mysleli o takom chalanovi?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: co by ste si mysleli o takom chalanovi?

Príspevok od používateľa axxis »

kathleen napísal:blbost.. ide o to, ze na zaciatku to nerobil.. pre mna su plavky a spodne pradlo to iste.
to asi preto, ze nie kazdy sa vyzlecie pred totalne cudzim dievcatom, pred kamaratkou bez problemov
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

a pred babou, ktora sa mu paci?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Prepana, vsak do treniriek sa vyliect a prezliect do niecoho noveho by mal byt uplny normal aj pred cuzdim dievcatom. Jedine, ze by sa za daco hanbil, ale zaco? Vo firme, ked som si skusal veci, pripravene na firemnu akciu, som sa pred kolegynou takto prezliekal a zijem..V lete ludia behaju taktiez v plavkach a to mu blbe tym padom nepride cez leto tak chodit (ak chodi)? Vsak mu povedz, ci ho podpichni, ze o co mu ide..
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

Ti dvori :lol:
kathleen
Light Professional
Light Professional

dvorilo sa mozno pred 100 rokmi, ak nie v stredoveku, takze good luck pri tvojom dvoreni :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kathleen napísal:dvorilo sa mozno pred 100 rokmi, ak nie v stredoveku, takze good luck pri tvojom dvoreni :)
Asi zacinam chapat preco o Teba nema zaujem
kathleen
Light Professional
Light Professional

axxis: to som rada. inak, bezprostredne predchadzajuci prispevok sa nekopiruje.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

to je myslim jedno ako to tam dal ,zial ma pravdu ,uz len z textu sa mi to nejako nezda ,neviem mozno sa spytam kravinu ,ale kebyze das foto jedneho aj toho chalana ,trebars hociaku spolocnu to je jedno tak by sme to mozno posudili inak a menej sa dohadovali ,nejdem vraviet ze veriace baby su vyslovene skarede no niesu prave ten typ ako to povedat nie ze barbie ale snad to muzske pokolenie pochopi :) ,dufam ze s uverejnenim foto problem nebude kedze v tejto dnesnej ere fuckbooku sa to kazdemu zda byt normalne ked to vidi skoro cely svet .
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

cORP ukazal by som ti par veriacich dievcat a neviem ci by ti nepadla sanka :)
Nehusti furt :D

Aj tak, kathleen, to, ze beha po izbe v uteraku je v celku normalne. Ja som pred svojimi kolegynami v byvalej praci bez jedineho problemu pobehoval v uteraku, prezliekal som sa do saka a mal som na sebe len boxerky, proste normalka.

Jeho chovanie sice moze byt sposobene aj niecim inym, doteraz som nad tym neuvazoval, ale teraz som zazil jednu skusenost.
S jednou kamaratkou z byvalej roboty si dost dobre rozumieme a na 90% akcii sme tam spolu ako "par". Na poslednej akcii to medzi nami riadne zaiskrilo a vyzeralo to tak, ze z toho nieco bude, ale zamietla to lebo sa bala, ze keby to zacalo skripat tak by ma v robote videla kazdy den (A moja mama je jej sefka) ...
Takze je mozne, ze "mlady" sa boji toho, ze keby ste sa rozisli tak by si jeden z vas musel hladat nahradne byvanie.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...presne tak...veriace baby sú celkom kusy...aspoň väčšina z nich...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kathleen napísal:axxis: to som rada. inak, bezprostredne predchadzajuci prispevok sa nekopiruje.
Thank you captain rulefollower. Slubujem, ze sa do buducnosti vyrazne polepism, a vobec, dam si ako svoje novorocne predsavzatie, ze nebudem citovat prispevkz priamo nad tym mojim.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

normalne toto je jak z velmi zlej telenovely.. sak na neho skoc, vylez z kupelni tiez len v uteraku alebo neco urob omg.. uz to zacina byt fest nuda :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

axxis napísal:Thank you captain rulefollower. Slubujem, ze sa do buducnosti vyrazne polepism, a vobec, dam si ako svoje novorocne predsavzatie, ze nebudem citovat prispevkz priamo nad tym mojim.
neboj sa, hned mi doslo, kam tym mieris. pokojne cituj ako myslis, mna na to predtym tiez niekto upozornil a nerobila som z toho novorocne predsavzatie.

//autoeditácia príspevku (20 Dec 2011, 23:45)
cORP. napísal:to je myslim jedno ako to tam dal ,zial ma pravdu ,uz len z textu sa mi to nejako nezda ,neviem mozno sa spytam kravinu ,ale kebyze das foto jedneho aj toho chalana ,trebars hociaku spolocnu to je jedno tak by sme to mozno posudili inak a menej sa dohadovali ,nejdem vraviet ze veriace baby su vyslovene skarede no niesu prave ten typ ako to povedat nie ze barbie ale snad to muzske pokolenie pochopi :) ,dufam ze s uverejnenim foto problem nebude kedze v tejto dnesnej ere fuckbooku sa to kazdemu zda byt normalne ked to vidi skoro cely svet .
raz som tu foto uz zverejnila a vacsina sa vyjadrila ze sedy priemer. urcitu sebareflexiu mam, neleziem za intelektualmi s tehlickami na bruchu. btw. s napadnikmi na diskach a v baroch problem nemam.

//autoeditácia príspevku (20 Dec 2011, 23:49)
Shark NX napísal:cORP ukazal by som ti par veriacich dievcat a neviem ci by ti nepadla sanka :)
Nehusti furt :D

Aj tak, kathleen, to, ze beha po izbe v uteraku je v celku normalne. Ja som pred svojimi kolegynami v byvalej praci bez jedineho problemu pobehoval v uteraku, prezliekal som sa do saka a mal som na sebe len boxerky, proste normalka.

Jeho chovanie sice moze byt sposobene aj niecim inym, doteraz som nad tym neuvazoval, ale teraz som zazil jednu skusenost.
S jednou kamaratkou z byvalej roboty si dost dobre rozumieme a na 90% akcii sme tam spolu ako "par". Na poslednej akcii to medzi nami riadne zaiskrilo a vyzeralo to tak, ze z toho nieco bude, ale zamietla to lebo sa bala, ze keby to zacalo skripat tak by ma v robote videla kazdy den (A moja mama je jej sefka) ...
Takze je mozne, ze "mlady" sa boji toho, ze keby ste sa rozisli tak by si jeden z vas musel hladat nahradne byvanie.
ok, ja netvrdim, ze ma chcel zvadzat tym, ze chodil polonahy.

ved hej, uplne si uvedomujem vsetky mozne scenare a viem si predstavit jeho obavy. moje su tie iste.

//autoeditácia príspevku (20 Dec 2011, 23:50)
brainwirm napísal:normalne toto je jak z velmi zlej telenovely.. sak na neho skoc, vylez z kupelni tiez len v uteraku alebo neco urob omg.. uz to zacina byt fest nuda :D
aale, vyvija sa to dobre, len to chce cas. okrem toho, ked ostaneme kamarati, tak sa nezabijem.
kathleen
Light Professional
Light Professional

brainwirm napísal:normalne toto je jak z velmi zlej telenovely.. sak na neho skoc, vylez z kupelni tiez len v uteraku alebo neco urob omg.. uz to zacina byt fest nuda :D
beriem spät predoslu reakciu: toto je velmi zla telenovela. keby to slo v telke, uz to davno vypnem :)

//autoeditácia príspevku (28 Dec 2011, 17:41)
MuF napísal:ooojojoj je niekde funkcny link z prveho postu? chcem sa pozriet aky chalan je "moralne bahno" ci ako - nech si rozsirim svoje vseobecne vzdelanie :)

ad quotovanie prispevku nadomnou - ked to nie je v pravidlach zakazane tak je to podla mna dokonca vhodne. dovody:
-povodny prispevok moze byt upraveny a tak sa zmeni aj vyznam reakcie
-povodny prispevok moze byt vymazany a nebude jasne, k comu patri dana reakcia
-v takomto velkom threde kde postuje viacej ludi moze vzniknut nejasnost / nezhoda len na zaklade chybajucuje citacie ("v tom prispevku si to pisal mne?!").
on nie je moralne bahno, len ja som pruderna a v danom kontexte, resp. mojom tamojsom citovom rozpolozeni ma to mierne vzalo. link teraz nevykuzlim, ale bola to Snehurva.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

snehurva je nuda, skus fikingov.... "touhle kouli velkou kulatou, natrhnu tvou pi*i chlupatou"
kathleen
Light Professional
Light Professional

POKRACOVANIE:

boli sme parkrat spolu von, dvakrat sme sa takmer chytili za ruky a obcas som mala pocit, ze ma chce pobozkat. stale sme vsak kamarati... je tak tazke pre chalana povedat babe, ze ju chce? alebo sa jednoducho spytat, ci ju moze pobozkat??? mam pocit, ze mu za to nestojim. keby ma mal naozaj rad, nenechal by ma takto sa umarat. co si o tom myslite?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kathleen: Preco su zeny take tvrdohlave a myslia si stale, ze muz je ten, ktory musi nieco spravit??? Preco si sa ho to nespytala ty alebo si ho rovno nepobozkala??? Jaj, ta zenska hrdost a otrepana fraza, ze muz ma konat, skoda slov teda...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No neviem, za dva mesiace sa nič nezmenilo?

Mala si to skúsiť "nenápadne" (ak myslíš, že má záujem a len sa nevie odhodlať) a povedať, že bez pusy na dobrú noc nezaspíš ;)
alebo ako hojko povedal, urobiť tak prvá a už by si uvidela jeho reakciu.

// jaj tak, to si toho podnikla dosť. A naozaj si myslíš (cítiš), že má záujem? Keď to tak veľmi nevyzerá :smt104
kathleen
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:kathleen: Preco su zeny take tvrdohlave a myslia si stale, ze muz je ten, ktory musi nieco spravit??? Preco si sa ho to nespytala ty alebo si ho rovno nepobozkala??? Jaj, ta zenska hrdost a otrepana fraza, ze muz ma konat, skoda slov teda...
lebo ja som si od neho pytala pusu pred par mesiacmi, co mozno bolo priskoro, ale dalsie ponizenie by som asi neprezila. ja som ho chytala za zadok a rozopinala mu koselu na diskoteke.. sama som mu povedala, ze si viem predstavit, ze by sme boli viac ako kamarati. naco so mnou ide von, ked o mna nema zaujem??? PS: ja na rozdiel od neho nemozem pit alkohol

//autoeditácia príspevku (22 Feb 2012, 13:20)
Hlavne chcem odkazat vsetkym CHALANOM, ktori nevedia, co chcu, nech na to najprv pridu sami a nemotaju hlavu babam. Flirt pocas jedneho vecera v bare je ok, ale dotahovanie sa je od urciteho veku (20+) nie prave vtipne. Ak ak, tak len pre jednu stranu.
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

Ja mám ten pocit, že väčšinou sú to práve ženy, ktoré nevedia čo chcú, a to aj vo veku 20+, 30+...
Prečítal som si celú diskusiu, a na to ako sa tu prezentuješ aká si prudérna, aké máš všelijaké, hlavne nedobré skúsenosti s chlapmi, mi príde tvoja "iniciatíva" na diskotéke dosť prehnaná. Predsa takto sa správajú dievčatá, ktorým ide iba o úlet, či sex na jednu noc. Jednoducho si na neho išla príliš rýchlo a to ho odradilo, ak je k tomu všetkému aj hanblivý a nemal predtým nejaký vážny vzťah, tak sa nečuduj. Prvý dojem je dôležitý, asi si na neho veľmi nezapôsobila.
Za dosť nešťastné považujem aj to nasťahovanie sa k nemu, a to čo si v zápätí robila bolo možno v jeho očiach ako "núkanie sa", to chlapi nemajú radi.
Ak ho máš rada, dávaj mu to najavo, často, ale je to chodenie po tenkom ľade, lebo nemôžeš vedieť, čo sa deje v jeho hlave a či už ho tým neodrádzaš. Vlastne môžeš to vedieť, keď sa s ním o tom budeš veľa rozprávať, zistíš, čo môžeš a čo nie.
Možno ten chlapec fakt nevie čo chce, preto aby to zistil hľadá dievča, ktoré to vie.
Napísať odpoveď