BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
The
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa The »

frajerik: brake turning nepouzivam, ani neviem co to je :D a tiez som si pri pozerani videa vsimol ze pokazde prepnem do 3rd person pohladu, viac vidim a hladam dalsiu obet :D
v kokpite vidim velke *****

hawk: ziadny pilot neni taky blby aby za tebou letel 2m, ked zacnes brzdit tak si strasne lahky terc a v 9 z 10 pripadov ma pri brzdeni sundali

a tiez sa mi f35 nelubi, pri flankerovi si ani neskrkne podla mna, ak je v nom normalny pilot
a ten hovering je ?????? som to skusal ale vobec sa to nedalo/vobec mi to neslo, trochu sa naklonit je skoro impossibru
Crack3n
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Battlefield 3 - chyba!

Príspevok od používateľa Crack3n »

Zdravím,
mám problém s inštaláciou Battlefield 3. Po spustení inštalácie mi nabehne okno ale po nejakom čase mi napíše že battlefield 3 prestal pracovať. Mám notebook Lenovo Y560,Intel Core i7...
Máte s tým niekto skúsenosť ?

//temy spojene
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Brake turning je to, ked pri otacani drzis spomalenie a tym sa rychlejsie otocis. To prepinanie pohladu robim vzdy aj ja a je to jednoduchsie, tak si hladam iny ciel. Co sa tyka F35, absolutne neovladatelna stihacka. Je to moj nazor sice ma vacsi DMG ako normalne ale radsej ju nepouzivam. Inac zachvilu mam TV missile som zvedavy. Vo vrtulniku sa dost rychlo expi.
guffy
Amateur
Amateur

Re: Battlefield 3 - chyba!

Príspevok od používateľa guffy »

Crack3n napísal:Zdravím,
mám problém s inštaláciou Battlefield 3. Po spustení inštalácie mi nabehne okno ale po nejakom čase mi napíše že battlefield 3 prestal pracovať. Mám notebook Lenovo Y560,Intel Core i7...
Máte s tým niekto skúsenosť ?

//temy spojene
máš originál či stiahnuté ... ak stiahnuté, môže to byť aj v tom ;)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Takto sa bojuje v stíhačkách.

Pozrieť od 6:45 ak sa vám nechce čakať.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Prepinanie do 3rd person na HC serveroch nejde, ak sa nemylim. To vsetci hrate na obycajnych? Na tie ani nepachnem. :)
The
Star
Star

^myslim ze vacsina to ma opacne, hc je pre lamy ;p
Zymeth
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zymeth »

Mimochodom, nemal by niekto záujem si zahrať BF3 MP s úplným začiatočníkom ktorý nič nevie ? =D
Popr. Skype --> Zymeth6
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

The napísal:^myslim ze vacsina to ma opacne, hc je pre lamy ;p
V com konkretne?
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

HC neni pre lamy. Ked uz sa bavite o tom co je pre lamy tak skor normal preotze 3d spoting VELMI pomaha. Uz to sice neni wallhack ako na BC2 a ked protivinik zajde za prekazku alebo nemate na neho presny vyhlad tak sa nezobrazi no v stihackach to pomaha velmi. Najst helikopteru na mape na HC nieje take jednoduche ako na normale kde len spamujete Q a cakate ci sa neobjavi tank/heli, stihacka alebo hocico do coho mozete hned zautocit a viete kde sa to pohybuje. Tiez suboje na zemi su ine kedze spam Q cez oblast a pozeranie na dorita vam uz neprezradi poziciu aj keby ste to normalne nevideli ale s doritom ano. :lol:
The
Star
Star

konkretne v nicom, nemyslel som to az tak doslova
hc som hral asi 5 minut, takze to nemozem/nechcem sudit

kazdy hra co mu sadne, mne sadol normal mod, takze hc ma vobec netaha
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

premna uz nic ine ako hc ani neexistuje..je to o zvyku, staci si dat par hc hier a na normal sa uz tazko vracia :)
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

A okrem HP je tam ešte aj iný rozdiel?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Nemôžeš prepnúť do 3D zobrazenia vo vozidlách, máš menej HP (asi 75%), nemáš zameriavací kríž od boku a podobne. Záleží od nastavenia daného servera.
Gothar
Moderátor
Moderátor

A hlavne sa automaticky neobnovuje zdravie a neopravuju sa vozidla.
vars.autoBalance true
vars.friendlyFire true
vars.regenerateHealth false
vars.killCam false
vars.miniMap true
vars.hud false
vars.3dSpotting false
vars.miniMapSpotting true
vars.nameTag false
vars.3pCam false
vars.vehicleSpawnAllowed true
vars.soldierHealth 60
vars.onlySquadLeaderSpawn true
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Zdielam tiež nazor ,že HC je proste viac realnejši , pretože vystrielat do niekoho cely zasobnik a on si lahne na zem s 1% zivota doplni sa mu na full postavý sa a a odtreli vas to mi moc realne nepride a vobec to mi pride ako lamerstvo. Nie ,že by som povedal ,že všetci su lamy čo hraju normal , ale ked chcete skusit niečo tažšie tak jednoznačne HC. Niekomu vyhovuje normal a spotting niekomu HC pretože ma bližššie k realnosti . A to pre koho je HC a pre koho normal musi uznat každy sam . Na jednu stranu rychlejšie zabijete v HC , ale aj rychlejšie zomrete , v normal je to uplny opak ,Oba mody maju svoje + aj - . Pre niekoho je tažšie hrat normal pre niekoho HC 100 ludi 100 chuti .)
Nemožte niekoho označit , že je lama len preto ,že hra radšej HC ako normal mod .Je to len o tom čo vam viac vyhovuje nič v tom neni . Mne vyhovuje na conquest normal , na Tdm,squad rush ,rush jednoznačne uprednostnujem HC .
Ale našiel som aj servery kde sa to podoba HC modu ,ale je to normal , kde je len vypnuty regen Hp čo mi pride ako taky kompromis a zlata stredna cesta :) A som rad ,že sa to da nastavit čo je velke + .

K lietaniu: Mne vyhovuje klavesnica + myš , no mam aj gamepad xbox 360. Ovladat sa to dalo ,ale bolo to niečo nove premna , preto som sa len pital ako lietate a či to ma zmysel na tom gamepade .
Viac použivam myš tak sa mne osobne lieta najlepšie myšou + klavesnica . Ale musi sa dat krasne lietat aj gamepadom videl som nejedno video s xboxu jak tam typci lietali paradne ešte lepšie jak na pc niektory .
Moj profil 8) Davajte aj ostatny odkazy na vase profily , rad by som si zahral aj s niekim ,kto je na fore však nas tu je jak maku tak prečo nie ? :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/PETO851svk/
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Ja tiez hrajem radsej HC. 3D spoting je zlo a regen ani nehovorim... u vojakov sa to este jakz takz da prezit ved to bolo aj v bad company a to som tiez hraval ale u vozidlach to je uz moc. Ale hravam aj normal a vzdy ked prejdem na normal z HCcka tak mam vysoke K/D :lol: vsetko je zrazu take lahke, vsetko vidite, netreba hladat, pozerat proste vam vyskoci na obrazovku a uz len strielate. Este dost casto hravam na tomto BF2 classic servri - http://battlelog.battlefield.com/bf3/se ... -BIG-MAPS/ - regen off, minimap on, hp 100, 3p on, hud on, killcam off, only SL spawn on, friendly fire on
len skoda ze nieje takych serverov viac.
Gothar
Moderátor
Moderátor

->slavo<-: velmi pekne napisane
Ja si uvedomujem, ze HC je viac realnejsi, ale zaroven sa chcem pri hre bavit a preto radsej hravam Normal. Stale to nie je arkada (strely maju balisticku drahu, recoil je rovnaky, atd.) a pritom je to jednoduchsie ako HC.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

HC servre su fajn, len mi vadi friendly fire a to najma pri mapke Metro, kedze v Metre sa casto hadzu granaty a neraz sa stane, ze zabijem svojich, o to horie je to v pripade strelby, ked mi skoci moj hrac do strely. Takze Metro jedine normal/inf, ostatne v pohode HC servre.
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Ja hram only HC. V tom metre je to blbe no kazde striela a nepozera. To ze vbehnem niekomu do strely tak mu dam !forgive ale ked ma vidi spoluhrac ze bezim hore schodmi a just tam hodi granat tak to uz je moc.
Napísať odpoveď