vymena zdroja
vymena zdroja
Na rady od niektorych uzivatelov som si kupil novy zdroj enermax 600W. chcel som ho vymenit vybral som prvy kablik zo stareho zdroja co siel do zakl.dosky . kukam na novy zdroj taky kabel resp. taka koncovka tam ani nieje
nejaky stvorkolik na novom zdroji mam vsetko len 6 koliky. ako to mam teraz zapojit ??
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: vymena zdroja
Pravdepodobne budeš mať 2x 4 dierky na jednom kábli. Do dosiek sa zapájajú káble s 8mimi dierkami. Keď už to tak po lopatisticky napíšem.
Aky zdroj a aku dosku maš?
jj je to mozne
nasiel som tam taky 8 pinovy ktory vyzera ako dva 4 pinove v kope.. tak idem to skusit len som sa chcel uistit 
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2011, 16:23)
tak uz je to zapojene.. boli to 2 4pinove v kope tak som ich dal napoli zapojil a ide to... len ma dost dojalo kupil som si k zdroju antivibracnu podlozku. ale ledva som tam narval ten zdroj aby som ho zasroboval takze tu podlozku tam nevopcham...neviem co to mam za bednu lebo mi nechcel i pasovat srobiky do dierok nieco ma tam drzalo ledva som to tam dal. zbytocne vyhodene peniaze ta podlozka
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2011, 16:23)
tak uz je to zapojene.. boli to 2 4pinove v kope tak som ich dal napoli zapojil a ide to... len ma dost dojalo kupil som si k zdroju antivibracnu podlozku. ale ledva som tam narval ten zdroj aby som ho zasroboval takze tu podlozku tam nevopcham...neviem co to mam za bednu lebo mi nechcel i pasovat srobiky do dierok nieco ma tam drzalo ledva som to tam dal. zbytocne vyhodene peniaze ta podlozka
pokiaľ viem tak zakúpený tovar môžeš do siedmich dní od kúpy vrátiť predajcovi bez udania dôvodu a je povinný Ti vrátiť peniaze (nie vždy plnú sumu) ..vyplýva to zo zákona. Za nevedomosť sa platí 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zdroj musí pasovať do akejkoľvek skrinky. Len by sa ti hodili dlhšie šrouby 
A tie 2€ či 3€ čo si dal za podložku dáš za poštu aby si im to vrátil. Lebo oni ti preplatia len tovar a nie dovoz.
A tie 2€ či 3€ čo si dal za podložku dáš za poštu aby si im to vrátil. Lebo oni ti preplatia len tovar a nie dovoz.
zdroj pasoval ako pasoval. proste tie dierky nesedeli presne na bednu. dve ano a dve boli tak nizsie ale dotiahol som to sroby su trosku na krivo ale drzi a ide vsetko ok. na tu podlozku sa uz vykaslem kedze ma stala par eur len som myslel ze mi pomoze
mozte to tu zamknut