vymena zdroja

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
cuco0
Medium Star
Medium Star

vymena zdroja

Príspevok od používateľa cuco0 »

Na rady od niektorych uzivatelov som si kupil novy zdroj enermax 600W. chcel som ho vymenit vybral som prvy kablik zo stareho zdroja co siel do zakl.dosky . kukam na novy zdroj taky kabel resp. taka koncovka tam ani nieje :o nejaky stvorkolik na novom zdroji mam vsetko len 6 koliky. ako to mam teraz zapojit ??
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vymena zdroja

Príspevok od používateľa Michaelo »

Pravdepodobne budeš mať 2x 4 dierky na jednom kábli. Do dosiek sa zapájajú káble s 8mimi dierkami. Keď už to tak po lopatisticky napíšem.
jojo1996
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jojo1996 »

Aky zdroj a aku dosku maš?
cuco0
Medium Star
Medium Star

jj je to mozne :D nasiel som tam taky 8 pinovy ktory vyzera ako dva 4 pinove v kope.. tak idem to skusit len som sa chcel uistit :)

//autoeditácia príspevku (21 Dec 2011, 16:23)
tak uz je to zapojene.. boli to 2 4pinove v kope tak som ich dal napoli zapojil a ide to... len ma dost dojalo kupil som si k zdroju antivibracnu podlozku. ale ledva som tam narval ten zdroj aby som ho zasroboval takze tu podlozku tam nevopcham...neviem co to mam za bednu lebo mi nechcel i pasovat srobiky do dierok nieco ma tam drzalo ledva som to tam dal. zbytocne vyhodene peniaze ta podlozka
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

pokiaľ viem tak zakúpený tovar môžeš do siedmich dní od kúpy vrátiť predajcovi bez udania dôvodu a je povinný Ti vrátiť peniaze (nie vždy plnú sumu) ..vyplýva to zo zákona. Za nevedomosť sa platí ;)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Zdroj musí pasovať do akejkoľvek skrinky. Len by sa ti hodili dlhšie šrouby ;)
A tie 2€ či 3€ čo si dal za podložku dáš za poštu aby si im to vrátil. Lebo oni ti preplatia len tovar a nie dovoz.
cuco0
Medium Star
Medium Star

zdroj pasoval ako pasoval. proste tie dierky nesedeli presne na bednu. dve ano a dve boli tak nizsie ale dotiahol som to sroby su trosku na krivo ale drzi a ide vsetko ok. na tu podlozku sa uz vykaslem kedze ma stala par eur len som myslel ze mi pomoze :D mozte to tu zamknut
Napísať odpoveď