Ramky

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Romcc
Novice
Novice

Ramky

Príspevok od používateľa Romcc »

Ahoj potreboval by som poradit mam 4 ramky v kitoch od ineho vyrobcu 2x2g su od kingstona http://pameti.heureka.cz/kingston-ddr3- ... e/#section a 2x2gb su od Zeppelin http://www.alza.sk/zeppelin-4gb-kit-ddr ... 148254.htm neviem to spojazdnit normalne mi idu len kingnstoni akonahle zapojim zepelin tak sa nepusti ani komp neviem ci je problem v tom ze maju asi rozdielne casovanie ale vsetky su 1333mhz dosku mam MSI-790GX-G65 a win 7 ultimate 64......... zatial som pouzival len kingstoni v kompe zeppelin som teraz zohnal a chcel by som to tam spojazdnit dik za pomoc.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Ramky

Príspevok od používateľa Gothar »

Ako ich zapajas? Rovnake typy by mali byt vzdy v jednom kanali. Pozri do manualu k doske, tam bude napisane ktore sloty tvoria jeden kanal a skus to znova. Ak ich mas zalozene spravne, tak ti neporadim :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...problém bude v tom, že je to Zeppelin...ja ich mám tiež v PC, 4x4GB a sú to tie najväčšie šmejdy na svete...rýchlo sa ich zbav, kým ešte môžeš...
Romcc
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Romcc »

zapojit som ich skusal hocijak v manuali maju byt normal dve rovnake vedla seba nejde to nijak proste ked tam dam tie zepelin tak po starte winu hodi modru obrazovku a potom nenacita ani bios neviem pripada mi to ako keby su pokazene a pritom su cisto nove............ asi skusim vratit dufam ze mi daju love a skusim kupit tie iste dva kusy kingstonov hadam to pojde lebo ma uz asi roztrha :D asi ich skusim dat este do ineho kompu ci to aspon ten zobere ale su to asi dobre smejdy :D

//autoeditácia príspevku (23 Dec 2011, 14:43)
Grim napísal:...problém bude v tom, že je to Zeppelin...ja ich mám tiež v PC, 4x4GB a sú to tie najväčšie šmejdy na svete...rýchlo sa ich zbav, kým ešte môžeš...
tebe aspon funguju toto su funglovky a neviem preco ich nechce komp zobrat asi ma na ne alergiu :D
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Ak už máš BSoD tak rovno ich pošli naspäť, neser sa s tým.
Napísať odpoveď