Vianočná súťaž
Re: Vianočná súťaž
Treba zmenit sidlo hojko.com na Kanare a danit nemusis. 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vsimam, ze v cenach su hlavne ceny od webov, co tu maju reklamu, cize tam bude daka dohoda v pozadi. Este aj ten dell mohol daku masinu prispiet ked mali opatovne zisk, aky ani necakali
-
hojko
Site Admin
Soviet: Ano, ide o barter, tj. ceny za reklamu, niceo je tam este aj naviac...
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2011, 1:17)
Kedze Vianocna sutaz ma byt vianocnou, rozhodli sme sa skratit trvanie sutaze a to do 24. decembra. Presne o polnoci z 24. na 25. decembra system automaticky vyzrebuje vyhercov a odosle im sukromnou spravou oznamenie o vyhre.
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2011, 1:17)
Kedze Vianocna sutaz ma byt vianocnou, rozhodli sme sa skratit trvanie sutaze a to do 24. decembra. Presne o polnoci z 24. na 25. decembra system automaticky vyzrebuje vyhercov a odosle im sukromnou spravou oznamenie o vyhre.
jj presne, písal som to síce do poslednej otázky v ankete, ale myslím že je to dobré napísať aj sem.Shwollo napísal:Ohodnoťte módy na fóre podľa využiteľnosti
čo ak niečo z toho nepoužívam?
každý síce karmí o106
odpoveď by mala byť dobrovoľná, ako u niektorých ďalších otázkach.
Tak das to posledne a ohodnotis to najhorsie.
aha, zase rýchlejšie píšem ako chápem
takže je to "ohodnoťte módy podľa využiteľnosti" ako podľa ich využitia oproti iným modifikáciám, nie ako hodnotenie ich funkčnosti.
...ja natriezvo už nedokážem vyplniť ani blbý dotazník
takže je to "ohodnoťte módy podľa využiteľnosti" ako podľa ich využitia oproti iným modifikáciám, nie ako hodnotenie ich funkčnosti.
...ja natriezvo už nedokážem vyplniť ani blbý dotazník
tvl, mirak jaky stastkar. Dufam, ze ma zavola na predvadzaciu jazdu vrtulnikom 
haha dakujem pekne,,, kedze je to cod, to predam : D
/ tiez vsetci dakujeme vedeniu .)
/ tiez vsetci dakujeme vedeniu .)
-
audiotrack
VIP
Všetkým výhercom v mene celého vedenia gratulujem
-
hojko
Site Admin
Vyhrat neznamena, ze dostanes aj cenu 
To je jedno, ale už len ten pocit 
Presne tak, ja som tiez vyhral
a ked uz nic aspon mam dobry pocit 
-
weroro
Flash coder
Ja chcem vrtulník
Žena mi ho nekúpila pod stromček. 
juuj bude sa piť
riadne sa teším z výhry 
neverim ze som nieco vyhral
No ak by niekto vymenil tu pc hru Dragon Age: Pramene za nejaku PS3 hru, tak mi napiste
Ak nie, tak budem zavislacit na PC 
-
chlapec10
Addict
jej... a to som sa zo srandy prihlasil a hen... vyhral som BF3(jedina vec okrem vrtulnika ktora ma oslovila) po ktorom som este dnes pokukaval na webe ze kupim 
nuz, hojko.com mi sprijemnil vianoce a teda dakujem a gratulujem aj ostatnym vyhercom
nuz, hojko.com mi sprijemnil vianoce a teda dakujem a gratulujem aj ostatnym vyhercom
tak som chcel tu poukážku
ale nevadí, aj tak gratulujem všetkým 
Gratulujem vyhercom, na mna stastie zabudlo, ale o rok beriem hlavnu cenu 
Henten Betarik co vypisuje na Facebooku to je co za blbecka? Pred rokom alebo dvomi tu brali nalepsie ceny pre mna neznami uzivatelia a teraz ked vidim polovicu znamych nickov, tak som rad, ze su tie ceny v dobrych rukacha hlavne v rukach uzivatelov tych co sem aj chodia. Pisat ale ze je to dohodnute, zmanipulovane, pridelene, tak to je ako sa hovori v reklame - take slovenske (zavist kvitne vsade, dokonca aj v takejto sutazi). Uzite si tie ceny a ked vyherca nechce CoD3, tak ja si ho zadarmo rad vezmem.
Henten Betarik co vypisuje na Facebooku to je co za blbecka? Pred rokom alebo dvomi tu brali nalepsie ceny pre mna neznami uzivatelia a teraz ked vidim polovicu znamych nickov, tak som rad, ze su tie ceny v dobrych rukacha hlavne v rukach uzivatelov tych co sem aj chodia. Pisat ale ze je to dohodnute, zmanipulovane, pridelene, tak to je ako sa hovori v reklame - take slovenske (zavist kvitne vsade, dokonca aj v takejto sutazi). Uzite si tie ceny a ked vyherca nechce CoD3, tak ja si ho zadarmo rad vezmem.