Steam, xgames, g2play,... - akcie
Re: Steam, xgames, g2play,... - akcie
Uff to je moc zdlhave. Radsej si zalozim novy ucet a kupim najlacnejsiu hru.
Pokial myslis. Ja som tu hru dokoncil za pol hodku
neprešiel by si pls tu hru čo je na ten key ? 
Takze, spravil som si druhy account, kupil na nom najlacnejsiu hru a spravil objectives, neuverite:
vyhral som hned Half Life a Stalker Clear Sky
(obe uz mam) akoze nech sa na mna nik nehneva, ale na mojom normalnom accounte spravim 25 achievementov na kupene hry a neda mi to nic a na tomto novom mi to hned da hry? Nemam slov. A ze nahoda. No to teda urcite.
vyhral som hned Half Life a Stalker Clear Sky
Ja 2 coal a 50% Valve...ale ideme na to znnovaicefiresr napísal:Takze, spravil som si druhy account, kupil na nom najlacnejsiu hru a spravil objectives, neuverite:
vyhral som hned Half Life a Stalker Clear Sky(obe uz mam) akoze nech sa na mna nik nehneva, ale na mojom normalnom accounte spravim 25 achievementov na kupene hry a neda mi to nic a na tomto novom mi to hned da hry? Nemam slov. A ze nahoda. No to teda urcite.
Inak čo hovoríte na zlavy? buď som moc náročný, alebo sa len vôbec netriafajú do môjho zorného poľa 
btw: mám
-50% FEAR3
-75% Empire total war
btw: mám
-50% FEAR3
-75% Empire total war
Vyborne, dostal som dalsiu hru po Trade (Terraria). Idem robit dalsie ucty, toto je super 
blba nahoda, tym si možeš byt isty 
Uvidime, za par minut dam vediet 
negiftol by si mi jednu hru kupenu alebo nieaky key za nieake uhlie ?icefiresr napísal:Uvidime, za par minut dam vediet
Ja nie som charita.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
icefiresr, dobry napad, akurat mam jeden key nazvys tak ideme skusat 
//co ti je*e, hned DOD:S, Killing Floor, Defence Alliance 2... na mojom acc som taktiez nedostal nic..
//co ti je*e, hned DOD:S, Killing Floor, Defence Alliance 2... na mojom acc som taktiez nedostal nic..
Ak by sa ti chcelo dat mi DOD:S, nebol by som nahnevany 
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja niesom charita. 
//a taktiez "Gifts become tradable after a Steam account has been in good standing for at least 30 days."
//a taktiez "Gifts become tradable after a Steam account has been in good standing for at least 30 days."
Vidim, ze tu nabuduce ziadne rady davat nebudem (plus mam este nieco ako eso, ale to si necham presne kvoli tomu pre seba, akurat to napisem Sphynxovi). Inak dufam, ze vies, ze tie hry mas zablokovane, ze?
Co sa tyka presuvania, to len tak mimo rec.
DOD:S bude coskoro za 1,5 Eura v Daily Deal btw. A nepiste mi SS ohladom tej veci co som spomenul hore, nebudem to sharovat uz s nikym, vidim, co ludia robia, ak sa s niecim podelis (lol ani karma nic).
DOD:S bude coskoro za 1,5 Eura v Daily Deal btw. A nepiste mi SS ohladom tej veci co som spomenul hore, nebudem to sharovat uz s nikym, vidim, co ludia robia, ak sa s niecim podelis (lol ani karma nic).
Cize ak som dobre pochopil: Mozem donekonecna vytvarat nove ucty a klikat na tie 2 ulohy, ktore mi vygeneruju stale nove a nove itemy do inventara ? 
//aha cize nieco za par centov
//aha cize nieco za par centov
-
Nadeo
Guru wannabe
Vsak ale to iste si napisal ty, co ti mam na to povedat 
na ucte musis mat nieco co bolo kupene, resp. co ma nejaku hodnoturochedo napísal:Cize ak som dobre pochopil: Mozem donekonecna vytvarat nove ucty a klikat na tie 2 ulohy, ktore mi vygeneruju stale nove a nove itemy do inventara ?
Ano, ale pouzi rozdielne Paypal/kreditky, inak ti ucty po case support zablokuje 
-
Nadeo
Guru wannabe
Mam tam hry z Humble Bundle 3, je*at 
nedal by niekto 2uhlia ?? alebo vymenim 33% valve games za 2uhlia pls .D