Steam, xgames, g2play,... - akcie
Re: Steam, xgames, g2play,... - akcie
Bral by som zlavu na 2K Games alebo konkretne Borderlands. Pokial niekto ma tak SS.
ale steam to vôbec nezvláda, aspoň ja mám stále výpadky
Teapack: mysliš že bude väčšia zlava jak 75%? tak sa zobud 
Čo inak vravíte na plants vs zombies? hral to dakto? mam to už v inventari ale nevim či to mam aktivovat
Čo inak vravíte na plants vs zombies? hral to dakto? mam to už v inventari ale nevim či to mam aktivovat
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tea: Včera bol Borderlands za 7.5€ Game of the year a obyčajný za 4.99€ mohol si kúpiť 
Rochedo ešte raz vďaka.
Ja som drvil Pvs.Z pirátsku verziu. Vyzerá to moc detsky ale je to dosť chytľavá hra. Skús a uvidíš. Ja by som si ju aktivoval
Rochedo ešte raz vďaka.
Ja som drvil Pvs.Z pirátsku verziu. Vyzerá to moc detsky ale je to dosť chytľavá hra. Skús a uvidíš. Ja by som si ju aktivoval
Dunlop: Plants vz. Zombies je uzasna hra.. mam nahratych 50hodin, je tam paradny soundtrack, hlaskujuci Crazy Dave.. nevahaj 
-
Michaelo
Hardcore addict
Presne ako vraví Ninx. Je to super hra. Vyzerá detsky ale to ti bude po pár minútach jedno 
Toho sa prave bojim, dakto ma zbada stym a hned si pomysli že mi kloflo v hlaveMichaelo napísal:Vyzerá detsky
Plants vs Zombies odporucam. Je to jedna z najlepsich "tower defense" hier.
//URCITE !
//URCITE !
Bohuzial vsimol som si to minutu pred vyprsanim akcieMichaelo napísal:Tea: Včera bol Borderlands za 7.5€ Game of the year a obyčajný za 4.99€ mohol si kúpiť![]()
-
Fortune
Light Professional
mam dva guest pass na Killing Floor, chce dakto? vymenim za daco
-
Michaelo
Hardcore addict
No jo toho som sa bál aj ja ale to rieši ALT+TAB 
Ps.: Na liečení (nie s hlavou ale s nohou
) sme to hrali asi 10ti na mojom booku a každého to strašne bavilo. Ja som mal dokonca šialené sny že mi padajú slniečka a nestihal som ich chytať (vraj som zo sna niekoho volal na pomoc
).
No tak to je na prd. Ale podľa mňa ešte bude zľava naň.
Vďaka za K- úbožiak.
Ps.: Na liečení (nie s hlavou ale s nohou
No tak to je na prd. Ale podľa mňa ešte bude zľava naň.
Vďaka za K- úbožiak.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
dalšia 20% zľava v origine G45CC-EAPAJ-JDQSA
EA ma nimi kŕmi lebo dice nevie vydať jeden posratý patch ktorý by opravil artefakty.
EA ma nimi kŕmi lebo dice nevie vydať jeden posratý patch ktorý by opravil artefakty.
Michalko ja som takto dostal 100% zlavovy kupon tak som ho pouzil na NFSMichalkoOo napísal:dalšia 20% zľava v origine G45CC-EAPAJ-JDQSA
Akurát som dostal za splnený ach demolition inc. Aj dačo lepšie mohlo padnúť 
Hej cez chat sa s nimi daju robit zazraky.MichalkoOo napísal:dalšia 20% zľava v origine G45CC-EAPAJ-JDQSA
-
MichalkoOo
Zablokovaný
teapack začo? 
rochedo: už som ich dostal asi 50
rochedo: už som ich dostal asi 50
Vymenim Global Ops: Commando Libya Steam hru za inu Steam hru. Ponuknite.
Za to ze som sa stazoval ze ma nepustilo do skorej bety ked mam MoH (samozrejme ze ho nemam
Inak dnes pokial neviete urobit ten Achiev tak toto zadajte ako URL do Internet Exploreru: steam://install/36630
To aktivuje stahovanie tej hry zo steamu a potom si len pozrite videonavod ako to urobit
Ak sa ti chce najst ten videonavod, tak karma zarucena
(som lenivy a prejedeny).
mam taku otazku na ten crime craft za ktory bolo uhlie ... mam ho skoro stiahnuty uz 2 dni a neviem co s tym neda sa pokracovat v stahovani a stale ked dam play tak na stahovanie mi na pol sekundy vyskoci ze downloading potom sa to hned prepne na suspended ... neviem ako to pustit steam robi chu**** asi je dost pretazeny ... a stale mi na tom crime crafte pise ze mam 10202,0 stiahnutych mb z 10202,1 mb ... dost ma to akoze stve ze si to neviem dorobit ... myslite ze by vymazanie a znova zacatie stahovania mohlo pomoct ?