R.I.P. Václav Havel

Diskusie na politické témy...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: R.I.P. Václav Havel

Príspevok od používateľa P3Bo »

ArkanoviTigrovi napísal:P3Bo, kusok vyssie pises o vseobecnom prehlade a ucelovo podanom clanku.
opytam sa:
ak chcem mat vseobecny prehlad tak mam verit len mediam a taketo ako si to ty nazval "sracky" ignorovat?
Ja nesledujem správy. : )
Telku som mimo Vaškovho pohrebu zapol tohto roku ešte na svadbu v UK a to je všetko. Nečítam ani slovenské noviny. To čo som vyčítal tomu článku som teda nenabral ani z televízie a ani z novín. Nabral som ich z knižiek dejepisu a v zásade sa tomu čo som napísal tam hore nedá nič vytknúť lebo je to pravda.
Ak niekomu vadí že je Havel "humanitárny bombarďák" nech sa páči, ak nie je mi to tiež úplne jedno.

Jedna udalosť sa dá podať rôzne. A presne v takomto duchu je celý post od Tomaseho. Kto nechce pochopiť ten nepochopí
prisahal na komunistickú ústavu .....ktorá už v tom čase neobsahovala nič z komunistických prvkov a jej osobitá listina je prevzatá do druhej hlavy našej terajšej ústavy - čiže v podstate akoby prisahal na našu ústavu (len federatívnu)

spolupracoval s bývalými komunistami ....ktorí však v tom čase už proti režimu bojovali a neboli to vrahovia ale umelci

vyvážal sa na mercedese a užíval si života ako máloktorý disident ....a sedel vo väzení

vymenoval Čalfu ......čo bolo viac menej jeho povinnosťou vzhľadom k výhradne reprezentačnej funkcií prezidenta v našich podmienkach
Ak chceš môžeš veriť že to bol zlý človek a bla bla bla je mi to u riti. Ale prosím nie kvôli tomuto článku. Vďaka
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

:minus: koment:
"preboha...a tamten článok sa nachádza kde? to nie je médium? a ako si vôbec vydedukoval, že niekto má veriť iba "médiám"? keď niekto nesúhlasí s nejakými obskúrnymi článkami, tak automaticky asi verí všetkému v Novom Čase? tie chyby v tom článku sú chybné fakty, nejde o interpretáciu alebo názory"

na blogu... :D a dobre vies ake media som myslel...
inak nemienim sa tu s tebou minuskovat, ty kludne mozes ak ti to urobi radost :D

//autoeditácia príspevku (26 Dec 2011, 17:01)
ja netvrdim ze bol zly alebo dobry... ale narobil aj vela zla...
inak ty si to nabral z kniziek dejepisu, ja som zvedavy co v nich naberu deti napriklad o tom humanitarnom bombardovani...
samozrejme, ze za vsetko mozu Srbi, podobne aj o Lybii...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dalsie zaujimave citanie

http://www.analyza.wz.cz/
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

http://hedvicek.blog.cz/1111/narozeniny ... ho-mocnare

V týchto troch slovách, dobre mu tak, je vidieť z tvojej strany pozitívny postoj. Samozrejme, boľševici a stalinisti sa prejavili ešte otvorenejšie, ale už to je celkom blízko.
Pamätám sa ešte, keď si hughito vravel, že antifa by mala napádať a trebárs aj vraždiť druhý opačný názorový tábor :lol:
A dnes tu ideš dávať lekcie z humanizmu.

Sviňa medzi ľuďmi má vždy len jeden osud. Skončí na ražni. Došlo i na Havla. To, že mu niekto odmieta vyroniť krokodílu opileckú slzičku nad hrobom ešte neznamená že dotyčný je zlý človek.

Případ nepovšimnuté knihy. Havel udával Židy a Schwarzenberg používal k práci vězně z tábora v Letech
http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Ar ... vezne.aspx
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pamätám sa ešte, keď si hughito vravel, že antifa by mala napádať a trebárs aj vraždiť druhý opačný názorový tábor :lol:
A dnes tu ideš dávať lekcie z humanizmu.
Ivanko, drž sa faktov. Napádať - samozrejme, všetkými prostriedkami. Ale o vraždení som určite nič nepýtal, takže mi nevkladaj takéto veci do úst.

A teda neviem celkovo čo to má spoločné s radosťou zo smrti nejakého človeka, načo to tu spomínaš ?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Som rad ze havel uz je tuhy :smt033 prajem mu skore stretnutie Clintonom a s tou starou rašplou albreightovou :twisted:
Napísať odpoveď