Ja nesledujem správy. : )ArkanoviTigrovi napísal:P3Bo, kusok vyssie pises o vseobecnom prehlade a ucelovo podanom clanku.
opytam sa:
ak chcem mat vseobecny prehlad tak mam verit len mediam a taketo ako si to ty nazval "sracky" ignorovat?
Telku som mimo Vaškovho pohrebu zapol tohto roku ešte na svadbu v UK a to je všetko. Nečítam ani slovenské noviny. To čo som vyčítal tomu článku som teda nenabral ani z televízie a ani z novín. Nabral som ich z knižiek dejepisu a v zásade sa tomu čo som napísal tam hore nedá nič vytknúť lebo je to pravda.
Ak niekomu vadí že je Havel "humanitárny bombarďák" nech sa páči, ak nie je mi to tiež úplne jedno.
Jedna udalosť sa dá podať rôzne. A presne v takomto duchu je celý post od Tomaseho. Kto nechce pochopiť ten nepochopí
Ak chceš môžeš veriť že to bol zlý človek a bla bla bla je mi to u riti. Ale prosím nie kvôli tomuto článku. Vďakaprisahal na komunistickú ústavu .....ktorá už v tom čase neobsahovala nič z komunistických prvkov a jej osobitá listina je prevzatá do druhej hlavy našej terajšej ústavy - čiže v podstate akoby prisahal na našu ústavu (len federatívnu)
spolupracoval s bývalými komunistami ....ktorí však v tom čase už proti režimu bojovali a neboli to vrahovia ale umelci
vyvážal sa na mercedese a užíval si života ako máloktorý disident ....a sedel vo väzení
vymenoval Čalfu ......čo bolo viac menej jeho povinnosťou vzhľadom k výhradne reprezentačnej funkcií prezidenta v našich podmienkach