Pokroky v sociálnom živote
Re: Strach z dievčat pominul, zostala len horká pachuť
Teraz vyzniem ako debil, ale mám otázku: na čo by mi bola kamarátka? Čo iné by mi mala "dať", než moji kamaráti? Lebo okrem pohlavia medzi nimi nevidím žiadny rozdiel.
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak potom prečo chceš priateľku, prečo si nezačneš s nejakým chlapcom? Len má tam dole hadičku namiesto dierky... Len... dievča bude mať asi viac ďalších kamarátok, s ktorými by ťa vedela zoznámiť...
Prvá nemá. Druhá aj keby mala, tak by si ich neznenávidela tým, že ich zoznámi so mnou.
Tá tretia ma má na háku a so štvrtou sa nestretávam.
Ja aj keď som vonku s partiou, nepociťujem potrebu sa s nimi baviť. Nemám sa totiž s nimi o čom baviť. Vždy, keď som sa o to pokúsil, to dopadlo takto:
1. JA - rozprávam; ONA - zíva
2. ONA - rozpráva; JA - zívam
3. rozhovor ukončený
Nikdy som nedokázal celkom pochopiť, čo na tom vidia druhí...
Ja aj keď som vonku s partiou, nepociťujem potrebu sa s nimi baviť. Nemám sa totiž s nimi o čom baviť. Vždy, keď som sa o to pokúsil, to dopadlo takto:
1. JA - rozprávam; ONA - zíva
2. ONA - rozpráva; JA - zívam
3. rozhovor ukončený
Nikdy som nedokázal celkom pochopiť, čo na tom vidia druhí...
-
DjBass
Darca
Je smutné, že radšej na všetko hľadáš nejakú odpoveď ako by si to mal radšej nejak riešiť. Je jasné, že s dievčaťom nemôžeš preberať témy ohľadom PC (ak teda nie je nejaká informatička) alebo niečo podobné. Myslíš si, že si jediný na svete, kto si s niekým proste nesadol? Mám kamarátky, s ktorými ani netuším, o čom by som sa mohol rozprávať a naše rozhovory sú veľmi krátke a nasleduje ticho, no zas mám aj také, s ktorými viem rozprávať od rána do večera... Preto je dôležité, aby si tých dievčat spoznal čo najviac. Viem, že to pre teba nie je ľahké, no nezačni teraz hľadať výhovorky pre svoje vnútro prečo to nemôžeš, ale skús hľadať nejaké riešenia ako by si to spraviť mohol. A inak, písal si, že nechceš knihomoľky. To si myslíš, že dievča, ktoré je v knižnici musí byť hneď nejaká bifľoška, ktorá celý život sedí doma a číta knihy? Poznám také, čo do knižnice chodia a určite by som ich neodsudzoval, lebo väčšinou sú na trošku vyššej inteligenčnej úrovni a nevyspia sa hneď s každým, kto sa na nich usmeje. To však neznamená, že nevedia milovať a byť v nejakom vzťahu, len asi budeš o ňu musieť viac bojovať, nestačí len jeden večer na zbalenie.
Tvoj život máš v svojich rukách a sám si musíš uvedomiť, že s tým treba niečo urobiť. Ak budeš len vyplakávať, nič sa k lepšiemu nezmení. Takisto sa nemôžeš dievčaťu len sťažovať, aké máš problémy atď., tým ju len odplašíš. A to, prečo ti nevyšla komunikácia neznamená, že neexistuje dievča, s ktorým budeš vedieť bez problémov komunikovať, len ju treba nájsť.
Tvoj život máš v svojich rukách a sám si musíš uvedomiť, že s tým treba niečo urobiť. Ak budeš len vyplakávať, nič sa k lepšiemu nezmení. Takisto sa nemôžeš dievčaťu len sťažovať, aké máš problémy atď., tým ju len odplašíš. A to, prečo ti nevyšla komunikácia neznamená, že neexistuje dievča, s ktorým budeš vedieť bez problémov komunikovať, len ju treba nájsť.
Začal som chodiť von. To sa za riešenie nepočíta?
A ako ich mám hľadať? Vojsť do baru, sadnúť si k prvej osamelej žene a začať s ňou vykecávať o všetkom? Zosypal by som sa skôr, než by som k tomu stolu došiel. Moje kamarátky sú konzumné typy, pravdepodobnosť, že budú mať vlastné kamarátky môjho typu je prakticky nulová. Moji kamaráti sú iní len čiastočne a aj to sa snažia zapadnúť do davu. Takže aké možnosti mi zostávajú? Či ešte stále si myslíš, že len hľadám výhovorky?
A kde som napísal, že dievčatám hádžem svoje problémy na nos? Práve naopak, ja im na nos nehádžem absolútne nič. Pokiaľ som druhej kamarátke nepovedal, že mám o ňu záujem, ani nevedela, že existujem. To ale potom znamená, že obe prístupy sú zlé. Ale to je blbosť, lebo čo iné mi potom zostáva? Metóda pokus-omyl? To sa ďaleko nedostanem.
A ako ich mám hľadať? Vojsť do baru, sadnúť si k prvej osamelej žene a začať s ňou vykecávať o všetkom? Zosypal by som sa skôr, než by som k tomu stolu došiel. Moje kamarátky sú konzumné typy, pravdepodobnosť, že budú mať vlastné kamarátky môjho typu je prakticky nulová. Moji kamaráti sú iní len čiastočne a aj to sa snažia zapadnúť do davu. Takže aké možnosti mi zostávajú? Či ešte stále si myslíš, že len hľadám výhovorky?
A kde som napísal, že dievčatám hádžem svoje problémy na nos? Práve naopak, ja im na nos nehádžem absolútne nič. Pokiaľ som druhej kamarátke nepovedal, že mám o ňu záujem, ani nevedela, že existujem. To ale potom znamená, že obe prístupy sú zlé. Ale to je blbosť, lebo čo iné mi potom zostáva? Metóda pokus-omyl? To sa ďaleko nedostanem.
Prepac, vyznie to trosku blbo, chod do bordelu a mas po problemoch.
Nemyslím si. Vyprchá eufória a sme tam kde sme boli.Fosman napísal:Prepac, vyznie to trosku blbo, chod do bordelu a mas po problemoch.
OK, poďme na to od lesa. Mám 24 rokov. Čo by mal muž v takom veku robiť a čo by ho malo zaujímať?
študovať, pivo s kamarátmi, proste byť v spoločnosti, mal by mať záľuby ktorym sa venuje
-
TommyHot
Addict
To je individualne. Niekto je v 24 rokoch menezerko firmy a nema cas na radovanky, niekto je zenaty s dvoma detmi, a niekto sa oziera a oplakava svoj mizerny zivot. Rob to, co ta bude robit stastnym.
Lenže mňa to von nijak extra neláka. Posedieť si s kamarátmi je síce fajn, ale zažijem viac srandy pri hraní L4D2. Mňa nebaví sedieť a počúvať druhých, ako sa rehocú na totálne obyčajných veciach, ktoré zažili počas týždňa. Keď druhí začnú rozprávať o životných obyčajoch, len mĺkvo sedím a tvárim sa, že ma to zaujíma. A takto ja tráviť voľný čas?
-
TommyHot
Addict
Nuz potom si asocial (bez urazky) a niet ti pomoci. Tazko ti niekto pomoze, ked si sam nechces pomoct.
Moment, kde je napísané, že ma musia baviť reči druhých ako zaspali do roboty, ako si rozliali kávu na kravatu, ako na nich vybehla predavačka v obchode a o iných blbostiach, ktoré ma vôbec nezaujímajú? Čo som, hlasový záznamník?!
-
TommyHot
Addict
Podla toho co pises ta nebavi nic. Nebavi ta pocuvat ostatnych. Z toho mi vypliva len jedno a to, ze si asocial. Neber to ako urazku, to je normalne oznacenie cloveka, ktory sa nechce velmi socializovat.
Mne nerobí problém sa socializovať s inými ľuďmi. Ja mám problém sa socializovať s ľuďmi, ktorých baví tliachanie o obyčajných každodenných veciach (čiže o ničom).
-
Grim
Darca
...takže potom ťa nebaví komunikácia...
Terepin napísal:Mne nerobí problém sa socializovať s inými ľuďmi. Ja mám problém sa socializovať s ľuďmi, ktorých baví tliachanie o obyčajných každodenných veciach (čiže o ničom).
Akokeby, Tvoji kamaráti a ja sme tliachali stále len o obyčajných veciach, ak veľmi chceš stačí povedať a nájdeme správnu tému spoločnú, ktorá ťa zaujme, len netreba sedieť za stolom s mobilom v ruke a neustále do neho ťukať!
-
TommyHot
Addict
A co si myslis, ze o com maju ludia kecat? Kazdy keca o veciach ktore pozna. Teda kazdodenne radosti a starosti. Alebo si myslis, ze je lepsie tliachat o kvantovej mechanike, aj ked sa do nej vyzna len malo ludi? Alebo o com by si sa vlastne chcel rozpravat s ludmi? O left4dead?Terepin napísal:Mne nerobí problém sa socializovať s inými ľuďmi. Ja mám problém sa socializovať s ľuďmi, ktorých baví tliachanie o obyčajných každodenných veciach (čiže o ničom).
Mňa že nebaví komunikácia? Ja mám dva stavy: buď kecám až príliš alebo vôbec.Grim napísal:...takže potom ťa nebaví komunikácia...
Na poslednom stretnutí sa začali baviť o anime. Pridal som sa aj ja a začali sme si robiť srandu. Všetko bolo fajn, pokiaľ im nedošlo, že sa nesmej tak celkom na tom istom, na čom oni a pozerali na mňa jak na debila. Potom zmenili tému na ich súkromne záležitosti a mne ostal len pohár s Pepsi.Melani napísal:Akokeby, Tvoji kamaráti a ja sme tliachali stále len o obyčajných veciach, ak veľmi chceš stačí povedať a nájdeme správnu tému spoločnú, ktorá ťa zaujme, len netreba sedieť za stolom s mobilom v ruke a neustále do neho ťukať!
Toľko k "buď sám sebou".
Keď som ešte chodieval von len s dvoma svojimi najlepšími kamarátmi, dokázali sme sa baviť celé hodiny o serióznych veciach, od politiky, cez šport až po technológie.TommyHot napísal: A co si myslis, ze o com maju ludia kecat? Kazdy keca o veciach ktore pozna. Teda kazdodenne radosti a starosti. Alebo si myslis, ze je lepsie tliachat o kvantovej mechanike, aj ked sa do nej vyzna len malo ludi? Alebo o com by si sa vlastne chcel rozpravat s ludmi? O left4dead?
Keď som v partii, tak jediné, čo počujem, je "Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla..."
Tak nechoď s nami do partie, ale choď len s tými dvoma kamarátmi ....