Pripomienky ku KARME
Re: Pripomienky ku KARME
Nielen magori sa nepodpisu... aj ja sa niekedy nepodpisem, lebo poznam magorov co mi moju k- patricne vratia... niesom karmovy onanista, ale skus nieco predat v bazari s plnym cervenym polom... ihned si za nezeriozneho...
Zo zaciatku mojho "ucinkovania" na fore som sa nepodspisoval ani ja, ale ked mi to zacalo vadit, tak pri - sa vzdy podpisem. + neriesim.
ja vždy žasnem nad tým, ako sa v tejto téme s pravidelnými intervalmi začne riešiť to isté... a čo ma fakt udivuje je, že nie vždy to riešia nováčikovia... expirienced users - what the fuck happened?
// hej energy: nepodpísaná karmička mi šla? ... vodu kážem, víno pijem?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak nezasni, ale ignoruj. Alebo snad kazdy rok zasnes nad tym, ze pride zima?
asi máš pravdu... ale keď ľudská hlúposť je v takýchto prípadoch tak neskutočne iritujúca...
-
uplink
VIP
Dve veci Maki, ľudská hlúposť a vesmír...
a...
ale čo narobíme....
ale čo narobíme....
nIE, JA SOM TI KARMU NEPOSIELAL, NEVIEM, AKO SI NA TO PRISIEL. Ja by som sa podpisal,takze radsej nededukujMaki napísal:ja vždy žasnem nad tým, ako sa v tejto téme s pravidelnými intervalmi začne riešiť to isté... a čo ma fakt udivuje je, že nie vždy to riešia nováčikovia... expirienced users - what the fuck happened?
-
TommyHot
Addict
Karma je podla mna hlupost pokial nie je povinne davat k nej aj komentar. Samozrejme odveci komentar by sa mal dat oznacit a moderator by mal uznat za vhodne, ci je taka karma opodstatnena alebo nie. Teraz sa davaju K- hocikedy ked niekto nesuhlasi s nazorom ineho a K+ tiez uplne nezmyselne, ked sa dvaja ludia potlapkavaju po pleci.
-
Thommas
Addict
A nemáš to jedno? Vedenie by malo zbytočne viac roboty a bola by to jednak aj sprostosť. Je to dobré tak, ako to je.
-
TommyHot
Addict
V tom pripade som za zrusenie karmy, ak to ma byt tak, ze sa tu cez nu budu "vybavovat" ucty. Velakrat som dostal K (+-) uplne odveci.
Tak to máš smolu, lebo karma zrušená nebude.
-
TommyHot
Addict
Ved v zasade mi je to jedno, pokial ma negativna karma nijako neobmedzuje v pouzivani fora.
-
audiotrack
VIP
a keď ťa začne obmedzovať, a už ti to teda jedno nebude, ako sa tvoje správanie zmení a ako nás to bude ovplyvňovať? Začneš nariekať a vyhlasovať že ti na karme nezáleží ako to tu chodí každý mesiac?
-
TommyHot
Addict
Ale zas nefandi si
velkych for je na SK internete +- s rovnakou/podobnou urovnou vcelku dost. Vacsinu casu aj tak travim na irccku. Nemam dovod tu nariekat. Len som vyjadril nazor na terajsie fungovanie karmy. Tot vsio.
to mi tie fóra ukáž ...
ba dum tssss...
ba dum tssss...
-
Thommas
Addict
Myslím, že by už stačilo. Časom sa každý naučí správať a nebude mať problémy, nenaučí sa a zdrhne alebo Janiov prípad, zostane a bude robiť bordel.
Ale naozaj by ste s tou karmou už mohli prestať.
Mmartin: A ja ťa mám zapísaného ako debil, čo si predstavuje, že je niečo čo ani zďaleka nie je to, čo si predstavuje, nedodržuje svoje slovo a cíti sa to ako niečo extra.
//
Ďakujem za tú karmu, naozaj ma potešila. Nabudúce sa ale prosím podpis 
//
Ďakujem ujo Uplink, čistá pravda!
//
Ďakujem aj tebe, anonym 
Ale naozaj by ste s tou karmou už mohli prestať.
Mmartin: A ja ťa mám zapísaného ako debil, čo si predstavuje, že je niečo čo ani zďaleka nie je to, čo si predstavuje, nedodržuje svoje slovo a cíti sa to ako niečo extra.
//
//
//
Thommas, trafena hus zagagala? Ja mam teba zapisaneho s titulkom "Karma vyplakavac"...
-
TommyHot
Addict
pretaktovanie.sk (neriesi sa tam len it)
pcforum.sk (detto)
porada.sk
s prizmurenymi ocami aj birdz.sk ale to uz straca uroven
-
Thommas
Addict
PCForum jednoznačne nie, to je strašne chabé fórum. Pretakt je obrovská banda odrbávačov a namyslených ľudí ( http://www.hojko.com/i-p-palit-gtx-460- ... 53265.html ). Zvyšné nepoznám, neviem ohodnotiť.