Dominik Dán
-
PC-Man
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dominik Dán
No, ved Dominik Dan ma 6 mesacny cyklus, vzdy vydava jednu knihu pred prazdninami a druhu okolo vianoc 
paci sa mi zameranie knihy. Gustik Murin polepil Nove Casy, Plussedmicky a Momety do knih. DD pise o mafosoch pre mna velmi priatelnym sposobom, kedze asi ich fakt stretavla stretava (Noc temnych klamstiev je z pred poslednych prezidentskych volieb)
Nj, to som zistil az po precitani toho rozhovoru, co tu pripol Rad8PC-Man napísal:No, ved Dominik Dan ma 6 mesacny cyklus, vzdy vydava jednu knihu pred prazdninami a druhu okolo vianoc
Na podpatkoch precitane? Dojmy? Postrehy?
Ja zacnem citat az po Stedrej veceri
Ale pocul som zatial len same chvaly, dokonca aj nazory, ze ide o najlepsiu "danovku"
priatelke som kupil "Sára" a veľmi ma to ťahá si to prečítať, ale chcem, aby to prečítala prvá ona...keď dočíta, prečítam si to aj ja 
Fiju, neidem ti tu spolierovat, ja mam trosku iny nazor. Precitaj, potom napis. Aj SS, aby sme ludom nekazili zazitky 
čítal som od Dána skoro všetky knihy,no okrem tých posledných dvoch tuším...a na tú Sáru mám tiež svoj názor 
najlepšia pre mňa asi Popol všetkých zarovná
najlepšia pre mňa asi Popol všetkých zarovná
Podľa mňa najlepšie boli celá číslo 17 a Beštia. Ako prvú som čítala Muchu, prečítana za dva dni, a tak ma to zaujalo, že Studňu som prečítala minulé Vianoce za jeden celý deň
No,ešte mi treba prečítať 6, pretože som čítala aj iné knihy, nestíham normálne, keď každý polrok vydá novú:D Objednala som si 5kníh aj s žiješ iba dvakrát a najnovšiu som teraz požičala krstnej, ona má viac času, prečíta možno za dva večery...
No,ešte mi treba prečítať 6, pretože som čítala aj iné knihy, nestíham normálne, keď každý polrok vydá novú:D Objednala som si 5kníh aj s žiješ iba dvakrát a najnovšiu som teraz požičala krstnej, ona má viac času, prečíta možno za dva večery...
Čo vravíte na Na podpätkoch?
Spoiler
U mňa dosť sklamanie. Takmer celý dej som predvídal a na konci som čakal nejaké prepojenie vraždy z toho baru s riaditeľkou a jej kamrátkou a ono žiadne neprišlo
IMO jedna z najslabších dánoviek.
suhlas, len som to nechcel napisat Fijokovi, skor nez si to sam precitaMuffi napísal:Čo vravíte na Na podpätkoch?
Spoiler
U mňa dosť sklamanie. Takmer celý dej som predvídal a na konci som čakal nejaké prepojenie vraždy z toho baru s riaditeľkou a jej kamrátkou a ono žiadne neprišloIMO jedna z najslabších dánoviek.
Spoiler
a IMO pozabudol na obdobie, kedze sa kniha odohrava rok po vrazde Mira Sykoru, 1998, a mobily sa pouzivaju jedna radost... plus pre mna najdivnejsia vec, ked teda Petre nevysla svadba za takych tragickych okolnosti postavy by to mali spomenut aj neskor, ale v knihach z neskorsieho obdobia sa nic take nespomina
neviete ci pripravuje vydanie dalsej knihy? lebo je taky cas, kedy by uz tradicne mala byt oznamena...
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2012, 13:11)
http://www.martinus.sk/?uItem=129519
//autoeditácia príspevku (15 Júl 2012, 15:05)
IMNSHO sa Kozene srdce ani neoplati kupit
Ešte som to nečítal a nerád by som kupoval len pre meno na obale. Mám síce všetky ostatné, ale to tiež nevidím ako dôvod kúpy. Naozaj je to tak slabé alebo prečo sa vlastne neoplatí kúpiť?
v porovnani s Popolom, Mucholapkou, alebo Bestiou je to len odvar odvaru. plus pseudohistoria z Cerveneho kapitana sa este dala prehryznut, ale toto tu je privela
Spoiler
jeden pribeh je vysetrovanie vrazdy statneho pedohomosexualneho uradnika, ktora je naaranzovana ako prirodzena smrt 14 rocnym chalanom a je prakticky hned objasnena byvalim vaznom, ktory Brugerovi a Hanzelovi hned vsetko povie
druhy pribeh je o Hanzelovom synovi, ktory od vyhodenia zo strednej bludi po svete s vnukom kolegu dr. Mengele (nacisticky seflekar v Osviemcime) a vrati sa domov. tam vacsinu "pripadu" vyriesi za Choseho a Krauza dedinsky kadernik talianskeho povodu
druhy pribeh je o Hanzelovom synovi, ktory od vyhodenia zo strednej bludi po svete s vnukom kolegu dr. Mengele (nacisticky seflekar v Osviemcime) a vrati sa domov. tam vacsinu "pripadu" vyriesi za Choseho a Krauza dedinsky kadernik talianskeho povodu
Asi naj pre mňa bola Popol všetkých zarovná, najmä pre to známe pozadie. Naopak najslabšia sa mi zdala Mucha. Oni tie jeho knižky sú všetky na jedno kopyto (myslím v dobrom) majú rýchly spád a ľahko sa čítajú.
noo, tak od piatku mame na trhu dalsiu Dominikovu knihu.
pre mna ovela lepsie ako posledne dve a navrat ku starym casom, 8.5/10
pre mna ovela lepsie ako posledne dve a navrat ku starym casom, 8.5/10
-
blitzkrieg
Professional
tak včera som dočítal od DD prvú knihu .. Hriech náš každodenný ...dostala ma a cirkev ako taká, ktorú bez tak neznášam, ma v to len utvrdila že také beštie behajú stále po svete ...no k mojej otázke ..čítali ste to ?
dosť ma zaujíma kde sa to naozaj stalo lebo tam boli opísané dve ulice jedna Kláštorná ..nieje to v skutočnosti Kapucínska ? chcel by som sa niekedy ísť pozrieť na to miesto alebo ten kostol ..kniha ma vtiahla totálne do seba a nevedel som to prestať čítať ...všetkým odporúčam a dnes utekám do Auparku kúpiť ďalšiu
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2012, 11:38)
včera som si kúpil ďalšiu knihu Beštia ..ale ako tak pozerám a čítam tak asi je páchateľ jasný od začiatku .. ale nechám sa prekvapiť
dosť ma zaujíma kde sa to naozaj stalo lebo tam boli opísané dve ulice jedna Kláštorná ..nieje to v skutočnosti Kapucínska ? chcel by som sa niekedy ísť pozrieť na to miesto alebo ten kostol ..kniha ma vtiahla totálne do seba a nevedel som to prestať čítať ...všetkým odporúčam a dnes utekám do Auparku kúpiť ďalšiu
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2012, 11:38)
včera som si kúpil ďalšiu knihu Beštia ..ale ako tak pozerám a čítam tak asi je páchateľ jasný od začiatku .. ale nechám sa prekvapiť
u Bestie, Mucholapky a v Popole nie je tak dolezite to, ze pachatela poznas, ale skor to, o ake detaily tie zname pripady obohatil, co mu dava vysoku davku doverihodnosti.
Bestia a Mucholapka boli spracovane aj v Najvacsich kriminalnych pripadoch, ktore byvali na STVcku a o pripade z Popola bolo plno sprav v 90tych
Bestia a Mucholapka boli spracovane aj v Najvacsich kriminalnych pripadoch, ktore byvali na STVcku a o pripade z Popola bolo plno sprav v 90tych
-
blitzkrieg
Professional
dnes som si kúpil Popol všetkých zarovná a Nehanebné neviniatko ...Beštiu som nevedel prestať takisto čítať.. niekedy nabehli zimomriavky hlavne pri tých scénach a to dievča ktoré prežilo ..a po 19 dňoch v nemocnici zomrela ..no hnus ..niekedy je to na zaplakanie že taký ľudia naozaj existujú... dúfam že ďalšie knihy ma nesklamú a prečítam ich jedným dychom 
precitas neboj sa. niekedy mi je az luto ako sa to rychlo cita, ked si letne vydanie beriem na expediciu ako zabavu na 10 vecerov a za jeden vecer je kniha precitana...
-
blitzkrieg
Professional
Ja som si kúpil jednu potom druhú, potom dve naraz, aby som nemal absťák že nečítamjackb napísal:precitas neboj sa. niekedy mi je az luto ako sa to rychlo cita, ked si letne vydanie beriem na expediciu ako zabavu na 10 vecerov a za jeden vecer je kniha precitana...
poradí:)