Takze dany problem:
Je to dost surne, za kazdu radu vdaka dopredu.Provider je T-com, ide o opticky internet... pouzivam echolife HG580a (co je asi modem-vraveli mi na linke tech. podpory ze opticky prevodnik). jedna sa o cistu instalacku win 7 ultimate, postupoval som ako pri XP, kde som si vytvoril PPPoE sirokopasmove pripojenie, zapisal si meno a heso, ale zakazdym mi hadze chybu 691 - co je zle zadane meno alebo heslo... toto v kazdom pripade nehrozi, kedze udaje su spravne, tak isto zariadenia a kbelaz je v poriadku... na tom istom stroji mam aj XP a na tomto OS mi ide net v pohode... samozrejme ten modem je zapojeny do PC cez LAN, drivery mam najnovsie, nainstalvoane... firewall atd som pre istotu vypol.... mam dojdem ze problem bude pri komunikacii LAN a OS. V sietovych nastaveniach mam nastavenu domacu siet... je tam taky diagram toto PC ---!---- unidentified network ----- x ----- internet. Az kliknem na ten "!" diagnostikuje mi problem "local area conncetion" nema platnu konfiguraciu protokolu IP... po dvoch dnoch snazenia uznavam ze nemam sancu sam toto nejako sprevadzkovat...