Co sa vam snivalo?
Re: Co sa vam snivalo?
mne sa nedávno snívalo o jednej babe čo vídavam ráno v buse... škoda že to bol len sen 
Posledné 3 týždne sa mi snívajú sny s jedným motívom- o nevere z mojej alebo z priatelovej strany.
Neviete, čo by to mohlo znamenať? V snáry som našla nejakú blbosť
Neviete, čo by to mohlo znamenať? V snáry som našla nejakú blbosť
Sny neznamenajú nič... Skôr by som povedal, že sa toho obávaš a vsugerovala si si to do hlavy
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Dážď má imo v prostate, ehm, podstate pravdu. Sny naozaj vo väčšine prípadov reflektujú len naše podvedomie, jeho skryté túžby a strachy, obavy a neistoty. Ale z času na čas sa vyskytne aj taký menší "prorocký" sen. Mne sa to stalo 2x v živote, až s hrozivou chirurgickou presnosťou a to na mieste, ktoré moje podvedomie nemalo a nemohlo ako tušiť.
Re:
Mne sa občas splnia nejaké veci zo snov, ale mňa takéto divné javy sprevádzajú celý život, takže z toho nerobím žiadnu vedu 
Môj najstarší sen čo si pamätám bol, že som bol u babky a v kuchyni mala akvárium s rybičkami, zrazu do nich zo vzduchu začali udierať blesky, a cítil som zápach spálených rýb
Tak som utekal za otcom, ale on si tam len tak ležal akoby nič 
Často sa mi tiež snívajú cestovateľské sny, z ktorých mnohé sú veľmi zaujímavé a nevšedné.

Môj najstarší sen čo si pamätám bol, že som bol u babky a v kuchyni mala akvárium s rybičkami, zrazu do nich zo vzduchu začali udierať blesky, a cítil som zápach spálených rýb
Často sa mi tiež snívajú cestovateľské sny, z ktorých mnohé sú veľmi zaujímavé a nevšedné.
S tým Stalinom si zabilkinjeril napísal:Moj najblaznivejsi sen bol so sudruhom Stalinom. Ja neviem ako, neviem preco, neviem kvoli comu, my sme si proste tykali. Proste sme boli kamosi jak hovadoAle zabite ma, ja neviem o com sme sa bavili...
Najhorsi sen bol o neakom medvedovi. Nepadli sme si do oka, tak ma chcel proste spapat... kktina ako kibel gitu, ale co narobim
Uplink a môžeš to bližšie popísať ? Mne sa dosť veľa krát sníva s ľuďmi - zvieratami o ktorých viem, že sú mŕtvy... Ako a prečo si to moje podvedomie mohlo vybaviť, keď to nie je možné ?
(V sne neviem, že sú mŕtvy...)
Takže myslím, že aj to tvoje "nemalo a nemohlo ako tušiť." nie je až také nereálne... Ale bol by som rád, ak by si mi to opísal bližšie...
Takže myslím, že aj to tvoje "nemalo a nemohlo ako tušiť." nie je až také nereálne... Ale bol by som rád, ak by si mi to opísal bližšie...
Ako každému, tak aj mne sa sníva kadečo, ale minule sa mi sníval celkom zaujímavý sen, ktorý mal hlavu aj pätu a nebolo v ňom nič nereálne alebo úplne odveci. Išlo o to, že na nejakej akcii pre ľudí - niečo v štýle cirkusu ma vybrali, aby som išiel prezentovať nejaký oblek odolný voči ohňu. Ukázali mi trasu, kadiaľ v ňom pôjdem - bol som v obleku zavesený na lane a samo ma to viedlo pomedzi kulisy. Prvé metre boli také "umelo vytvorené kulisy" (ak niekto hral PORTAL tak presne niečo v tom zmysle - prvá časť hry bola umelo vytvorená v laboratóriu a potom som pokračoval cez "reálne" sekcie), potom som sa otočil a išiel naspäť druhou trasou ale tam som už videl spálené domy, bordel, trosky - apokalypsa
Každých asi 10-15 metrov mal na mňa vyšlahnúť plameň zo zeme, spočiatku len taký a ku koncu už plameň extrémnej teploty. Nakoniec ma už teda odštartovali, išiel som po tej trase, ale zo zeme išiel iba plyn, ako keby sa to nepodarilo zapáliť, lenže mňa to pálilo. Keď som došiel na koniec, tak som chlapom povedal, že ma to pálilo aj cez ten oblek, len oni povedali, že sa im to nepodarilo zapáliť.
Veľmi zaujímavý sen, ako keby mi mal niečo naznačiť.... ktovie....
Veľmi zaujímavý sen, ako keby mi mal niečo naznačiť.... ktovie....
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nedavno sa mi snival taky sen, ze som vedel, ze je to sen a predsa som sa nezobudil. Tzn. mohol som si predstavit hocico a ono sa to fakt stalo (resp. v mojej hlave
). Myslim, ze tento typ snov sa aj volako vola. Prajem vam vsetkym nech sa to stane, je to neskutocny pocit...
Nechce sa mi robiť hovorcu, ale asi si nerozumel príspevku. Uplink písal, že jeho nevedomie nemohlo predvídať budúcnosť, lebo mal akési prorocké sny. Ty píšeš, že sa ti snívalo o mŕtvych o ktorých si vedel, že sú mŕtvy. To nie je predvídanie budúcnosti, takže tam nie je nič, čo by tvoje nevedomie v tomto prípade nemohlo vedieť. Len vo sne sa trebárs prejavujú nejaké tvoje túžby sa ešte stretnúť sa s mŕtvymi osobami alebo niečo podobné, takže sa ti sníva, že mŕtvy nie sú. Alebo možno nerozumiem tvojmu príspevku ja.RaiN napísal:Mne sa dosť veľa krát sníva s ľuďmi - zvieratami o ktorých viem, že sú mŕtvy... Ako a prečo si to moje podvedomie mohlo vybaviť, keď to nie je možné ?(V sne neviem, že sú mŕtvy...)
To je lucidný sen! To chcem aj ja zažiť, musí to byť pecka!Nadeo napísal:Nedavno sa mi snival taky sen, ze som vedel, ze je to sen a predsa som sa nezobudil. Tzn. mohol som si predstavit hocico a ono sa to fakt stalo (resp. v mojej hlave). Myslim, ze tento typ snov sa aj volako vola. Prajem vam vsetkym nech sa to stane, je to neskutocny pocit...
MIRV áno trošku som tam zbehol z cesty... No mojím úmyslom bolo poukázať nato, že to miesto a daná vec nemusala byť až taká "tajná" že to jeho podvedomie nemohlo vedieť... Popýtal som ho, aby napísal viac, ale žiaľ 
Zaujímalo by ako môže vedieť to, čo mu prebieha v podvedomiu...
Niekde som na tomto fóre čítal konverzáciu medzi hughitom a niekym iným, keď sa mu snívalo, že ráno mu mamča dá nejakú pálenku a ráno ju mal... Vauuu mal veštecký sen...
Zaujímalo by ako môže vedieť to, čo mu prebieha v podvedomiu...
Niekde som na tomto fóre čítal konverzáciu medzi hughitom a niekym iným, keď sa mu snívalo, že ráno mu mamča dá nejakú pálenku a ráno ju mal... Vauuu mal veštecký sen...
To som bol ja, ale si trochu mimoRaiN napísal: Niekde som na tomto fóre čítal konverzáciu medzi hughitom a niekym iným, keď sa mu snívalo, že ráno mu mamča dá nejakú pálenku a ráno ju mal... Vauuu mal veštecký sen...
Adas aha
No myslím, že je viac menej jedno, či to bola pálenka, alebo niečo podobné... Podstata je ta istá...
Nemyslím, že je to niečo vau... Mne sa zase dosť často stáva, že si pomyslím napr. "dlho už nikto nekýchol, tak si niekto kýchne" a bum bac... alebo "Ten film už dlho nešiel, rád by som si ho pozrel" a to týždeň je reklama na ten film... A takýchto príhod sa mi stalo viac (preto ti aj verím) No nepovažujem to za nejaké veštenie... Hughito ti to aj písal...
Inak základná otázka, aj keď možno OT: Veríš v osud ?
Nemyslím, že je to niečo vau... Mne sa zase dosť často stáva, že si pomyslím napr. "dlho už nikto nekýchol, tak si niekto kýchne" a bum bac... alebo "Ten film už dlho nešiel, rád by som si ho pozrel" a to týždeň je reklama na ten film... A takýchto príhod sa mi stalo viac (preto ti aj verím) No nepovažujem to za nejaké veštenie... Hughito ti to aj písal...
Inak základná otázka, aj keď možno OT: Veríš v osud ?
Podľa toho čo považuješ za osud, takže keď neviem čo tým myslíš presne, nemôžem ti odpovedať.RaiN napísal: Inak základná otázka, aj keď možno OT: Veríš v osud ?
K tým zvláštnym javom: Ani ja to už nepovažujem za niečo mimoriadne, však sa mi to deje od detstva, akurát ma to veľmi zaujíma
Ja ? To skôr tí ľudia ktorí v osud veria... No povedal by som, že osud je len jeden a to je, že máš všetko už predurčené, kedy sa narodíš, kedy zomrieš, koľko krát budeš chorý etc. Aj toto, že sa teraz o osude bavíme sme mali v osude...
Takže veríš v osud ?
No veď to ani nič mimoriadne nie je... Je to ľahko predvídateľné, čiže aj dosť možné... Takže keď sa to stane, je to len súhra události a to či to nato pomyslím, alebo nie už nič na vecí nemení...
Napr. to s tvojím slovom: Pomyslel si si ho a niekto ho povedal = vau predpoveď...
No potom ho mohol tiež to slovo niekto povedať, ale ty si si to nepomyslel tak si to pokladal za samozrejmosť...
Neviem ako to vysvetliť tak snáď si ma pochopil...
Samozrejme to je môj názor...
Takže veríš v osud ?
No veď to ani nič mimoriadne nie je... Je to ľahko predvídateľné, čiže aj dosť možné... Takže keď sa to stane, je to len súhra události a to či to nato pomyslím, alebo nie už nič na vecí nemení...
Napr. to s tvojím slovom: Pomyslel si si ho a niekto ho povedal = vau predpoveď...
No potom ho mohol tiež to slovo niekto povedať, ale ty si si to nepomyslel tak si to pokladal za samozrejmosť...
Neviem ako to vysvetliť tak snáď si ma pochopil...
Samozrejme to je môj názor...
Áno, chápem, ale to tak nefunguje. Ja som to proste vtedy vždy cítil. To slovo som si nevymyslel - cítil som, že ku mne proste prišlo neviem odkial, ale z mojej hlavy to nebolo. A raz sa mi stala taká vec, že ma v jeden deň v škole.. akoby som to opísal.. mal som pocit akoby mi niekto uderil do hlavy baseballkou.. proste na sekundu biele pred očami a počul som akoby zvon. Najprv som si myslel že sa mi čosi stalo s mozgom, ale potom som si urobil jednoduché testy a bol som OK. A naozaj, po škole sa mi stala veľmi nepríjemná a stresujúca udalosť (nebolo to prvýkrát, možno aj preto som to vopred vedel. Ako keby som sa na to už vytrénoval a bol som extrémne precitlivelý na takéto situácie.), našťastei tú situáciu som s Božou pomocou zvládol.. ale nič príjemné

K osudu: Boh vie všetko vopred, vie ako sa rozhodneme, takže v podstate to je akoby predurčené. Zároveň však máme každý slobodnú vôľu, a vyhovárať sa na "osud" mi príde nezodpovedné.
K osudu: Boh vie všetko vopred, vie ako sa rozhodneme, takže v podstate to je akoby predurčené. Zároveň však máme každý slobodnú vôľu, a vyhovárať sa na "osud" mi príde nezodpovedné.
Sám si odporuješ... Ak nám boh dal slobodnú vôľu nemôže vedieť, ako sa rozhodneme na situáciu ktorá trvá sekundu... No čo sa týka Boha to je na inú tému... Tak isto ako osud to sme odbočili... No poviem k tomu osudu len toľko, že ak na osud neveríš, nemôžeš veriť ani na veštecké sny. Pretože tie sny ti vyveštia osud - v ktorý neveríš, nie ? 
Skôr by som tvoj prípad s baseballkou nazval 6tý zmysel... Ale to sme už vážne ďaleko od snoch
Skôr by som tvoj prípad s baseballkou nazval 6tý zmysel... Ale to sme už vážne ďaleko od snoch
Teraz si ma poplietol, vážne
Proste sa asi celkom 100% nechápeme, ale už to podľa mňa nechajme tak, už sa ani vyjadrovať neviem, som unavený 
Keď sa vám niečo sníva ... nejaký dej, je reálny ? ... alebo realistický. Neviem ako sa to čo najlepšie opýtať.
Napríklad idete na motorke cez mesto, obzriete sa za seba a stále idete na motorke až niekam dorazíte? Pretože ja idem napr. na tej motorke,
obzriem sa a zrazu idem na korčuliach. Obzriem sa zas za seba a idem na stoličke s kolieskami zas sa obzriem a plávam na mori
Deje sa mi prelínajú ... Neskutočné haluze.
Alebo ste napríklad v obchodnom centre a zrazu sa ocitnete v nejakom úplne inom byte.
Ďalšia otázočka... sny si nevykladám, ale minule som neodolal a len tak zo zvedavosti som sa pozrel. Nepamätám si to presne, ale našiel som stratené peniaze,
ktoré boli ukradnuté a ja som ich mal neskôr vo svoj prospech využiť ( v tom najlepšom sa vždy zobudím
... ani fiktívne peniaze si nemôžem užiť)
snár mi ponúkol zhruba takéto možnosti:
PENIAZE: (to len tak píšem, neviem už presne čo ktoré znamenali)
nájdeš - nešťastie
ukradnuté peniaze - smola
využiješ vo svoj prospech - šťastie
- sedeli mi všetky možnosti na tú situáciu v mojom sne podľa snára, no všetko sa to navzájom akosi vylučovalo - zároveň šťastie/nešťastie
Je na to nejaký špeciálny postup ? ... alebo počkať na ďalšiu noc ...a nový sen
Napríklad idete na motorke cez mesto, obzriete sa za seba a stále idete na motorke až niekam dorazíte? Pretože ja idem napr. na tej motorke,
obzriem sa a zrazu idem na korčuliach. Obzriem sa zas za seba a idem na stoličke s kolieskami zas sa obzriem a plávam na mori
Alebo ste napríklad v obchodnom centre a zrazu sa ocitnete v nejakom úplne inom byte.
Ďalšia otázočka... sny si nevykladám, ale minule som neodolal a len tak zo zvedavosti som sa pozrel. Nepamätám si to presne, ale našiel som stratené peniaze,
ktoré boli ukradnuté a ja som ich mal neskôr vo svoj prospech využiť ( v tom najlepšom sa vždy zobudím
snár mi ponúkol zhruba takéto možnosti:
PENIAZE: (to len tak píšem, neviem už presne čo ktoré znamenali)
nájdeš - nešťastie
ukradnuté peniaze - smola
využiješ vo svoj prospech - šťastie
- sedeli mi všetky možnosti na tú situáciu v mojom sne podľa snára, no všetko sa to navzájom akosi vylučovalo - zároveň šťastie/nešťastie
Je na to nejaký špeciálny postup ? ... alebo počkať na ďalšiu noc ...a nový sen
Snár je veľmi všeobecný, každý musí svojim snom rozumieť sám. Ale niektoré situácie sú veľmi jasné, napr. raz som mal sen, v ktorom boli samé zlé znamenia (šplhanie na skaly, pád zo skaly, smrť človeka, loď na mori + veľké vlny..) a na druhý deň som urobil jednu velkú blbosť, pretože som si neuvedomil následky. Takže niekedy sa dá, niekedy nie.