inak je to cez http://www.mobafire.com/league-of-legends/streams alebo http://www.own3d.tv/lekoklatik napísal:addon pre google chrome pre stream videá lol - https://chrome.google.com/webstore/deta ... ampbncgejp
League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
tu som hádzal addon do chrome
2100 elo? hmm mozes upresnit prosim
Nechápem čo treba upresňovať
tu máš streamy: http://www.clgaming.eu/streams
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
streamujete niekto? ja mam totiz problem ze spodok obrazovky mi preblikava
-
lekoklatik
VIP
Nemám na to pripojenie.
Ako preblikáva?
Ako preblikáva?
-
PhYs0c
King
dolna lista kde su spelly atd, proste kde vidis svoju postavu tak mi to blika, a zrovna mi xsplit ani nejde streamovat ani nahravat po update
omg..tiez sa vam niekedy stane ze jednu hru mate mega lagy az take menšie potrhavanie hry? mne sa to obcas stane ze hram aj 5 hier v poho a ta 6 mi hrozne tak ako som povedal laguje az potrhava .. a potom zase dalsie idu v pohode. .? nestava sa to niekomu tiez ?
btw: pmb.exe mam odinstalovane ..
btw: pmb.exe mam odinstalovane ..
niekto minule tu už písal ten problem a mam ho aj ja. Pred nacitanim hry mi ukaze tuto chybu: Unable to connect to the server. If you have a firewall, it may be blocking the connection. Please refer to your firewalls documentation. Would you like to retry? a na vyber mam retry alebo zrusit. Ked dam retry tak mi zacne nacitavat LoL a ked dam zrusit tak mi ho zrusi. Lenze tu tabulku kedy mi ukaze retry mi vysvieti niekedy az po 1 minute a je to dost neprijemne ze mi nadavaju aky mam pomaly internet atd. Inak ked si dam hru 1v1 proti botovi tak mi tu chybu neukaze alebo len malokedy. Túto chybu mali aj viacerí a písali na LoL fórum a odpísali im že nech si dajú skontrolovať na jednej stránke porty. Mne ukázalo že mam niejak zablokovaný (alebo čo) port 5355 UDP... :DD trošku som to rozpísal.Mate aj vy niekto taku chybu?
preco mam ten pocit ze sa phreakovi hadzu nenapadne priamo na ranu len aby vyzeral kazdy champ op
-
lekoklatik
VIP
Komu na tom záleží?
Je to nejaké to predávanie/predvádzanie nového champa, ktorý je druhý týždeň aj tak free na vyskúšanie.
Prípadne si hráči už sami vedia povedať čo sa s ním dá robiť, keď vidia spelly a ich hodnoty, v spotlighte range spelov a ich správanie.
Takže vôbec nezáleží na tom či hrá v spotlighte proti botom, alebo sa mu všetci hádžu do rany a snažia sa ho netrafiť.
Je to reklama a tak sa reklama proste robí.
Je to nejaké to predávanie/predvádzanie nového champa, ktorý je druhý týždeň aj tak free na vyskúšanie.
Prípadne si hráči už sami vedia povedať čo sa s ním dá robiť, keď vidia spelly a ich hodnoty, v spotlighte range spelov a ich správanie.
Takže vôbec nezáleží na tom či hrá v spotlighte proti botom, alebo sa mu všetci hádžu do rany a snažia sa ho netrafiť.
Je to reklama a tak sa reklama proste robí.
-
PhYs0c
King
ani nie reklama ale ked chce ukazat co spelly robia tak je to asi potrebne, keby hral defenzivne druhy hrac tak by mal spotlight tristvrte hodinu
No nazvime to marketing .)
a co ma riot z toho ze sa ich hrdina predava?:D sak za tie riot points si to nikto nekupuje ci? no a som hral hru a jeden ... mi nadaval ze mam zly build na mastera atd ze mama moja je ... atd vola sa QueenValkyrie taze radim dajte si ho do ignore... tak som sa nasral a siel s nim 1v1 ze moj build proti jeho tak skoncilo to 8/1 pre mna obrazok 
//btw: po hre mi pisal do posty ze jeho build bol aj tak lepsi no skoda ze ked som sfoti co som skladal ja a co on tak mi to sfotilo len plochu neviem preco...
//btw: po hre mi pisal do posty ze jeho build bol aj tak lepsi no skoda ze ked som sfoti co som skladal ja a co on tak mi to sfotilo len plochu neviem preco...
-
lekoklatik
VIP
@flector veľa hráčov si kúpi celý pack aj so skinmy hneď ako príde nový champ, ďalší kupujú zas za IP, ale to je jedno.
Proste sa to predáva.
K buildi yi ti môžem hovno napísať keďže netuším čo si skladal, popíš čo si skladal, možno sa zasmejeme
Proste sa to predáva.
K buildi yi ti môžem hovno napísať keďže netuším čo si skladal, popíš čo si skladal, možno sa zasmejeme
nehovorim ze je dobry ale tak uz hram ho dlho a ide mi: boots of speed + potiony (health+health+mana)>barseker's greaves>zeal>phantom dancer>b. f. sword>vampiric scepter> infinity edge>frozen mallet>the black cleaver>the bloodthrister
inak niekedy prehadzujem poradie alebo itemy podla toho ako sa hra vyvija
skor islo o to ze jaky to je idiot nadavy mi na mamu a tvrdi ze ma v pohode da 1v1 s jeho buildom (skladal nieco ako na ap ) a aj tak prehral...dalej pisal ze kto hra shaca ap je noob (bol v teame ap shaco) atd... skoda slov zbytocne nervy davam si pauzu s lol
inak niekedy prehadzujem poradie alebo itemy podla toho ako sa hra vyvija
skor islo o to ze jaky to je idiot nadavy mi na mamu a tvrdi ze ma v pohode da 1v1 s jeho buildom (skladal nieco ako na ap ) a aj tak prehral...dalej pisal ze kto hra shaca ap je noob (bol v teame ap shaco) atd... skoda slov zbytocne nervy davam si pauzu s lol
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
vianocna runa
okrem toho je ze zlacnena, ma to este nejake +/- ?Radioactive_Mouse napísal:vianocna runa
-
PhYs0c
King
no predsa magic pene, ale ked skladas topanky s 20 magic pene tak je to asi 10%, z tychto dvoch mas 4 takze to bude asi 2%