gogi2523, posledné dve sú od rovnakého predajcu a aj keď dal pri jednom inzeráte fotky veľkosti avataru tu na fóre, je z nich jasne vidno, že tá Felda je hnilá a deravá ako rešeto, druhá asi bude vo veľmi podobnom stave...
Prvý inzerát je na auto, ktoré má nalietané len podľa budíkov 214 tisíc, nemá STK ani EK, takže tá cena je úplne mimo misu... Navyše nemá pôvodný nárazník a teta hrdza už chodí okolo... Ani mu nemusíš volať, hneď od začiatku by si s tým mal iba starosti, nie je isté, že to STK a EK prejde, aj keď kasňa nevyzerá najhoršie, len by som chcel vidieť piate dvere, budú asi chrumkavé...
Druhý inzerát sa ťažko hodnotí, keď tam nie sú fotky, údaje Ti nič nenapovedia o stave auta...
Tretí inzerát, PP blatník je ťuknutý, EK a STK je platná do 2012, ale či do februára alebo septembra už predajca radšej nenapíše, nie sú uvedené najazdené kilometre, výkon,... Ale má rádio, tónované okná, hmlovky,... Nevyzerá úplne najhoršie v porovnaní s ostatnými inzerátmi, ktoré som teraz pozeral. Za zavolanie stojí.
Posledný kúsok je asi po peknej čelovke (búrané), celé je to pozliepané, kapota je nastriekaná len sprejom a aj to sa mu v polovičke minul

Celý predok je zo starého modelu, aj keď podľa roku výroby to už má byť facelift... Celé zle toto auto...
Tu som ho zas našiel ako ročník 98, čo podľa ďalších fotiek sedí...

Nevoní mi to auto...
Pozeral som teraz Feldy na predaj a teda nič moc ponuka, buď sú zachovalé, ale hnilé, alebo majú nalietané 200 tisíc, interiér ako medvedí brloh, ale kasňu OK... Určite sa s tým neunáhli.