Pc prosim pozrite
Pc prosim pozrite
Je normálne že keď dám ctrl+alt+delete a pozriem procesy tak procesy systémov mám na 60-99 (vaic 99) Lebo mne to furt skáče ale keď vypnem nejakú hru a sa pozriem tak je tak 99 !! Je to normálne ?
Re: Pc prosim pozrite
Myslíš procesy systémovej nečinnosti? Ak PC nič nerobí, je to zvyčajne na 99%.. ak niečo na PC robíš, tak to klesne, pretože tie % si vezme proces, ktorý sa práve používa (v tvojom prípade hra).
NO hej lenže mne ide pomaly PC a som myslel že to môže byť to ďakujem že si mi odpisal !
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2012, 16:17)
NO hej lenže mne ide pomaly PC a som myslel že to môže byť to ďakujem že si mi odpisal !
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2012, 16:17)
Hľadaj všetky ostatné procesy, ktoré majú vtedy nejakú vyťaženosť. Najlepšie je pri hraní hier povypínať všetky zbytočné programy ako skype, icq, internetový prehliadač atď, atď, atď... ak ani to nepomáha, tak zvyčajne treba hľadať chybu v slabom hw (grafika, cpu, ram)
Ako mne neseka hru ale mne ide pomaly PC normlane už viem podľa zvuku niekedy že kedy mam vypnuť dačo alebo nie lebo by mi to mohlo seknuť tak preto vieš !
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2012, 16:27)
Ja ešte že nepoynaš program ktory bi mi ukazal koľko som bol na PC za deň ? A ešte taky aby keď si nastavim čas tak v tej chvili sami vypne PC nepoznáš niečo take ?
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2012, 16:27)
Ja ešte že nepoynaš program ktory bi mi ukazal koľko som bol na PC za deň ? A ešte taky aby keď si nastavim čas tak v tej chvili sami vypne PC nepoznáš niečo take ?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vírusy, zlé nastavenia a iný bordel zvykne spomaľovať PC. Skús preinštalovať Win s formátom, potom by si tieto problémy nemal mať.
Možno to budu tie zle nastavenia a WIndows som už mal preinštalovaný 2-krát !
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zmen si nazov temy, inak ti to tu zamknem, vid. pravidla fora.
Aký zvuk máš na mysli?Kingsamik napísal:mne ide pomaly PC normlane už viem podľa zvuku niekedy že kedy mam vypnuť dačo
Zvuk PC !!