e-shop: www.sportsdirect.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa zeto750 »

Koko vam v poslednej dobe trva dovoz?
Objednaval som 30 decembra dufam ze do stvrtka pride nemam chut cakat az do dalsieho tyzdna...
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fuxxo »

naposledy som objednaval 26.12.2011 a 2.1.2012 som to mal rano v rukach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

teraz maju sale tak sa necudujte ked vam to nepride do 5 prac. dni
aro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa aro »

Vidím že su tu ludia ktorý sa fakt vyznajú a stala sa mi takáto nepriemna vec dufam že mi poradíte .

takže 30.12.2011 som Si objednal veci v hodnote 250 libier to jest nejakých 270 eur platil som cez paypal ... všetko som vyplnil a tak ale napísalo mi že nejaká chyba atd. ale v paypali mám stále že pending ako som sa tu dočítal tak viem že musím počkať ale ešte predtým ma napadlo že to može byť tým že mám malí limit na karte ten som si dal zvýšiť a dneska už je zvýšený takže tam by problem nemal byť je to viac ako 4 dni a mám stále pending v paypali peniaze mám stále na účte tie mi nestrhli ale hlavne čo ma štve je to že keď si dám moj učet v sportdirect tak tam nemám niečo také že by som nejakú objednávku spravil stále tam mám košik a vnom tovar ale v paypali proste čakám kedy mi to zoberu už som im poslal aj mail že chcem zrušiť obejdnavku no žiadna odozva neviem čo mám teraz robiť . čo by bolo asi tak najlšpeie počkám ešte týžden a chcel by som tie veci ale bojím sa že keď to bude platit kartov ( radšej už nabuduce ) tak penaize mi strhnu a čo ak mi budu chieť strhnuŤ aj vtom paypali keĎ to nieje zrušené toho sa bojím aby som neplatil dva krát . za všetky radi budem vdačný .
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no kym odpisu to chvilku trva tak bud trpezlivy. ked tam mas pending tak platba nepresla, zrejme kvoli tomu limitu na karte. mne sa stalo nieco podobne nedavno, takze ti mozem povedat, ze to nebudes platit 2x, ale radsej pockaj kym ti odpisu a potom vytvor novu objednavku. teraz toho maju dost tak musis byt trpezlivy
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Tak ako hovori guess.whoo a este dodam, ze uz si asi 3-4 co v tejto teme rozobera problemovu platbu s paypalom. Odporucam platit kartou...objednaval som od jari 3-krat a ziadny problem nebol :)
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

ja som platil cez paypal iba raz a to bolo urcite posledny krat... vsetko prebiehalo v poriadku az na to, ze platba cez paypal bola spracovana az po 4 dnoch! a to bola len moja darebnost vyberat kartu z penazenky a pisat ciselka... bezne objednavam z ebay a podobnych webov, ale co sa tyka sportsdirectu, tak jedine platba kreditkou...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Ak budete niekto robiť objednávku v najbližšom čase prosím ozvite sa chcel by som jedny tenisky ale keďže momentálne nič iné nepotrebujem (ani nikto z okolia) tak sa mi to neoplatí. Vďaka :)
Ancimaria
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ancimaria »

Ahoj! Ja asi tento týždeň budem objednávať vecí zo SportD. Ak ešte niekto má záujem, tak môže sa ozvať!
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ja budem tiež objednávať v piatok (keby sa niekto našiel, že by niečo chcel, aby stihol poslať peniaze). Mám toho viac, čiže by som skôr privítal, aby sa niekto pripojil ku mne, ako ja k niekomu. Poštovné je 15 libier (18 eur), delilo by sa spravodlivo medzi všetkých.

Ak by mal niekto záujem, napíšte SS.
zoro51
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zoro51 »

AHojte chcem objednat bratovi ktory ma 4 roky topanky na zimu. Velkost viem ale neviem ci mam objednat normalne ze 1,2,3....velkost alebo C1,C2,C3.....Aky je rozdiel ked tam je to C ? Dakujem
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

C je children. mas tam taky otaznik pri velkosti tak si to porovnaj
zimi123
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zimi123 »

Ahojte, chcel by som sa spýtať v akých jednotkách sú tie čísla pod veľkosťami vecí napr. M má chest: 38/40 a waist: 32/34. Že či je to v cm alebo v čom. Ďakujem :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

zimi123 napísal:Ahojte, chcel by som sa spýtať v akých jednotkách sú tie čísla pod veľkosťami vecí napr. M má chest: 38/40 a waist: 32/34. Že či je to v cm alebo v čom. Ďakujem :)
V palcoch (in) . palec =2,54cm
zoro51
Amateur
Amateur

Este by som sa chcel opytat jednu vec. Na zadnej strane toho katalogu su nejake zlavove kupony alebo nieco take :D. Je tam ze Januar 2012 10% off all footwear, potom tam je february 10% off all bikes...Na kazdom je ciarovy kod s cislami. Plati tento kupon iba v predajni alebo mozem niekde zadat pri objednavke tie cisla co su pod ciarovym kodom?
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Nazdar,

prave som spravil objednávku. Platil som kartou a po zaplateni mi prišiel konfirmačný mail. Problém je ten, že nemám v maili html. Tkaže mi to ukazuje len ako text. Teraz neviem, či v tom maili je nejaký link na odatočné potvrdenie objednávky - alebo to mám chápať len ako informačný mail o zaplatení a pod ?

Pozeral som si účet bankový a z neho mi strhlo peniaze :) tak dúfam, že je to v poriadku ...
Ancimaria
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ancimaria »

Ahojte! Ja v nedeľu budem objednávať vecí zo SportD. Ak niekto má záujem, tak môže sa ozvať!
Dexak99
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dexak99 »

Ahojte, všimol som si že ste tu písali že môžeš objednať hociaké množstvo vecí a dovoz bude stále rovnaký ... lenže asi tomu tak nie je, v tabuľke bolo písané že pre slovensko je dovoz 15,99 libier, objednal som 65 vecí az viac ako 1000 € a dovoz mi písali 24,99.

To len tak pre info, objednal som 11.1. a stále čakám na doručenie, zo skladu mi napísali že na sklade nebolo len jedno tričko (čo je zo 65 vecí dosť dobré) a z účtu mi stiahli peniaze ... som zvedavý na konečné doručenie.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

kokos to čo za také sumy nakupujete? :D
//celá kolekcia od adidas originals/ diamond supply/ the hundreds ma víde lacnejšie
zoro51
Amateur
Amateur

Ako mam chapat tie velkosti pri rifliach ? :D Napr: 30W R, 32W L....Nejak to nevidim v tej velkostnej tabulke.
Napísať odpoveď