Cim sa holite?
Re: Cim sa holite?
pouzivam gillette fusion a popravde nechapem o akej tuposti to vravis. mne jedna ta nasada vydrzi bez problemov pol rok a viac a to sa holim po celkom ksichte raz tyzdenne. len jedna vec sa mi na nom nezda. ma ten strojcek v tom aj nejaky iny zmysel ako nepriemne vybrovanie v ruke? lebo mne sa zda ze nie 
Od kedy som sa začal holiť tak vždy len Gillette 2. Balíček (10ks) stojí okolo 3€... tak nejako. Jednu používam dva- max. tri krát. Takže balíček mi vydrží 5 týždňov, čo nie je až také drahé.
Jakub140-Kedy si z holením začal? 
To je tak ked mas fuzy jemne ako kocurova srst po Whiskase.Rethon napísal:No ja ti neviem ja mám žiletku za 5 eur a mám ju už vyše roka a stále berie velmi dobre. A zarátaj si k tomu aj elektrinu čo ti strojček spotrebuje a máš aj na 10 žiletiek.
Par krat som pouzila na nohy ocov Wilkinson a islo to fajn len nebol z toho nadseny lebo ze som mu ho vystrbila a otupila. Mne nasamviac sedia zenske ruzove Gilette.
petka89 - nechcem byt OT ale nedalo my... podla čoho súdiš aké mám fúzy a bradu? možno som len človek čo sa uspokojí aj s priemerom pretože som študent takže nejaké ultra super žiletky mi zatial netreba.
Podla toho ze sa lacnou ziletkou holis obcas a dlho ti vydrzi. Tie pierka ti nemaju ako otupit ziletku. Mimo toho mam kamaratov a tak viem ako to vypada a muzskeho strniska a mas to aj tu popisane.
petka89 - neholím sa občas preto že by mi to pomaly rástlo ale chodievam aj zarastený, takže tak striedavo raz idem von oholený inokedy zase zarastený. Takže nehladaj nejakú spojitosť s mojim občasným holením a mojim ochlpením...
Okrem toho žiletky mi preto tak dlho vydržia lebo ich viem správne používať.
Dlho som používala tiež jednorázovky pre ženy, ale potom ako som prišla bývať na intrák som začala používať epilátor, a neviem si vynachváliť... dlho s tým nie je žiadna robota , a nie je tam ani také podráždenie 
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Doteraz žiletka, ale na Vianoce som vyfasoval philips strojček a naštastie mi zaberá krásne. Počul som, že niekomu strojček vôbec nezaberá. A to nemám zrovna nejaké jemné fúzy. Takže maximálna spokojnosť. Skoro žiadny bordel, oholím sa na sucho a úplne dohladka. Voda po holení a ide sa 
ja som dostal na vianoce Trion, ale dopadlo to tak, ze po 20min zlostenia sa, som sa oholil ziletkou 
Holim sa už celkom dlhú dobu no však si tie veci kupujem sám. Chcem už konečne povedať rodičom aby mi ich kupovali oni ale nevedia že sa už holím pretože je to pre mňa dosť imtívne o tom s niekim rozprávať. Ako si mám s tým poradiť?
"Otec, ako si si mohol všimnúť, tak už mám na to vek a pomaly začínam zarastať... nemyslíš, že je čas na môj prvý strojček?"
Neviem čo znamená imtívne ale ak si myslel intímne tak nechápem čo je na tom intímne...
-
BookEditor
Light Professional
Myslím si, že po čase sa ťa to aj opýtajú. Mňa sa to spýtali prvýkrát skôr, ako som sa nad holením stihol zamyslieť
Tiež mi to bolo také trápne sa o tom baviť, ale keď som videl, že aj iní sa musia holiť (resp. sa chcú holiť) a ako to zvládajú a niektorí absolútne s humorom... Koľko máš rokov a koľko sa holíš? Lebo okolo takej pätnástky by si už mohli všimnúť rodičia, že ak by si sa neholil, si zarastení a ty nie si napr. Tak keď nechceš čakať, kým to "dopne" rodičom, skús sa s tým zdôveriť súrodencovi alebo starému rodičovi alebo len tak nahodiť, keď ste spolu takú tému, že napr. spolužiaci sa už holia alebo že si videl reklamu na dobrý strojček... 
BookEditor: no, otec už začal s vecami ako napr. O nedlho sa už budeš holiť a tak... Mám 13 a zarastám pod nosom, na brade, krku a na bokombradách. Vačšina kamošov ešte nezarastá tak preto je to pre mňa trocha divné ich o to požiadať.
-
BookEditor
Light Professional
To je individuálne, niektorí zarastajú skôr, iní neskôr, to je ako s pubertou, ktorá koniec-koncov s tým súvisí. Treba využiť, keď otec niečo povie o holení atď. Alebo choď za nim, že nech ti ukáže, ako sa správne holiť, že aj ty to budeš zachvíľu potrebovať
. Iné mi nenapadá... A to kedy sa holíš? To musí byť stresujúce, keď si to rodičia ešte nevšimli...
Predstav si, že budeš mať napr. 18 rokov a nebudeš zarastať (lebo sa holíš), ešte si pomyslia, že si chorý alebo čo. Alebo skús niekam podstrčiť žiletku, aby si ju napr. mama všimla, sa ťa na to aj možno opýta (ak si nejaký hanblivejší typ), možno to povie tatovi a ten sa ťa to opýta alebo sa ťa to neopýtajú vôbec. A sú v živote chalana alebo pubertiaka viaceré komplikovanejšie, intímnejšie veci ako táto, takže buď rád, že je to len "banalita" 
BookEditor:okay, skúsim podstrčiť tú žiletku. 
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2012, 13:01)
BookEditor:Holím sa po sprche, niekedy aj pred. Ako si začal ty?
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2012, 15:29)
BookEditor:
viem ake komplikovanejšie a intímnejšie veci myslíš. To som už tiež zažil, ja osobne si to dospievanie beriem asi príliš k srdcu. Skúsim sa nad tým až tak nezamýšľať.
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2012, 13:01)
BookEditor:Holím sa po sprche, niekedy aj pred. Ako si začal ty?
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2012, 15:29)
BookEditor:
-
BookEditor
Light Professional
No ja som začal tak, že keď rodičia odišli do roboty, tak som sa oholil, mal som ešte pár minút času. Postupne som to začal brať srandovne, nemám problém sa holiť, aj keď niekto príde do kúpeľky...
A to ti rodičia ešte nikdy """omylom""" nevtrhli do kúpeľne a nezbadali to? 
BookEditor:Ak mám pravdu povedať, pár krát HO už zbadali.
Kolký rok sa už holíš?
Nibi bóže robíš z toho vedu... Normálne to povedz otcovi a žiadne podstŕčovanie, alebo čo... V dnešnej dobe sa dievčatám veľmi nepáči, keď má muž fúzy ako "žaba kolo rici" tak mu to vysvetli a určite ti pomôže...
Prvé sa mi to tiež zdalo trápne... Otec kúpil žiletku a aj vysvetlil všetko... A to som sa pri tom ešte prvý krát porezal pod nosom!
// A inak v ankete myslím, že chýba britva, aj keď sa ňou neholím... No viac sa mi páči
Prvé sa mi to tiež zdalo trápne... Otec kúpil žiletku a aj vysvetlil všetko... A to som sa pri tom ešte prvý krát porezal pod nosom!
// A inak v ankete myslím, že chýba britva, aj keď sa ňou neholím... No viac sa mi páči