Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilnovanie
bender: tiež som čítal že to môže byť z mliečnych výrobkov (mlieka), tak skús na také dva týždne vysadiť úplne tie mliečne výrobky a zbadáš či sa niečo nezmenilo..
inak nebereš kreatín? lebo ja keď berem kreatín tak sa mi na hrudi spraví také drobné akné ale neni to až tak vidieť.
Inak mal by som aj ja otázku. Ako viete nie stále si vie každý zaobstarať na každý deň napr. kuracie prsia. Chcem sa spýtať že kedy je najlepšie dávať kuracie prsia, či keď mám tréningový deň alebo netréningový. Pretože každý deň v mesiaci si ich nemôžem dovoliť a chcem z nich čo najviac vyťažiť.
inak nebereš kreatín? lebo ja keď berem kreatín tak sa mi na hrudi spraví také drobné akné ale neni to až tak vidieť.
Inak mal by som aj ja otázku. Ako viete nie stále si vie každý zaobstarať na každý deň napr. kuracie prsia. Chcem sa spýtať že kedy je najlepšie dávať kuracie prsia, či keď mám tréningový deň alebo netréningový. Pretože každý deň v mesiaci si ich nemôžem dovoliť a chcem z nich čo najviac vyťažiť.
-
Point
Professional
davaj ich v treningovy den, najlepsie po treningu
-
Stoporko
VIP
Zdravím, sviatky pomaly končia a je čas dať sa do normálneho stavu. Bola by tu dáka dobrá duša ochotná poradiť mne, totálnemu laikovi, nejaký vhodný tréningový program, ktorý môžem cvičiť doma (nie fitko), prípadne vonku v prírode? Dávnejšie som šiel podľa programu od seals a bolo to skvelé - no už nemám prístup na plaváreň a cviky v ňom boli len troje: kliky, zhyby, brušáky - čo mi na celé telo prijde trocha málo (teraz nerátam plávanie a beh, čo bolo tiež súčasťou).
Rushfit , nenechat sa zmiatnut komercnou strankou, je to fakt dobre, minimalne to potahaj, skus jeden tyzden a uvidis
mlieko zvykne robievat problemy s travenim kvoli laktoze, ale zeby z neho bolo akne ?
podla mna nemas vyvazenu stravu a nieco ti chyba, s mliekom to podla mna vela spolocne nema..
martinez13
kuracie prsia treba furt, alebo co najcastejsie, ako inac chces si zabezpecit denny prisun kvalitnych bielkovin na 160-180g ? /okrem moznosti od rana do vecera sa nalievat koktejlami/
podla mna nemas vyvazenu stravu a nieco ti chyba, s mliekom to podla mna vela spolocne nema..
martinez13
kuracie prsia treba furt, alebo co najcastejsie, ako inac chces si zabezpecit denny prisun kvalitnych bielkovin na 160-180g ? /okrem moznosti od rana do vecera sa nalievat koktejlami/
-
vrtulnik
Medium Professional
Ano, mlieko sposobuje problemy s akne...gogo956 napísal:mlieko zvykne robievat problemy s travenim kvoli laktoze, ale zeby z neho bolo akne ?
martinez13
-
martinez13
Light Professional
gogo: snažím sa mať stále čo najkvalitnejší jedálniček ale niekedy to proste financie nedovolia aby som mohol mať po celý rok kvalitné maso na každý deň..
-
Stoporko
VIP
Coldrain - vďaka, torrenty fičia. Treba postupovať postupne podľa DVD (najprv prvé, potom druhé...) alebo ich kombinovať? Každopádne vďaka za tip 
vrtulnik
mne nie, denne vypijem bezne 2-3 litre a pohoda.
martinez13
tak si ich davaj v ten den. Napriklad od 17-18hod cvicis, nasledne si daj gainer a pol hodinku-hodinku nato veceru- to maso s ryzou.
mne nie, denne vypijem bezne 2-3 litre a pohoda.
martinez13
tak si ich davaj v ten den. Napriklad od 17-18hod cvicis, nasledne si daj gainer a pol hodinku-hodinku nato veceru- to maso s ryzou.
-
vrtulnik
Medium Professional
Zalezi na clovekovi.. A aj cokolada sposobuje akne.
pri dvd by si mal mat aj seriu guides kde mas aj konkretne treningove plany pre zaciatocnika, mierne pokrocileho a pokrocilehoStoporko napísal:Coldrain - vďaka, torrenty fičia. Treba postupovať postupne podľa DVD (najprv prvé, potom druhé...) alebo ich kombinovať? Každopádne vďaka za tip
-
P3Bo
Guru wannabe
Chalani no mám nasledovný rozvrh tréningov
Po: Kickbox
UT: MMA
St: kickbox
Št: voľno
Pia: box
So: ak nebol bol box v piatok tak plavanie
Ne: voľno
V zásade sa chcem spýtať či sa ničím. Necítim sa nijak zvlášť zle. Som na amine a proteínoch a veľmi rád by som si ešte aj tie soboty chodil plávať bez ohľadu na to či bol alebo nebol box. Len teraz už fakt neviem či mi hrabe a mám s tým prestať alebo nie. Svalovky mávam ale nie je to nič strašné skôr ma bolia kosti.
Po: Kickbox
UT: MMA
St: kickbox
Št: voľno
Pia: box
So: ak nebol bol box v piatok tak plavanie
Ne: voľno
V zásade sa chcem spýtať či sa ničím. Necítim sa nijak zvlášť zle. Som na amine a proteínoch a veľmi rád by som si ešte aj tie soboty chodil plávať bez ohľadu na to či bol alebo nebol box. Len teraz už fakt neviem či mi hrabe a mám s tým prestať alebo nie. Svalovky mávam ale nie je to nič strašné skôr ma bolia kosti.
-
vendo
Guru
ci sa nicis a ci nie by si mal citit ty sam
u nas pred sutazou chalani tiez idu 3-4x do tyzdna treningy, jeden den len sparingy, a ostatne posilka ak maju na to cas a peniaze, a samozrejme beh kazdy-kazdy druhy den (nie maratony, 12-30 minutovky, cim rychlejsie zabehnut)
skor sa mi zda divne ze kazdy den pomaly nieco ine robis
a plavanie mozes robit prakticky stale, ak neplavas hodinu v kuse, ak mas uz nejau formu tak plavanie je skor relaxacne a take pohodove cvicenie na uvolnenie
u nas pred sutazou chalani tiez idu 3-4x do tyzdna treningy, jeden den len sparingy, a ostatne posilka ak maju na to cas a peniaze, a samozrejme beh kazdy-kazdy druhy den (nie maratony, 12-30 minutovky, cim rychlejsie zabehnut)
skor sa mi zda divne ze kazdy den pomaly nieco ine robis
a plavanie mozes robit prakticky stale, ak neplavas hodinu v kuse, ak mas uz nejau formu tak plavanie je skor relaxacne a take pohodove cvicenie na uvolnenie
Zdravím
Včera som spravil pár klikov na série ako ste povedali (max 50 za celý deň) a dnes svalovka. Ako keď nič nerobím tak to vôbec necítim, ale keď napr. natiahnem ruky, alebo stlačím svaly (Neviem ako sa volajú nad prsiami, tak to bolí
)
Otázka cvičiť aj napriek tomu, alebo pauza pokiaľ ma to neprestane bolieť ?
+ Keď robím brušáky, tak dám aj 300 denne a na druhý deň nemám svalovku (Brucho tiež nemám vypracované, pretože problém mám spraviť už 20tý brušák) Ide o to, že na druhý deň vôbec žiadna svalovka ani náznak. Čím to môže byť ?
Pri brušákoch dýcham takto, že pri záťaži vydýchujem a pri uvoľnení nádych... Pri klikoch sa snažím zo začiatku tiež tak, ale keď nevládzem tak automaticky zadŕžujem dych... tak neviem napraviť to, či to je viac menej jedno ? :
Skôr ako ma sundáte.... Som začiatočník čo sa cvičenia týka, tak poho
Včera som spravil pár klikov na série ako ste povedali (max 50 za celý deň) a dnes svalovka. Ako keď nič nerobím tak to vôbec necítim, ale keď napr. natiahnem ruky, alebo stlačím svaly (Neviem ako sa volajú nad prsiami, tak to bolí
Otázka cvičiť aj napriek tomu, alebo pauza pokiaľ ma to neprestane bolieť ?
+ Keď robím brušáky, tak dám aj 300 denne a na druhý deň nemám svalovku (Brucho tiež nemám vypracované, pretože problém mám spraviť už 20tý brušák) Ide o to, že na druhý deň vôbec žiadna svalovka ani náznak. Čím to môže byť ?
Pri brušákoch dýcham takto, že pri záťaži vydýchujem a pri uvoľnení nádych... Pri klikoch sa snažím zo začiatku tiež tak, ale keď nevládzem tak automaticky zadŕžujem dych... tak neviem napraviť to, či to je viac menej jedno ? :
Skôr ako ma sundáte.... Som začiatočník čo sa cvičenia týka, tak poho
-
P3Bo
Guru wannabe
Neda sa inac lebo obvykle vsetky sporty maju treningy iba 2x do tyzdna a tak to by som sa tam akurat vyprdelvendo napísal: skor sa mi zda divne ze kazdy den pomaly nieco ine robis![]()
Nie necitim sa zniceny iba viac spim . Tak ako plavat ? pol hodku ci hodinku prsia ? : )
Plávaj podľa toho ako sa ti chce a koľko sa ti chce, to ber ako rekreáciu.
-
vendo
Guru
presne tak, kludnym volnym tempom, proste relaxuj vo vode, klby sa ti odvdacia
Ešte k tomuto.V zásade sa chcem spýtať či sa ničím. Necítim sa nijak zvlášť zle. Som na amine a proteínoch a veľmi rád by som si ešte aj tie soboty chodil plávať bez ohľadu na to či bol alebo nebol box. Len teraz už fakt neviem či mi hrabe a mám s tým prestať alebo nie. Svalovky mávam ale nie je to nič strašné skôr ma bolia kosti.
Až teraz som si všimol, že je to 4-krát do týždňa (teda nejaký reálny tréning). Na prvý pohľad sa mi tam toho zdalo viac, keď som to len preletel.
To nie je nič hrozné. Poznám ľudí, čo robia tréning boj. umení 5-6 krát do týždňa a ja som toho času robil dvakrát + 3 krát fitko, čiže od pondelka do piatku každý deň záhul a len víkend voľný. Čiže, nehrabe ti, pokojne pokračuj, aspoň budeš búchač.
-
P3Bo
Guru wannabe
Lenze co mam ja vlastne robit vo fitku ked tam raz za cas skocim. Prvy krat v zivote si tam fakt pripadam strateny lebo neviem co a ani ako cvicit. Potrebujem vobec posilnovanie pri takomto treningovom plane ? Zatial co som si vsimol som sa nejak viac zrysoval a trosku pochudol ale nic prevratne. To sa mi akoze strati moskulatura pri tychto sportoch ? (zasa nie som ziaden svalnac ani teraz no
)
Fitko nemusíš brať nejak vážne. Ale ak tam pôjdeš, dá sa využiť na dve veci. Buď na silový tréning, pri ktorom získaš silu (veľmi dobrá vec pri bojových športoch). Alebo tréning na výbušnosť, dá sa vymyslieť kopa cvikov, pri ktorých ju namakáš.
Klasické objemové posilňovanie ti nebude k ničomu.
Klasické objemové posilňovanie ti nebude k ničomu.