Vaša Top Speed
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vaša Top Speed
majoOr: spravim si vodicak na 18ku a jazdit zacnem na 50ku ..som skuseny vodic lebo mam vodicak hej ..logika dementa
Nehovorim o tom že šoféroval bez vodičáku ale predsalen v takej rýchlosti a keď je neskúsený to bolo nezodpovedné z jeho strany ale hlavne zo strany majiteľa auta resp. toho kto mu to dovolil
/dik za karmu aspoň sa podpíš
/dik za karmu aspoň sa podpíš
Mam kamoša co ma tolko rokov ako ja a isiel este rychlejsie.Ja som tam rychlo isiel cez letne prazdniny a to bolo asi okolo 23:30 hod
-
Kibo
Hardcore addict
A kto z Vás dvoch je teraz väčší hrdina? 
"mám kamoša"
Milujem to spojenie... A kamoš má to a to a to a to... Len ty nemáš nič... Deti 
-
Shark NX
Addict
Velmi sa mi lubil vyrok mojej instruktorky autosokoly (Skvela to zenska, s ktorou som odjazdil 9 zo 14 jazd a je to jedna z bab, ktorej by som aj pozical auto
): "Kazdy cerstvy vodic si mysli, ze ked si odjazdi autoskolu a 1000km tak uz je skuseny a dobry vodic. Ale pokial neodlieta minimalne 30000km a nema minimalne jednu situaciu alá "I Do Believe I Have Shat in My Pantaloons" tak je to stale zaciatocnik."
K tomu "frajerovi" hore jedine jednu vec ...
K tomu "frajerovi" hore jedine jednu vec ...
-
maciatko99
Medium Star
To čo si opísal je jasné každému, len je veľká škoda, že mnoho teenagerov si myslí, že po tisíc kilometroch sú na úrovni automobilových pretekárov alebo vodičov f1 a aj preto máme možnosť v správach občas vidieť, že zahynul alebo zahynuli mladí ľudia s mladým vodičom a hlavným dôvodom bola veľka rýchlosť.
Top speed ako šofér asi 170 tachometrových na Fabii 1.2 po diaľnici (reálnych 162-163), inak po normálnej ceste som viac ako 120 ešte nešiel. Ale išiel som už 210 s kamarátom ako spolujazdec, ale to už bola bohová rýchlosť, neviem či by som sám nemal strach ísť nad 200.
-
johny541
King
Zatiaľ osobná skúsenosť vo firme. Išli sme dve dodávky plne naložene. Citroen Jumper 2.0HDi 140km/h dialnica smer KE-PO ale to už sme aj so spolusediacimi huckali auto dopredu miernym poskakovaním
Kašlem rýchlosť, najlepšie sa ide vtedy, keď ideme dve dodávky/autá. Vtedy si užijeme asi najviac srandy.
toto je odraz dnešnej doby , dievčatá sa fotia polonahé a chlapci si fotia maximálky na tahometri

-
Michaelo
Hardcore addict
Dievčatá nech sa fotia nahé a chlapci nebudú musieť fotiť maximálky keď s takou (peknou a (polo)nahou) pôjdu v aute 

Audi S6 260km/h iba spolujazdec
Ako vodič cca 180
Ako vodič cca 180
Nie sú náhodou S6ky obmedzené na 250km/h ?
-
G0lDiER_
King
Aky je problem si to dat odomknut?
-
Antonio_Salieri
Light Star
keď si priplatíš paket maximalku ti zdvihnú na 280...ale aj s obmedzovačom sa dá vytisnúť o niečo viac než je nastavený...
Obmedzovac nie je problem dat vypnut.
-
RATZINGER666
Darca
preco sa mi zda, ze najoblubenejsim sportom v auto moto sekcii je prave odhalovanie "akoze klamarov" v tejto teme?
Preco si myslis, ze niekto klame? Nie vsetci jazdia len mesto alebo do vedlajsieho mesta. Su tu ludia, ktori najazdia rocne v pohode aj 40 000km rocne, jazdia okolite staty alebo v Nemecku. Na takych cestach, za takych podmienok a spomenutych autach tomu viem uverit. Tiez sa ale pozastavujem pri rychlostiach 200kph medzi dvomi dedinami.
-
RATZINGER666
Darca
kde pisem, ze si myslim, ze niekto klame?? citaj, prosim Ta... zdielam ten isty nazor - nikto tu nema v podstate dovod klamat, takze nejake prehnane dokazovanie ich nepravdy mi pride minimalne zcestne...
aku to ma spojitost s rocnym najazdom?
aku to ma spojitost s rocnym najazdom?
-
yamahaMiso
Star
moje max:
Yamaha XJ 600 160km/h
Renault Laguna 170km/h
Toyota Celica T23 180km/h , dufam, ze pri tychto cislach som skoncil...
mozno som isiel aj viacej, ale s takymito vecami sa podla mna asi nie je co chvalit...mozno s maximalkou na okruhu alebo na dialnici v Nemecku
Yamaha XJ 600 160km/h
Renault Laguna 170km/h
Toyota Celica T23 180km/h , dufam, ze pri tychto cislach som skoncil...
mozno som isiel aj viacej, ale s takymito vecami sa podla mna asi nie je co chvalit...mozno s maximalkou na okruhu alebo na dialnici v Nemecku