kupa psp
Re: kupa psp
Verzia 3004 Ti umožní vyskladať si Pyžamo, Slipy, Ponožky podľa vlastnej potreby.. 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som len zvedavý, či Pravidlá Slovenského Pravopisu mali toľko verzií.
Re: kupa playstaion portable
som rad ze sa bavite ale nato je iny topic .kedze je toto tema na POCITACE-POMOC a bezne sa uvadza nazov len PSP tak to bude urcite ohladom elektroniky .
zásadný rozdiel medzi týmito verziami je display a zadný kryt umd mechaniky inač sú skoro totožné
tak ako bolo povedané vyššie, v displejoch, zadnom kryte a psp 3004 má zabudovaný mikrofón, ( no a ešte keby si chcel hrať stiahnuté hry, tak sú tam rozdiely... no ale to už záleží aj na verzii fw. a type zákl. dosky, ale to tu viac rozoberať nebudem, ak tak google alebo ss.)
skus tu
http://www.pspzone.sk
guffy napísal:tak ako bolo povedané vyššie, v displejoch, zadnom kryte a psp 3004 má zabudovaný mikrofón, ( no a ešte keby si chcel hrať stiahnuté hry, tak sú tam rozdiely... no ale to už záleží aj na verzii fw. a type zákl. dosky, ale to tu viac rozoberať nebudem, ak tak google alebo ss.)
áno iba tieto, akurát ten flash na 3004 už pri neviem akej verzii fw. sa dá spraviť len dočasný, čiže pri každom zapnutí psp treba app zapnúť a zase je flashnuté psp, pričom 2004 iba na jednej základnej doske sa nedá spraviť flash... dúfam že sa nemýlim 
od 22.2. sa má u nás začať predávať PlayStation Vita. Takže teraz sa ti neoplatí kupovať zastaralé PSP.
cena má byť taká ako PS3 a čo som kukal tak už v japonsku sa predáva, a práve naopak viac sa im podarilo predať týchto starých psp ako vita, tak isto vela ludom mrzne dotykový displej, vôbec im nereaguje na dotyk, atď atď, tak neviem či by som do toho teraz investoval
no ale zas investovať do pár rokov starého zariadenia tiež nie je žiadna výhra.
a kupovať hru na Vitu za 50 eur je výhra ?? Ako ja idem do Vity lebo mam prvé psp ale z obavou, zariadenie sice super ale čo cena a podpora dneska to bude mať tažke zo smartphonami
tu sa už ale dostávame do PS vs. smartphone... a to je samostatná kapitola
na Vitu by sa mali dať cez nejakú app previesť hry zo starého psp na vitu
len keby si si chcel zahrať tie nové hry čo sú na Vitu tak to už zacvakáš, teda do tej doby, kým asi nebude možný flash
ale tak neviem teraz by som do toho asi neinvestoval, radšej by som si počkal kým to pojde cena dole a hlavne či vyriešia tie chyby displeja 
??? aké chybyguffy napísal:na Vitu by sa mali dať cez nejakú app previesť hry zo starého psp na vitulen keby si si chcel zahrať tie nové hry čo sú na Vitu tak to už zacvakáš, teda do tej doby, kým asi nebude možný flash
ale tak neviem teraz by som do toho asi neinvestoval, radšej by som si počkal kým to pojde cena dole a hlavne či vyriešia tie chyby displeja
japoncom už pár dni po predaji mrznú displeje jedno video na ukážku ... tu je téma o tom http://pspzone.sk/news.php?readmore=2245