hmm, nieco ako rozvazanie ludi zo svadby alebo rovno cesta na dovolenku? zalezi aj od toho, lebo nevieme, v akej nalade a ako unaveni budu ludia... a dalsia vec - ako moc to ma byt oficialne? ako daleko ich budes vozit? kolko tam bude osob?
ale siel by som na to jednoducho: radio zapnute, ale potichu, najlepsia nejaka radiova stanica, nie CD, a ked tak, tak nie nejaky hiphop, ale ani black metal... prestavky zalezia od vzdialenosti, ale myslim, ze bude slusne ich upozornit po nastupe do auta, ze keby bolo nieco treba, upravit hlasitost, klimatizaciu, otvorit okno apod., tak staci povedat... mozno by som sa ich pytal aj priebezne, ale nie privelmi casto... dalsie veci uvidis sam - ak to bude mensie auto a ak budu chciet komunikovat, budes komunikovat, ak budu chciet driemat, nebudes sa ich vypytovat na nic... co sa tyka komunikacie, tak to by som ponechal na lahsej urovni, takze ziadna politika, nabozenstvo atd... ak bude auto vacsie, bude tam mozno televizia apod., takze najskor by si to mal co najviac upresnit...
za volantom sa spravat slusne, potichu, nenadavat na ostatnych vodicov, jazdit co najplynulejsie, ako keby na spúotrebu, co najjemnejsie na plyn aj brzdu... neohuris ich, ak budu o pol hodinu doma skor, ale so zdvihnutym zaludkom
opakujem, neviem, o ake vzdialenosti sa jedna, ale ak pojde o nieco vzdialenejsie, tak by som si cesty dobre naplanoval, zistil, kde su pumpy, kolkokrat budes musiet tankovat, zistit, kde su socialne zariadenia a v akej kvalite, aby ludia nenadavali, ze latriny starych rodicov boli na vyssej urovni... zistil by som moznosti obcerstvenia, ceny pohonnych hmot... vsetky zastavky a ostatne veci by som si zaznacil do mapy alebo do gps, aby som nezabudol...
...jo, no a urcite by som v aute nefajcil
vela stastia prajem