Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
...to ti musí aj chlpy rozleptať...
srnec: prazdna je tvoja hlava
neber to v zlom.. striedam ich
Maki, este pokracujes v tychto praktikach? Podelis sa s nami s vysledkami vyzkumu?
pokračujem... od posledného razu čo som sem písal sa nič nezmenilo... teraz som si uvedomil, že to už bude pomaly rok čo som nepoužil sprchový gél... sranda... čo sa šampónu týka, tak si umyjem hlavu čajovnikovým olejom vždy po strihaní, inak nič...
takže výsledky? necítim potrebu sa vrátiť ku chémii... ľudia naokolo sa nesťažujú... slečny sa nesťažujú...
takže výsledky? necítim potrebu sa vrátiť ku chémii... ľudia naokolo sa nesťažujú... slečny sa nesťažujú...
Tak ja takisto ako Maki nepoužívam sprcháč aj rok, ani to nerátam. Je to absolútne nepotrebná vec. Nepoužívam ani šampón na hlavu, ale to preto, lebo mám stále krátke vlasy.
Takže asi takto, dámy a páni.
Takže asi takto, dámy a páni.
-
javatar
Hardcore addict
v marci bude rok co pouzivam len vodu (raz som pokusne znova pouzil sampon+gel ale uz to neurobim)
bud robim nieco zle alebo sa moje vlasy fakt mastia viac - v poslednom obdobi im musim v sprche venovat viac casu aby sa odmastili aj vodou
zvysok tela nezaznamenava ziaden problem, vysledok maleho pozorovania - studenou vodou sa zbavim smradu aj mastnoty rychlejsie, zvazujem prechod na vacsinou studene sprchy, len som momentalne chory tak asi az potom
pokial ma zase caka obdobie fajn vlasou bez lupin (aj to sa stava) nebudem zvazovat ani sampon, gel uz do uvahy neprichadza davno...
bud robim nieco zle alebo sa moje vlasy fakt mastia viac - v poslednom obdobi im musim v sprche venovat viac casu aby sa odmastili aj vodou
zvysok tela nezaznamenava ziaden problem, vysledok maleho pozorovania - studenou vodou sa zbavim smradu aj mastnoty rychlejsie, zvazujem prechod na vacsinou studene sprchy, len som momentalne chory tak asi az potom
pokial ma zase caka obdobie fajn vlasou bez lupin (aj to sa stava) nebudem zvazovat ani sampon, gel uz do uvahy neprichadza davno...
Pani, dakujem vam za odpovede...Pravdepodobne vstupim do klubu.
Ja mam huste vlasy a ked ich mam dlhsie lupinam sa nevyhnem. Najmenej ich mam, ked pouzivam elseve sampony.
Ale bez samponu som to dlhodobo neskusal.
Ja mam huste vlasy a ked ich mam dlhsie lupinam sa nevyhnem. Najmenej ich mam, ked pouzivam elseve sampony.
Ale bez samponu som to dlhodobo neskusal.
-
krankenwagen
Professional
Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
Tak to asi vyskusam aj ja, dufam, ze mi to pomoze s mojim problemom, ze 2 dni od umytia uz mam mastne vlasy 
-
javatar
Hardcore addict
no priprav sa ze zo zaciatku ich budes mat az hnusne mastne... mne trvalo asi 10-12 dni kym sa odmastili... uz som to chcel vzdat...
-
SamanthaMM
Light Expert
páčia sa mi tieto vaše pokusy, že nepoužívať šampóny a podobne
ste statoční
sprchujem sa dva razy do týždňa tým mliečkovým sprcháčom palmolive, ktorý používam už asi 14 rokov a nikdy som nemala problém. skôr sa sprchujem kvôli vlasom, nie kvôli tomu, žeby som si pripadala špinavá, alebo žeby som smrdela.
keby som totižto nepoužívala šampón, nemala by som problémy s lupinami a mastiacimi sa vlasmi (to nemám nikdy) ale NEROZČESALA by som ich. mala by som na hlave guču chlpov jak praveké ženy.
sprchujem sa dva razy do týždňa tým mliečkovým sprcháčom palmolive, ktorý používam už asi 14 rokov a nikdy som nemala problém. skôr sa sprchujem kvôli vlasom, nie kvôli tomu, žeby som si pripadala špinavá, alebo žeby som smrdela.
keby som totižto nepoužívala šampón, nemala by som problémy s lupinami a mastiacimi sa vlasmi (to nemám nikdy) ale NEROZČESALA by som ich. mala by som na hlave guču chlpov jak praveké ženy.
Prečo nechceš mať vlasy ako praveká žena ? Bolo by to inovatívne retro.
-
SamanthaMM
Light Expert
hughito, chcel by si dievča, ktoré by malo strapaté, suché, rozštiepené a krepaté vlasy trčiace na všetky strany? lebo ja žiaľbohu nie
možno pouvažujem nad experimentom bez mydla
aspoň by som ušetrila
možno pouvažujem nad experimentom bez mydla
A dlhšie vlasy ( pár cm pod plecia) keby si umývam len vodou nemastili by sa viac ako s šampónom?
a už to tu aj bolo spomínané keď už šampón tak nejaký prírodný alebo detský (čo nieje to isté)
ja som ostal pri tomto riešení ale pokračovať chcem vymedziť aj šampón.. ale to nechám na prázdniny
ja som ostal pri tomto riešení ale pokračovať chcem vymedziť aj šampón.. ale to nechám na prázdniny
neumyvajme sa so samponom a hlavu raz za 3 dni,potom sa cudujeme,ze mame mastnu hlavu
to je kur*a humus
to je kur*a humus
Po 3 mesiacoch bez sprchového gélu môžem len skonštatovať, že je to lepšie ako s ním. Upravila sa mi pokožka, cítim sa úplne normálne, nie je poznať žiaden rozdiel,problém s telesnými pachmi žiaden. Priateľka sa nesťažuje.
Akurát šampón používam stále na vlasy..
Čím viac sa zbavujem chémie tak sa cítim lepšie, tak isto pred pár rokmi som mal problém s pleťou, mama hneď nakúpila kadejaké sračky mi na ksicht, krémy, pleťové vody atď.. a nič sa nezlepšilo. Vysadil som ich a dalo sa to normálu
Takže nie je dôvodo sa báť vysadiť gély na sprchovanie. Dokonca mám pocit, že sa mi zlepšila aj imunita, nakolko som už 3 mesiace nebol chorý,čo je asi prvý krát za posledných asi 10 rokov..
Čím viac sa zbavujem chémie tak sa cítim lepšie, tak isto pred pár rokmi som mal problém s pleťou, mama hneď nakúpila kadejaké sračky mi na ksicht, krémy, pleťové vody atď.. a nič sa nezlepšilo. Vysadil som ich a dalo sa to normálu
-
Soviet
Darca
Rad citam taketo nazory. Ale umyvate sa aspon nejakou "hubkou" ked uz nieje ziadny sprchovy gel?
Ja používam takú rukavicu .. trošku drsnejšiu. Nie zase drátenú kefu lebo nie je dobré si moc telo doškriabať.
soviet - samozrejme že hubkou a tiež trochu drsnejšou...
A prečo je to samozrejmosť ? Ja žiadnu hubku nepoužívam teda. 
edit:
edit: