Dobrý deň, padá mi môj MC server. Síce vo webpanely mi píše že je online, ale na server sa nedá pripojiť (stále loaduje a ptm nenadouduje).
Deň nato mi odpísali:
vyzera ze to ide ok. Robi to len Vam, alebo aj inym hracom ?
Ja som im o necelé 2 hodiny odpísal:
robí to všetkým. Píše to "Can’t reach server"
O 2 dni ma to už začalo srať, že mi nikto neodpisuje, tak som im napísal (aby si to všimli)
Halooooo.... podpora, ste tam????
O 3 dni od tohto príspevku som im slušne napísal:
Mohli by ste mi prosím odpovedať?
Podozrivo rýchlo - asi o 30 min som dostal odpoveď:
pozrite si konzolu ked spadne. // nechápem, keďže oni k nej majú takisto prístup ako ja
V ten deň som nemal čas, ale na ďalší som im napísal:
V konzole mi vypisuje toto:
Spoiler
java.lang.NullPointerException
at net.minecraft.server.Packet21PickupSpawn.(SourceFile:22)
at net.minecraft.server.EntityTrackerEntry.b(EntityTrackerEntry.java:243)
at net.minecraft.server.EntityTrackerEntry.b(EntityTrackerEntry.java:191)
at net.minecraft.server.EntityTrackerEntry.scanPlayers(EntityTrackerEntry.java:232)
at net.minecraft.server.EntityTracker.addEntity(EntityTracker.java:97)
at net.minecraft.server.EntityTracker.track(EntityTracker.java:55)
at net.minecraft.server.WorldManager.a(WorldManager.java:16)
at net.minecraft.server.World.c(World.java:913)
at net.minecraft.server.WorldServer.c(WorldServer.java:161)
at net.minecraft.server.World.addEntity(World.java:906)
at net.minecraft.server.TileEntityMobSpawner.l_(TileEntityMobSpawner.java:89)
at net.minecraft.server.World.tickEntities(World.java:1166)
at net.minecraft.server.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:507)
at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:414)
at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:457)
>
10:11:25 [INFO] [[32mServer[37m] Web eB-Gamers.crew.sk je offline na neurcito (problemy s hostingom)[0m
>
10:16:25 [INFO] [[32mServer[37m] Nudis sa? Pozri sa na YT: youtube.com/MrBelzi16 a youtube.com/MegaCraftSK[0m
>
10:21:25 [INFO] [[32mServer[37m] Neoptazujte adminov so zbytocnymi otazkami (mozem mat gamemode/op?...). Za porusenie tohto pravidla je MUTE az JAIL![0m
>
10:26:25 [INFO] [[32mServer[37m] Neoptazujte adminov so zbytocnymi otazkami (mozem mat gamemode/op?...). Za porusenie tohto pravidla je MUTE az JAIL![0m
>
10:31:25 [INFO] [[32mServer[37m] Hl. admin - Belzi16. So vsetkymi otazkami co sa tykaju prevozu servera smerujte ne neho.[0m
>
10:36:01 [INFO] Connection reset
>
10:36:25 [INFO] [[32mServer[37m] Web eB-Gamers.crew.sk je offline na neurcito (problemy s hostingom)[0m
>
10:39:37 [INFO] Connection reset
>
10:41:25 [INFO] [[32mServer[37m] Nudis sa? Pozri sa na YT: youtube.com/MrBelzi16 a youtube.com/MegaCraftSK[0m
>
10:46:25 [INFO] [[32mServer[37m] Neoptazujte adminov so zbytocnymi otazkami (mozem mat gamemode/op?...). Za porusenie tohto pravidla je MUTE az JAIL![0m
Môžete mi prosím pomôcť??????????????
V ten deň (o 7 hodín neskôr) mi prišla správa:
ta chyba co pise je ze prijalo nejaky packet avsak pravdepodobne ho aj zahodi, nemali by s tym byt problemy.
Ešte v ten deň som im odpísal:
Ale však s tým problémy zjavne sú, keď mi to padá
O 2 dni ma to už nasralo, tak im píšem:
Prosím Vás, mohli by ste mi to pomôcť nejako už konečne vyriešiť? Veď už žiadam o pomoc pol mesiaca, a myslím si, že na takýto známy a platený hosting je to trochu moc, nemyslíte?
Za 5 hodín som dostal odpoveď:
padanie je prilis siroky pojem, nakolko minecraft ma nespocetne mnozstvo pluginov, a vacsinu z nich robili prakticky deti. S tymi nekompatibilitami nic nespravime, jedine mozete skusit povypinat pluginy ci to neprestane, kedze z nasej strany je momentalne spravne vsetko.
O hodinu im odpíšem:
Ale veď záznam z konzole je čistý, a server ukazuje že je online, čiže no neviem, neviem. Pritom sú tam iba také pluginy, ako je rezidencia, authme...
Presne za dva dni mi ešte neodpísali a tak som dal na nich a teda odpisujem:
Skúšal som všetky moje pluginy vymazať, no nešlo to, stále to padalo
Nič, žiadna odpoveď, tak ja som mal také nervy, že som skoro dostal infarkt. Tak im ešte dosť slušnou formou píšem:
Ja už neviem, čo mám robiť aby ste ma prestali ignorovať. Ste podpora do prdele a ako podporujete ľudí? Vôbec nijako. Prepáčte mi, ale toto je už fakt moc. Píšem Vám od 19:30:27, 19. Dec. 2011 a ešte stále môj problém neni vyriešený. Platím si za to, tak prečo si v tej podpore nespravíte poriadky? To už račej fakaheda, síce je to o niečo drahšie, ale pochybujem, že tam majú takýto bordel.
Toto bolo včera a doteraz mi ešte nič neodpísali.
Týmto nechcem nikoho uraziť, ani nič podobné. Chcem Vás len varovať, ak si chcete kupovať server, zistite si viac info okolo toho hostingu. Možno že toto sa stalo len mne, neviem. Je to len niečo a pred čím Vás chcem varovať, aby sa to nestalo i Vám.