Dačo o crew

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Belzi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Dačo o crew

Príspevok od používateľa Belzi »

Lepšiu kategóriu som na vloženie tohto príspevku nenašiel. Ale idem k veci. Plánujete si kúpiť nejaký herný server? Máte veľký výber gamehostingov. Medzi nimi je i crew.sk. Ja mám u nich server. Kúpil som minecraftový a asi taký mesiac išlo všetko v pohode. Ale potom sa to už menilo... Server mi len tak, z ničoho nič začal padať. Tak som im teda písal na podporu:

Dobrý deň, padá mi môj MC server. Síce vo webpanely mi píše že je online, ale na server sa nedá pripojiť (stále loaduje a ptm nenadouduje).

Deň nato mi odpísali:

vyzera ze to ide ok. Robi to len Vam, alebo aj inym hracom ?

Ja som im o necelé 2 hodiny odpísal:

robí to všetkým. Píše to "Can’t reach server"

O 2 dni ma to už začalo srať, že mi nikto neodpisuje, tak som im napísal (aby si to všimli)

Halooooo.... podpora, ste tam????

O 3 dni od tohto príspevku som im slušne napísal:

Mohli by ste mi prosím odpovedať?

Podozrivo rýchlo - asi o 30 min som dostal odpoveď:

pozrite si konzolu ked spadne. // nechápem, keďže oni k nej majú takisto prístup ako ja

V ten deň som nemal čas, ale na ďalší som im napísal:

V konzole mi vypisuje toto:
Spoiler
10:08:51 [SEVERE] Unexpected exception
java.lang.NullPointerException
at net.minecraft.server.Packet21PickupSpawn.(SourceFile:22)
at net.minecraft.server.EntityTrackerEntry.b(EntityTrackerEntry.java:243)
at net.minecraft.server.EntityTrackerEntry.b(EntityTrackerEntry.java:191)
at net.minecraft.server.EntityTrackerEntry.scanPlayers(EntityTrackerEntry.java:232)
at net.minecraft.server.EntityTracker.addEntity(EntityTracker.java:97)
at net.minecraft.server.EntityTracker.track(EntityTracker.java:55)
at net.minecraft.server.WorldManager.a(WorldManager.java:16)
at net.minecraft.server.World.c(World.java:913)
at net.minecraft.server.WorldServer.c(WorldServer.java:161)
at net.minecraft.server.World.addEntity(World.java:906)
at net.minecraft.server.TileEntityMobSpawner.l_(TileEntityMobSpawner.java:89)
at net.minecraft.server.World.tickEntities(World.java:1166)
at net.minecraft.server.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:507)
at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:414)
at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:457)
>
10:11:25 [INFO] [[32mServer[37m] Web eB-Gamers.crew.sk je offline na neurcito (problemy s hostingom)[0m
>
10:16:25 [INFO] [[32mServer[37m] Nudis sa? Pozri sa na YT: youtube.com/MrBelzi16 a youtube.com/MegaCraftSK[0m
>
10:21:25 [INFO] [[32mServer[37m] Neoptazujte adminov so zbytocnymi otazkami (mozem mat gamemode/op?...). Za porusenie tohto pravidla je MUTE az JAIL![0m
>
10:26:25 [INFO] [[32mServer[37m] Neoptazujte adminov so zbytocnymi otazkami (mozem mat gamemode/op?...). Za porusenie tohto pravidla je MUTE az JAIL![0m
>
10:31:25 [INFO] [[32mServer[37m] Hl. admin - Belzi16. So vsetkymi otazkami co sa tykaju prevozu servera smerujte ne neho.[0m
>
10:36:01 [INFO] Connection reset
>
10:36:25 [INFO] [[32mServer[37m] Web eB-Gamers.crew.sk je offline na neurcito (problemy s hostingom)[0m
>
10:39:37 [INFO] Connection reset
>
10:41:25 [INFO] [[32mServer[37m] Nudis sa? Pozri sa na YT: youtube.com/MrBelzi16 a youtube.com/MegaCraftSK[0m
>
10:46:25 [INFO] [[32mServer[37m] Neoptazujte adminov so zbytocnymi otazkami (mozem mat gamemode/op?...). Za porusenie tohto pravidla je MUTE az JAIL![0m
2 dni uplynuli a odpovede som sa stále nedočkal, tak im píšem:

Môžete mi prosím pomôcť??????????????

V ten deň (o 7 hodín neskôr) mi prišla správa:

ta chyba co pise je ze prijalo nejaky packet avsak pravdepodobne ho aj zahodi, nemali by s tym byt problemy.

Ešte v ten deň som im odpísal:

Ale však s tým problémy zjavne sú, keď mi to padá

O 2 dni ma to už nasralo, tak im píšem:

Prosím Vás, mohli by ste mi to pomôcť nejako už konečne vyriešiť? Veď už žiadam o pomoc pol mesiaca, a myslím si, že na takýto známy a platený hosting je to trochu moc, nemyslíte?

Za 5 hodín som dostal odpoveď:

padanie je prilis siroky pojem, nakolko minecraft ma nespocetne mnozstvo pluginov, a vacsinu z nich robili prakticky deti. S tymi nekompatibilitami nic nespravime, jedine mozete skusit povypinat pluginy ci to neprestane, kedze z nasej strany je momentalne spravne vsetko.

O hodinu im odpíšem:

Ale veď záznam z konzole je čistý, a server ukazuje že je online, čiže no neviem, neviem. Pritom sú tam iba také pluginy, ako je rezidencia, authme...

Presne za dva dni mi ešte neodpísali a tak som dal na nich a teda odpisujem:

Skúšal som všetky moje pluginy vymazať, no nešlo to, stále to padalo :(

Nič, žiadna odpoveď, tak ja som mal také nervy, že som skoro dostal infarkt. Tak im ešte dosť slušnou formou píšem:

Ja už neviem, čo mám robiť aby ste ma prestali ignorovať. Ste podpora do prdele a ako podporujete ľudí? Vôbec nijako. Prepáčte mi, ale toto je už fakt moc. Píšem Vám od 19:30:27, 19. Dec. 2011 a ešte stále môj problém neni vyriešený. Platím si za to, tak prečo si v tej podpore nespravíte poriadky? To už račej fakaheda, síce je to o niečo drahšie, ale pochybujem, že tam majú takýto bordel.

Toto bolo včera a doteraz mi ešte nič neodpísali.

Týmto nechcem nikoho uraziť, ani nič podobné. Chcem Vás len varovať, ak si chcete kupovať server, zistite si viac info okolo toho hostingu. Možno že toto sa stalo len mne, neviem. Je to len niečo a pred čím Vás chcem varovať, aby sa to nestalo i Vám.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Dačo o crew

Príspevok od používateľa rochedo »

Pred cca 2 rokmi som od nich mal TF2 server. Vacsinu casu ten server bol v pohode ale uz aj vtedy mali mizernu podporu. Akurat ze boli lacni a pre moje potreby to stacilo. Keby som vsak potreboval nieco seriozne tak od nich uz urcite nie :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja som mal od nich 3x CS server a vzdy som bol spokojny aj s podporou. Bolo to sice par rokov do zadu tak neviem ako to tam je v sucasnosti ale btedy odpisali do pol hodiny niekedy aj den ci dva ak to nebolo moc surne (tzn len take zbytocne otazky).
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak prečo si u nich ešte platíš hosting?
Sám píšeš že už radšej niečo iné.

Prosím ťa môžeš zmeniť názov na crew.sk, alebo crew.sk - diskusia ?
Z toho Dačo o crew ma bolia oči ^^
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Osobne nie, ale kamarát mal neskutočný problém s Crew-om, po dvoch mesiacoch rušil. Viem len, že sa sťažoval na stabilitu servera a podporu. Viac neviem. Po prechode na iný (neviem aký) hosting bolo všetko v poriadku.
Adluc
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Adluc »

Zdravim,

volam sa Adam Lucansky a som z podpory z crew.sk. Kazdy den je cela stranka novych sprav na podpore (15-25), z toho vacsina sa tyka pluginov, kreditov, presunu serverov, padanie serverov atd. Je nam luto ak ste neboli spokojny, avsak nieje mozne sa zaoberat kazdym padom, nakolko nastava problem s tym ze ked riesim uplne vsetko, sadnem za to v piatok poobede, a cely vikend mozem riesit kazdeho poziadavky az do 1. rana, pritom este spravovat desiatky strojov, mat na starosti podporu kde neustale pisu ludia sviatok-nesviatok, zodpovedat sa 800 databazam, 200 webom a cely den v skole byt pripraveny ocakavat vypadok. Problemy s nahodnymi alebo systematickymi vypadkami su, hlavne pri 1,6, ktore sa daju lahko zhadzovat, alebo potom pluginmi. Taketo problemy vo vacsine nevieme vyriesit, nakolko hry ktore poskytujeme alebo pluginy sme nevyrabali my, takze je mi luto ak neodpisem koli casovej narocnosti alebo neznalosti k problemu.

S pozdravom.

// EDIT
Az budete niekto pracovat na podpore, tak si spomentne na toto ;) Ze je aj druha strana nez len zo strany zakaznika
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Toto vsak zakaznika nemusi trapit. To nieje jeho problem ze na podpore je len jeden clovek.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Presne tak. Zakaznici platia za vase sluzby v ktorych je zahrnuta aj technicka podpora. Neviem ako mozu mat iba jedneho skolaka na supporte...
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Setria kde sa da , potom v konecnom dosledku len prerobia ,robia si zle meno , prichadzaju o zakaznikov
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Toto nie je ospravedlnenie! Vlastne ste teraz potrvdili vlastnu neschopnost uspokojit zakaznika, zabezpecit to co si u vas objednal :smt006
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

treba si pockat na Saim 2...myslim ze velmi velke percento zbytocnych ticketov ubudne, co znamena, ze techik sa nebude musiet preklikavat cez kopec pi***n a rychlejsie sa dostane k dolezitejsim problemom :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Adluc napísal:Zdravim,

volam sa Adam Lucansky a som z podpory z crew.sk. Kazdy den je cela stranka novych sprav na podpore (15-25), z toho vacsina sa tyka pluginov, kreditov, presunu serverov, padanie serverov atd. Je nam luto ak ste neboli spokojny, avsak nieje mozne sa zaoberat kazdym padom, nakolko nastava problem s tym ze ked riesim uplne vsetko, sadnem za to v piatok poobede, a cely vikend mozem riesit kazdeho poziadavky az do 1. rana, pritom este spravovat desiatky strojov, mat na starosti podporu kde neustale pisu ludia sviatok-nesviatok, zodpovedat sa 800 databazam, 200 webom a cely den v skole byt pripraveny ocakavat vypadok. Problemy s nahodnymi alebo systematickymi vypadkami su, hlavne pri 1,6, ktore sa daju lahko zhadzovat, alebo potom pluginmi. Taketo problemy vo vacsine nevieme vyriesit, nakolko hry ktore poskytujeme alebo pluginy sme nevyrabali my, takze je mi luto ak neodpisem koli casovej narocnosti alebo neznalosti k problemu.

S pozdravom.

// EDIT
Az budete niekto pracovat na podpore, tak si spomentne na toto ;) Ze je aj druha strana nez len zo strany zakaznika
Tak tebe original j*be ak toto myslis vazne, to je len tvoj problem ze si nalozis viac prace nez stihas a potom ju robis na p*cu. To je ako keby v tescu robil jeden skladnik a jedna pokladnicka, cele by to do tyzdna skolabovalo ale veduci by len krcil ramena a ospravedlnoval sa ze nestihaju. Ked chces nieco robit tak to rob poriadne a ked to sam nestihas tak plat niekomu inemu aby to robil za teba, inak sa prac z trhu a prestan tahat od ludi peniaze za nefunkcne sluzby.

Niekedy sa nestacim divid aki nekompletni ludia sa tlacia do podnikania.

//Pokial si len zamestanec, tak je toto smerovane tvojmu zamestnavatelovi.
Belzi
Medium Star
Medium Star

tvl, tak to máte teda veľkú podporu xD A mocného zamestnávateľa :D :D

Ja mám gameportal (pozor, nie gamehosting) mám dokopy asi 7 serverov a to mi robia podporu dvaja ľudia xD. Vy máte gamehosting, kde hostujete možno aj 100 serverov a podľa toho, čo som sa z vášho príspevku dozvedel máte iba 1 človeka na podpore :D
Jur1cek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jur1cek »

V prvom rade uzivatel adluc moze byt hocikto, anonymita na internete je mocna vec. V druhom rade, mc bohuzial nema ziadne poriadne debugovacie nastroje, takze ked zakaznik nevie pochopit, nech si da prec pluginy a skusa si ich potom na cisty server pridavat, nech vie, ktory mu robi galibu, to je vec druha. Vidim, ze vsetci tu viete ako sa ma vsetko riadit, nuz bohuzial sme na Slovensku a tu vie vsetko kazdy najlepsie. A mozem povedat, ze na podpore nie je jeden clovek. A ano priznavam, podpora tomuto uzivatelovi za vela nestala, ale ako som uz vyssie napisal, uzivatel len pisal, pisal a nic nechcel sam spravit, resp. pochopit v com je problem.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nooo mne tam podpora pomohla dost ale tiez som sam robil a snazil sa to opravit. V tom s pluginmi maju pravdu. Daj si tam 20 pluginov a oni aby teraz zistovali ktory z nich robi chyby. Horsie je ked to robia 2 pluginy ak ich spojis (takto niekedy musis dat prec viac ako len 1 plugin). Preto je najlepsie mat na serveri tak mozno 2 pluginy a koniec.
A ked clovek caka kym mu neodpise podpora a nebude sa to snazit sam opravit tak to je len a len jeho chyba.
Belzi
Medium Star
Medium Star

Michaelo napísal:Nooo mne tam podpora pomohla dost ale tiez som sam robil a snazil sa to opravit. V tom s pluginmi maju pravdu. Daj si tam 20 pluginov a oni aby teraz zistovali ktory z nich robi chyby. Horsie je ked to robia 2 pluginy ak ich spojis (takto niekedy musis dat prec viac ako len 1 plugin). Preto je najlepsie mat na serveri tak mozno 2 pluginy a koniec.
A ked clovek caka kym mu neodpise podpora a nebude sa to snazit sam opravit tak to je len a len jeho chyba.

Akože ja nechápem. To si si prečítal len začiatok? Akurát že to treba i dočítať.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Čítal som tento topic úplne celý. Aj ja si môžem spraviť nový ACC a povedať že som z podpory a že som tam sám. nie som si istý ako to je teraz ale ja som si tam písal s minimálne dvoma chlapmi na podpore.

Ak je tam naozaj len jeden tak to je chyba zamestnávateľa. Radšej najať 2ch. Síce zaplatím viac ale bude viac spokojných zákazníkov. No ak si to poserú teraz tak potom už budú mať smolu aj keď dajú na podporu 10 ľudí. Možno takých 25% z tých čo odišlo by sa vrátilo to otestovať ale zvyšných 75% by sa na nich už vykašľalo. Je to na nich. ja už servery nemám. Aj môj web erahier.sk si nechávam len kvôli Doméne a hostingu aby som nemusel weby robiť a prezerať u mňa v PC cez kadejaké programy.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Jur1cek: Admam Lucanky je momentalne jediny clovek na podpore :) takze nepis tu teorie o tom ze si niekto len tak z prdele vytvoril ucet na hojku aby napisal v jeho mene prispevok...

Belzi: ty si tiez uplne vedla...crew hostuje cca 300 hernych serverov :) aj to som ratal len tie oficialne, ktore maju uvedene v zozname...boh vie kolko serverov maju spustenych "neoficialne"...ku kazdemu serveru prirataj 6 sluzieb zdarma, ktore ludia samozrejme vyuzivaju naplno...

- dalej by ma zaujimalo par veci...napr.: preco si nenapisal, ze tieto problemy s podporou trvaju ani nie mesiac?? lebo zatial to od teba vyznieva tak, ze to takto vzdy bolo...kde si bol, ked bola podpora v "plnom stave" ?? preco si sa nestazoval vtedy?

- mozno by bolo dobre si uvedomit, co vlastne ponukaju, a za ake smiesnie peniaze...
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Predstav si, ze si kupis auto, pokazi sa Ti, avsak mas servisnu zaruku. Prides s nim do servisu a mechanik Ti povie, ze Ti ho neopravi, lebo ma vela inej roboty a je na to sam. K tomu este hodi otazku o tom, ze kde si bol, ked ich bolo viac. Samozrejme Ti poradi, aby si si to skusil opravit sam. Co by si urobil? Keby to je free sluzba, tak beriem, ale za platenu sluzbu (akokolvek lacna, ale stale je platena) ocakavas aj nejaky support a nie kecy o tom, ze ma malo casu a je na to sam. Ked to nezvlada, nech si najmu viac ludi, alebo niekoho, kto to zvladat bude(ako pisal Gangy atd). Zakaznika, ktory platbou prispieva aj na jeho plat nemusi absolutne zaujimat, ake ma on potreby. Je plateny za pracu, nie za vyhovorky preco nie toto a toto. Ked nepomohlo odstranenie pluginov, je jeho povinnostou skontrolovat to a nie ignorovat.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

ale mne nejde o to...ide o to, ze tato situacia je len docasna! preto nechapem, preco niekto neakceptuje nieco, co sa vo svete stava prakticky nonstop a vsade...proste, do nedavna malo crew asi najlepsiu podporu na slovensku...a do dnes maju zrejme najlepsi game hosting u nas...preto nechapem, preco tu niekto tvrdi, ze tieto problemy vzdy mali a vzdy mat budu...

//a len mi prosim ta netvrd, ze cena nie je dolezita! nech si chalanisko "belzi" kupi server od verygames alebo gportal za stovky eur na mesiac, a uvidi tu expresnu podporu :wink:
Napísať odpoveď