PC - ohodnotenie
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC - ohodnotenie
Ja som si na mojej 4870 vymenil chladenie a teploty klesli o 20°C a chladil som aj VRAM a všetko čo bolo treba. Aj tak mi po roku a pol zhorela (tie krásne čiary som mal po obrazovke). Bohužiaľ výmenou chladenia som prišiel o záruku. Ale nebyť tej výmeny tak kľakne ešte skôr.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
záruku mám 3 roky a po nej kúpim novú grafiku (a 99% ľudí detto) takže neriešim.
Ja sa len cely cas snazim povedat ze nejaky smiesny pasiv nema. Takze nejake extremy ako vytiahny vsetky vetraky daj to k radiatoru alebo strc VRAM do truby a pozeraj ako ti zhoria prejdem len s usmevom na vari. Podstatnou vecou je ze aj ked nemaju VRAM na sebe nalepeny pasiv tak s chladenim ako je napr. uz spominany Twin Frozr problem absolutne nieje.Thommas napísal:OK. Kúp si kartu bez chladených VRAM, daj ju do skrine kde je pekelné teplo a žiaden prievan a garantujem ti, že tá karta ti viac ako pol roka nevydrží. Končím. Hádam to viem lepšie, keďže tieto karty opravujem. A VRAMky zvyknú najčastejšie odísť a hlavne prehrievaním.
Inak to spominane prehrievanie ---> kopa ludi nema ani tolko rozumu aby ked uz za komponenty vyvalia cez 1000E aby tolko nesetrila na skrinke a kupili si nieco poriadne ale v ramci rozpoctu to strcia do nejakeho eurocase a potom sa divia ze si mozu urobit prazenicu na GPU.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja to mám absolútne jedno, kúpte si čo chcete. To, že sa zreteľne nedá vidieť spálenie, to neznamená, že tam nie je. Pre mňa za mňa si kúpte kartu aj bez chladenia, aspoň budem mať čo kúpiť za drobné, opraviť a predať. Gratulujem.
-
ghostkiller
Novice