Snad len nevinna sms
Re: Snad len nevinna sms
A preco by nepovedala? Parnterka s ktorou si neviem naliat cisteho vina nieje partnerka. Kvoli podobnej situacii sa mi jeden vztah po rokoch rozpadol a nebol problem si to povedat do oci. Proste s tym nic nespravis, zbytocne si nahovarat alebo to nejak natahovat.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Preco by nepovedala? Mozno koli dietatu
Kto vie akoby taka debata skoncila..
Nemyslis ze to je jedno? Ved to sa tak ci tak prevali... Si dokazes rychlo spocitat na com si.
-
TommyHot
Addict
Mozno este nemam toho tolko odprdeneho, ale za tych par rokov som sa naucil jedno. Chlap bude zit v omyle az dokial to zena nebude chciet inak.
Alebo som mal zatial len partnerky, o ktorych Ty mozes len snivatMuF napísal: ty si este nemal dlhodobo partnerku alebo si skratka naivny
TommyHot napísal:
S mojimi dvoma najlepsimi kamaratkami si pravidelne hovorievame lubim ta. Nevidim na tom nic zle, pokial je to vopred odkomunikovane.
Btw preco toto riesit s tvojou manzelkou, alebo s nim? Co tak rovno ist za JEHO manzelkou? Verim tomu, ze ona by sa uz o vsetko postarala.
......zial ona kontaktovala mna ako prveho, ja som vsak tomu nechcel verit, ale spozornel som..... nasledne tie sms...
-
TommyHot
Addict
Tak potom ti neostava nic ine len porozpravat sa s manzelkou a verit, ze ti povie pravdu.
Alebo ak mas nejakeho znameho u telefonneho operatora, tak ho skusit poprosit, ci by ti nedal vypis vsetkych ich smsiek
samozrejme je to trestne, ale da sa to.
Alebo ak mas nejakeho znameho u telefonneho operatora, tak ho skusit poprosit, ci by ti nedal vypis vsetkych ich smsiek
V tom pripade sa priprav na najhorsie. Osobne si myslim, ze ak sa oni dvaja rozhodli, tak ty si uz len pasazier.
-
TommyHot
Addict
Hlavne ako si mozes byt isty, ze ti niekto hovori pravdu? 
Bol by si roky vo vztahu so zenou ktorej neveris?TommyHot napísal:Hlavne ako si mozes byt isty, ze ti niekto hovori pravdu?
-
TommyHot
Addict
k6 nepytam sa na to, ci jej veris
pytam sa na to, ako si mozes byt isty, ze ti (ktokolvek) hovori pravdu? To su 2 rozdielne veci.
Nemozes. Je to v zmysle dovery. Mne sa po takmer styroch rokoch kvoli tomu rozpadol vztah a dotycna mi vtedy nemala problem povedat pravdu, pretoze uz nebolo dovod nieco skryvat. To je pre mna dostatocny precedens na to, aby som mal nadej, ze nebola jedina, co dokaze hrat s vylozenymi kartami. Nemyslim si, ze kazdy sa riadi heslom "zatlkat, zatlkat a este raz zatlkat" a to hlavne v momente, ked uz to zatlkanie nema vyznamTommyHot napísal:k6 nepytam sa na to, ci jej verispytam sa na to, ako si mozes byt isty, ze ti (ktokolvek) hovori pravdu? To su 2 rozdielne veci.
// MuF: Ty uz prosim Ta nevypisuj... nedokazes pochopit napisany text, s Tebou nemam o com.
MuF Ty si riadny saso
Len si posluz, v skutocnosti boli okolnosti uplne ine ako to co Ty si tu naivne dedukoval, ale Ty si ten posledny komu to budem vysvetlovat
Prajem Ti prijemny zvysok zivota
-
audiotrack
VIP
MuF prestaň tu útočiť na ostatných členov, a vyjadruj sa k téme. Táto téma nie je o K6 a jeho partnerkách. Ak nemáš čo napísať k téme, tak sem radšej nič nepíš
-
qwerty-xyz
AUDIO myslim ze to je uz jedno kto co pise do temy, po tomto je to uz asi kazdemu jasne nemyslis ? ...audiotrack napísal:MuF prestaň tu útočiť na ostatných členov, a vyjadruj sa k téme. Táto téma nie je o K6 a jeho partnerkách. Ak nemáš čo napísať k téme, tak sem radšej nič nepíš
S tym uz nikto nic vela nenarobi, my urcite nie, a ze sa tu muf a K6 hadaju tak je to OT tak ich pomaz....