Cim sa holite?
Re: Cim sa holite?
RaiN: ešte sa rozhodnem ale určite to niejako vyriešim.
No veď to je na tebe... Ja som len napísal svoje osobné skúsenosti... Tiež sa mi to zdalo blbé, ale teraz to je v poho
Podla teba nad tým nemám rozmýšlať a ísť za otcom,?
Určite áno... Myslíš, že keď ženám začnú rásť prsia, tak si samé kupia prvú podpŕsenku etc. ? Ženy to majú ťahšie a prežili to, tak prečo ty nie...
No myslím, žeby to tebe otec mal sám povedať a aj vysvetliť... Preto sa mi to zdá ako nezodpovednosť z jeho strany...
Njn, máš 13 (ja som začal v 15, alebo 16
) ale keď to už potrebuješ, tak si to mali tvojji rodičia sami všimnúť
No myslím, žeby to tebe otec mal sám povedať a aj vysvetliť... Preto sa mi to zdá ako nezodpovednosť z jeho strany...
Njn, máš 13 (ja som začal v 15, alebo 16
Oni si to nevšimli pretože nemali žiadnu možnosť. Začal som sa holiť hneď ako sa mi objavil prvý ,,neviditelný" fúz.
Bóže a načo tak skoro ?
Keď si sa začal holiť, tak len si si to zrýchlil... Teraz by si to možno v pohode vykrýval 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...majú dosť veľkú hlavicu...nerobí to problém v intímnej oblasti?...petka89 napísal:Mne nasamviac sedia zenske ruzove Gilette.
Keby si sa holil, tak by si rozumel.
Inak nechápem, na čo s tým ísť za otcom. Že ukázať, čo a ako. Nepoznám nikoho, kto by nevedel chytiť žiletku do ruky alebo sa dovtípiť, na čo slúži pena na holenie.
//tak sorry
Inak nechápem, na čo s tým ísť za otcom. Že ukázať, čo a ako. Nepoznám nikoho, kto by nevedel chytiť žiletku do ruky alebo sa dovtípiť, na čo slúži pena na holenie.
//tak sorry
Tak polopate
Že zbytočne si sa začal hneď holiť... Čím častejšie (v tvojom prípade myslím aj skoro) Ti začali fúzy tvrdnúť a rýchlejšie rásť...
Možno ak by si nezačal, teraz by si to mal ešte celkom v pohode...
A myslím, že už dosť spamu...
//Pinco myslím, že narážal na mňa... Či ?
Možno ak by si nezačal, teraz by si to mal ešte celkom v pohode...
A myslím, že už dosť spamu...
//Pinco myslím, že narážal na mňa... Či ?
To že keď sa človek holí častejšie tým mu skôr stvrdnú fúzy..... to viem, ja som len nerozumel pojmu vykrýval. 
Nerobi. Prirovnala by som to mozno ako holenie tesne pod nosom u muzov.Par krat skusis a uz to ide, ziadna veda.Grim napísal:
...majú dosť veľkú hlavicu...nerobí to problém v intímnej oblasti?...
gillete mach 3 
-
satan616
Amateur
Nibi_ru napísal:To že keď sa človek holí častejšie tým mu skôr stvrdnú fúzy..... to viem, ja som len nerozumel pojmu vykrýval.
to vobec nie je pravda
to nema nic spolocne s holenim resp s tym ako casto sa holis, ale casom jednoducho fuzy tmavnu a tvrdnu a hrubnu, rastu rychlejsie,hustejsie(resp ako u koho) - je to vsetko o genetike , testosteron ...
ja napriklad sa holim uz od 15 rokov a odvtedy zarastam uplne tak isto len trosku jemne pod nosom, na brade mam tak 10 chlpov v stvorrade... na krku mam mozno 7 chlpov a kazdy je od seba tak 1 cm daleko, pod spodnou perou mam tak 8 chlpov a na lici nemam nic ,pri uchu mam tak 2 chlpy a holim sa raz za tyzden uz siedmy rok
mam 22 a zarastat zacnem az neskor - tak jak moj tato ,dedo....
a holim sa ziletkou, oholeny som za minutu, pena na holenie mi vydrzi aj pol roka a keby som sa neholil tak to aj tak nie je na mne vidiet ,jedine az zblizka to vyzera skor ako spinave
keby som takto zarastal aj na inych miestach....
O castom holeni a tvrdsich fuzov je to mytus, ktory je vedecky aj lekarsky potvrdeny.
keďže už minulý rok bol celkom problém nájsť čepieľky na môj sensor 3... a teraz pred vianocami aj po vianociach som ich nenašiel pre zmenu už vôbec v 4 rôznych obchodoch v 2 štátoch.... tak som sa rozhodol, že kúpim niečo nové..
a nakoniec padla voľba na gillette fusion a zatiaľ spokojnosť... holí sa s ním fajn, rýchlo... akurát mi vadí, že tá hlava je trošku širšia - na delikátnejšie veci je s ním ťažšie... ale na to je zasa dobrá tá čepieľka na druhej strane...
každopádne... ak bude slúžiť 6 rokov ako starý sensor 3, tak budem spokojný
a nakoniec padla voľba na gillette fusion a zatiaľ spokojnosť... holí sa s ním fajn, rýchlo... akurát mi vadí, že tá hlava je trošku širšia - na delikátnejšie veci je s ním ťažšie... ale na to je zasa dobrá tá čepieľka na druhej strane...
každopádne... ak bude slúžiť 6 rokov ako starý sensor 3, tak budem spokojný
okay, už je to v pohode. 
mate niekto skusenosti s tymto braun-nom na telo?
je s tym mozne holit intimne partie bez podrazdenia? (pazuchy,okolo bradaviek,dole...)
je s tym mozne holit intimne partie bez podrazdenia? (pazuchy,okolo bradaviek,dole...)
-
rufus59
Light Professional
Doteraz som fungoval dva roky na gillette fusion a maximálna spokojnosť. teraz som dsotal elektrický strojček Philips niesom vôbec spokojný, vôbec ma to neoholí každý tretí chĺp nebol najdrahší keďže to bol darček
Nemá niekto podobnú skúsenosť ?
Ja som kupoval tiez Philipsa, je to strojcek na vlasy s nastavcom aj na holenie normalne a holi v pohode. Cenova kategoria 60€ tusim.