BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
detrox
Light Professional
Light Professional

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa detrox »

Snajper2 napísal:
veď ako som už dávnejšie spomínal, tak vraj skúsený človek dokáže PB obísť, keď vie, ako na to

//neviem síce, čo za adminov "riadia" tie servery, ale už sa mi pár krát stalo, že ma bezdôvodne kickol napríklad vraj z dôvodu cheatovania. úžas :?
aj ja už som dostal taký kick :D
a s tým pb to je pravda
ved ja som hral na pb serveroch a nás daval chlapik čo len stál a samo mu na každeho mierilo a strielalo :d
polka serveru ho šla reportnut a na tom servery nebol žiadny admin ktory bi ho kickol alebo banol
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

ked sme už pri PB tak minule som hral s PunkBreakerom ktorý sa iba pozeral a američania padali :lol:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Rozmyslal som ze by som si dokupil dalsich 4GB RAM pre tuto hru. Cital som par prispevkov o tom ako hra zahlcuje pamat a ze to je jednym z dovodov tzv. stutteringu. Vcera pri hrani som si kontroloval volnu pamat a mal som nejakych 15 MB volnej RAM.
Jednemu uzivatelovi upgrade na 8GB dokonca priniesol narast o nejakych 5 fps.
Zaujimalo by ma ci mate podobny problem so 4 GB RAM alebo je upgrade zbytocny ?
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

detrox napísal:
aj ja už som dostal taký kick :D
a s tým pb to je pravda
ved ja som hral na pb serveroch a nás daval chlapik čo len stál a samo mu na každeho mierilo a strielalo :d
polka serveru ho šla reportnut a na tom servery nebol žiadny admin ktory bi ho kickol alebo banol
To je este nic. Mna daval typek so 44. Magnum ked som sedel v tanku cez celu mapu. :D (nie nebol to bug, neskor dostal ban)
Inac ten unlock "Below Radar" je automaticky ku stihacke?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

rochedo napísal:Rozmyslal som ze by som si dokupil dalsich 4GB RAM pre tuto hru. Cital som par prispevkov o tom ako hra zahlcuje pamat a ze to je jednym z dovodov tzv. stutteringu. Vcera pri hrani som si kontroloval volnu pamat a mal som nejakych 15 MB volnej RAM.
Jednemu uzivatelovi upgrade na 8GB dokonca priniesol narast o nejakych 5 fps.
Zaujimalo by ma ci mate podobny problem so 4 GB RAM alebo je upgrade zbytocny ?
Ano, so 4 GB som mal problemy na velkych mapach so 64 hracmi, najviac to bolo vidiet ked som niekde prisiel s tankom a chcel som uprostred boja vyskocit a opravovat ho, vtedy prisiel sek na 1-2 sekundy a potom som bol vacsinou mrtvy (ukazovalo to fps 1-2).
Dokupil som dalsich 8 GB a odvtedy hram so stabilnym fps, tiez mam pocit, ze mierne stuplo ale nemam to zmerane. Kazdopadne sa uz ziadne seky nedeju, mapy sa nacitavaju omnoho rychlejsie, mozem robit rychle prelety vrtulnikom nizko nad zemou a tiez vystupovat z tanku kedy sa mi zachce :) Sledoval som vyuzitie pamate a pri hrani Firestormu som mal obsadenych najviac cca 5.5 GB RAM, takze staci aj 8 GB.
Teraz mi fps klesa iba ked nestiha graficka, ale to len k hodnote cca 25, inak drzi 40-50.
Takze ja ti upgrade na 8 GB RAM odporucam, uvidis obrovske zlepsenie.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Diky za odpoved :) Objednam este behom tohto tyzdna. Potom dam vediet ci sa nieco zmenilo. Tych 8 GB sa bude hodit aj do buducnosti.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Mam 8GB a ide to plynulo. Kamos ma 4gb a dokupoval 4gb tiez prave kvoli BF3 a hovoril ze to dost pomohlo... rushed game is rushed
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ja neviem ci ja som out ale neni B3 32bit aplikacia ??? ci len ja v tom mam zmatok a aj 32bit aplikacia dokaze v 64bit systeme vyzuit viac ako 4GB ram ???
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Tiez by ma to zaujimalo. Napr. po zapnuti Win7 ti hned system zoberie cca 1GB pre seba. Dalej zapnes origin + chrome to je nejakych 100+ MB a zvysok si berie hra. Ale tiez neviem ze ako hra zaobchadza s dostupnou pamatou.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Runes: nechcem kecat ale myslim ze 32bit aplikacie daju daco okolo 3.2gb. + windows nieco berie, battlelog musis mat browser atd.. a ked ta hra je zle optimalizovana a nedokaze uvolnovat pamat alebo ja neviem co tak sa to mozno zahlti a su tam nejake lagy abo co... netusim, to je len moj nazor. Ved aj tie karkand mapy sa nacitaju strasne rychlo a vanilla mapy neskutocne dlho. Proste optimalizacia je sprasena. Prakticky to pomoze ale teoreticky to neviem vysvetlit :-D

//autoeditácia príspevku (09 Jan 2012, 0:47)
edit//

:lol:

nieje zabanovany :-D
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Vraj je uz zabanovany
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Heh no kym to vyuzivas len na knifenie tak to nie je az tak hrozne. horsie je ked davas HS ludom v tankoch, jeepoch, helinach ci stihackach cez celu mapu od teba a s Glockom :D

// Clovek si neuvedomi, pozerie na hodinky a zisti ze rano vstat, sadnut do auta a ist do skoly :/ kratke prazdniny.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

rochedo napísal:Tiez by ma to zaujimalo. Napr. po zapnuti Win7 ti hned system zoberie cca 1GB pre seba. Dalej zapnes origin + chrome to je nejakych 100+ MB a zvysok si berie hra. Ale tiez neviem ze ako hra zaobchadza s dostupnou pamatou.
Tiez som sa tu s niekym o tom bavil, BF by si malo brat cca 2 GB, takze pred hranim by asi bolo treba povypinat vsetky zbytocne aplikacie a malo by to byt ok. No ale pri dnesnych cenach RAM sme spohodlneli, ked mas 8 a viac GB RAM tak sa o to nemusis vobec starat, proste zapnes hru kedy chces a hras.
Ja mam teraz obsadenych 2.5 GB - Firefox 120, Thunderbird 70, foobar 41, atd. Ale to mam vypnute swapovanie a asi su tam este niekde pozostatky steamu, originu a vsetkeho ostatneho.
Cisty uptime 3 dni, takze uz by to aj chcelo restart ak by som mal menej RAM, ale nemam :D
Proste na RAM a HDD sa podla mna velmi neoplati setrit, pretoze ich nedostatok pocituje uzivatel a hrac najviac, nie je to ako ked je slabsia graficka, ze staci stiahnut par detailov a hra je hratelna.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Prave to nechapem ze ja mam pri Win7 uplne cistu instalaciu. Mam tam len drivery, BF a Chrome :) A napriek tomu mam nedostatok pamate. Ziadny antitivurus na pozadi, aj Aero vypnute.
FUZE
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa FUZE »

Pada vam ta hra na radeonoch?Ja som si kupil orig. kvoli tomu ze warez verzia mi furt padala a orig.mi robi presne to iste(program prestal pracovat), mna uz asi rozje*.e...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

frajerik napísal:Runes: nechcem kecat ale myslim ze 32bit aplikacie daju daco okolo 3.2gb. + windows nieco berie, battlelog musis mat browser atd.. a ked ta hra je zle optimalizovana a nedokaze uvolnovat pamat alebo ja neviem co tak sa to mozno zahlti a su tam nejake lagy abo co... netusim, to je len moj nazor. Ved aj tie karkand mapy sa nacitaju strasne rychlo a vanilla mapy neskutocne dlho. Proste optimalizacia je sprasena. Prakticky to pomoze ale teoreticky to neviem vysvetlit :-D

//autoeditácia príspevku (09 Jan 2012, 0:47)
edit//

:lol:

nieje zabanovany :-D
je to trapny ch*j, ked ho bavi takto hrat, a este sa tym chvali na nete, tipujem ze bez cheatov by to bola totalna nula
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Smutne je to ze este stale nema ban.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ta EA policy proti cheaterom je smiesna, to co by inde vyriesili perma banom na vsetky ucty suvisiace s hrou, tu riesia lazo-plazo, vsak naco, nikomu urcite nevadia..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hej, hlavne ze davaju bany na cely origin ak sa krivo vyjadris o ich hre na fore :lol:
frajerik
Medium Star
Medium Star

Ja len dufam ze bude viac takto DICE stalkovat aby im ukazal ako to "we nailed it". Nech len cheatuje a zabija ich. Mozno potom pochopia ze ta ich anticheat ochrana neni nic moc ked si nebudu moct normalne zahrat. :lol:
Napísať odpoveď