Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
slúchadla ti idú?
ja mám podobný problém ... tiež ohladne zvuku.
mám Koss Plugy - originál ... keď ich zapojím na PC hrajú úžasne, na starom ipode tiež neskutočne hrali... ale keď ich dám teraz na nový, tak zvuk je ako cez plechovku. Ostatné sluchátka čo som skúsil hrajú všetky dobre...
tým sa mi vylučuje vada jacku a vstupu na jack ...
mám Koss Plugy - originál ... keď ich zapojím na PC hrajú úžasne, na starom ipode tiež neskutočne hrali... ale keď ich dám teraz na nový, tak zvuk je ako cez plechovku. Ostatné sluchátka čo som skúsil hrajú všetky dobre...
jasne, sluchadla idu, aj repraky. preto mi nejde do hlavy, preco to nehra
skús ekvalizérLubenečko napísal:ja mám podobný problém ... tiež ohladne zvuku.
i-cube- bohužiaľ s týmto ti neporadím
equalizér nula bodov ... všetky nastavenia som preskúšal.
Caute pouzivate niekto tuto hru / aplikaciu ? "Magic piano" neviem presne kedy klikat na obrazovku ked su tie bodky uplne dole ? alebo nejak podla zvuku? nevie niekto?
Ako legálne získať platené aplikácie zadarmo?
http://www.freemyapps.com/
Podmínkou je vlastnit iTunes účet v US App Store, protože jinde redeem kódy zatím neplatí. Vývojáři však přislíbili, že pracují na podpoře dalších App Storů. Pokud ho chcete vytvořit, postupujte stejně jako při vytváření českého účtu. Vyberte si na US App Store free aplikaci, stáhněte a pak vytvořte nový účet.
Pokud máte US účet, můžete pokračovat. Na vašem iOS zařízení si otevřete stránky služby. Před nějakým prvním stahováním bude web požadovat potvrzení certifikátu pro vaše konkrétní zařízení. Pokud máte více zařízení, na každém z nich můžete sponzorské aplikace stáhnout a získat tak více aplikací a her.
Pokud už máte certifikát, můžete se pustit do stahování sponzorských aplikací. Za každou dostanete určitý počet kreditů, za které pak můžete nakupovat placené aplikace – Gifts. Nabídka se mění a najdete zde skvělé hry jak pro iPhone, tak pro iPad. Zmíním jen nejznáměnjší Angry Birds (i HD), Cut the Rope (i HD), Fruit Ninja, iMovie, GarageBand a nyní nově i Pages, Keynote a Numbers. Samozřejmě her a aplikací má služba k dispozici mnohem více!
Po stažení aplikace v ní musíte zůstat alespoň 30 vteřin, aby se vám započítala do kreditů. Poté jí můžete klidně smazat a stahovat další. Zabere vám to trochu času, ale kvůli nekterým aplikacím se to i vyplatí. Po dosažení určitého počtu kreditů pro vaši aplikaci na ni v „Gifts“ klikněte. Otevře se US App Store a s ním i redeem kód zvolené aplikace.
ZDROJ
Ak som Vám pomohol, tak prosím, použite tento link. Budú mi za to chodiť kredity
http://m.freemyapps.com/welcome
//GothaR: referral link zmazany, ak chce niekto touto formou podakovat, moze autorovi napisat SS a vyziadat si referral link.
http://www.freemyapps.com/
Podmínkou je vlastnit iTunes účet v US App Store, protože jinde redeem kódy zatím neplatí. Vývojáři však přislíbili, že pracují na podpoře dalších App Storů. Pokud ho chcete vytvořit, postupujte stejně jako při vytváření českého účtu. Vyberte si na US App Store free aplikaci, stáhněte a pak vytvořte nový účet.
Pokud máte US účet, můžete pokračovat. Na vašem iOS zařízení si otevřete stránky služby. Před nějakým prvním stahováním bude web požadovat potvrzení certifikátu pro vaše konkrétní zařízení. Pokud máte více zařízení, na každém z nich můžete sponzorské aplikace stáhnout a získat tak více aplikací a her.
Pokud už máte certifikát, můžete se pustit do stahování sponzorských aplikací. Za každou dostanete určitý počet kreditů, za které pak můžete nakupovat placené aplikace – Gifts. Nabídka se mění a najdete zde skvělé hry jak pro iPhone, tak pro iPad. Zmíním jen nejznáměnjší Angry Birds (i HD), Cut the Rope (i HD), Fruit Ninja, iMovie, GarageBand a nyní nově i Pages, Keynote a Numbers. Samozřejmě her a aplikací má služba k dispozici mnohem více!
Po stažení aplikace v ní musíte zůstat alespoň 30 vteřin, aby se vám započítala do kreditů. Poté jí můžete klidně smazat a stahovat další. Zabere vám to trochu času, ale kvůli nekterým aplikacím se to i vyplatí. Po dosažení určitého počtu kreditů pro vaši aplikaci na ni v „Gifts“ klikněte. Otevře se US App Store a s ním i redeem kód zvolené aplikace.
ZDROJ
Ak som Vám pomohol, tak prosím, použite tento link. Budú mi za to chodiť kredity
http://m.freemyapps.com/welcome
//GothaR: referral link zmazany, ak chce niekto touto formou podakovat, moze autorovi napisat SS a vyziadat si referral link.
koľko kreditov musím mať na jednu hru?
//tak akurát som to vyskúšal všetko fičí, reedemol som si Fruit ninja, dúfam že tam tých apps pribudne viac lebo už nemám na čo klikať
//tak akurát som to vyskúšal všetko fičí, reedemol som si Fruit ninja, dúfam že tam tých apps pribudne viac lebo už nemám na čo klikať
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
som dost mimo diania ale uz je funkcny JB na iOS 5.0.1?
//ok uz je Jailbreaknuty aj
//ok uz je Jailbreaknuty aj
Kedze sa pomaly ale isto blizi ohlasenie Ipad 3-ky, zacinaju sa mnozit rozne spekulacie.
Najnovsie spravy hovoria ze iPad 3 by mal dostat 4-jadrovy procesor, Retina displej a podporu LTE (pre nas nepodstatne).
http://www.macrumors.com/2012/01/13/ipa ... ch-launch/
Btw: niekto by mohol premenovat nazov temy na "Všetko okolo iPhone, iPad a iPod Touch"
Najnovsie spravy hovoria ze iPad 3 by mal dostat 4-jadrovy procesor, Retina displej a podporu LTE (pre nas nepodstatne).
http://www.macrumors.com/2012/01/13/ipa ... ch-launch/
Btw: niekto by mohol premenovat nazov temy na "Všetko okolo iPhone, iPad a iPod Touch"
Skusali ste niekto ten iTunes Match? Naco je to vlastne dobre, len prida tagy a cover albumu?
celkovo ti nahradí tvoju hudbu - hudbou z iTunes.
@MP4-26 uz konecne UT Jailbreak IOS 5.0.1 alebo stiahni z cidie aplikaciu Corona 
Mám nové sluchátka ktoré celkom dosť basujú. Dá sa niekde priamo v itunes prednastaviť ekvalizér ?
Pri niektorých songom chcem mať rock, niekde potlačené basy, niekde zvýraznené výšky a pod. - zakaždým ísť do nastavení ekvalizéru je asi hlúposť
Ďakujem za rady
Pri niektorých songom chcem mať rock, niekde potlačené basy, niekde zvýraznené výšky a pod. - zakaždým ísť do nastavení ekvalizéru je asi hlúposť
Ďakujem za rady
-
krankenwagen
Professional
Ekvalizer pre konkretne songy si nastavis nasledovne - Pravy klik na skladbu (alebo viacero skladieb) - Get info - Options - Equalizer preset. 
//v pohode
//v pohode
4s jailbreak hotovy (5.0 a 5.0.1)
zatial iba pre osx http://greenpois0n.com/
win bude onedlho hotovy
//woohoo, 4s jailbreaknute. uz len dokonci restore . )
zatial iba pre osx http://greenpois0n.com/
win bude onedlho hotovy
//woohoo, 4s jailbreaknute. uz len dokonci restore . )
4s jailbreaknuté, a otváraju sa nám dvere do neobmedzeného sveta 
rýchlosť cydii na 4sku je neuveriteľná
rýchlosť cydii na 4sku je neuveriteľná
ti ktori mate 3G (bez S) skusali ste whited00r?
-
WiZard
Star
...mam v telefone prach, chcel by som ho vycistit... telefon je este v zaruke... mozem ho otvorit? (3GS) ...ked som rozoberal 3G, nevsimol som si tam nejake nalepky suvisiace so zarukou
-
Andreso
Medium Professional
Daj ho na reklamáciu, do týždňa máš nový telefón. Inak nálepka je až na šróbiku základnej dosky, ak vyberieš predné sklo s displayom, tak tam žiadne plomby nie sú.