iOffer
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: iOffer
no jo ty šašo. co ma koho trapit kto co nosi. ak sa to niekomu paci tak prosim. ty mas potom riadne oko ked odhadnes kto ma odkial oblecenie
ci mas vari prejdene vsetky tieto stranky a poznas vsetky veci? nemyslim si, tak 
Si sa nasiel v mojom prispevku ze ? Gratulujem 
-
guess.whoo
Redeemer
no to hej. neobliekam sa podla toho co je aka znacka, ale tvoje nazory su iritujuce
vo vyspelych zapadnych statoch je kazdemu fuk co ma kto na sebe, aj keby bol bezdak a mal na sebe len Gucci. Len tu ziju zakomplexovani ludia ako ty, ktorych to stale trapi
vo vyspelych zapadnych statoch je kazdemu fuk co ma kto na sebe, aj keby bol bezdak a mal na sebe len Gucci. Len tu ziju zakomplexovani ludia ako ty, ktorych to stale trapi
Drahe modne znacky boli odjakziva vo velkej miere vecou prestize. Ukazat sa ze na to mam. Je to tak, bolo to tak, bude to tak. Nieje to moj nazor je to proste tak. Ked sa necitite vy sami uboho a trapne tak je potom vsetko ok. Mimochodom nezijem na svk uz 10 rokov ty vyspely zapad z lucenca 
-
guess.whoo
Redeemer
no vobec sa mi nezda. a kde zijes? asi si nevidel ako chodia ludia obleceni v UK, Irsku, Holandsku atd atd.
-
Hotwire
Addict
no hej isto tam vsetci chodia vo fake znackach
to si zabil
-
guess.whoo
Redeemer
tam nikoho nezaujima kto v com chodi
-
Hotwire
Addict
nemyslim si ze tu na fore to niekoho nejak extra zaujima...nam normalnym sa len nad tym rozum zastavuje ze kam az siaha pozerstvo niektorych ludi, ale inak aspon mne osobne je u riti kto co nosi, hovorim, oni sa strapnuju nie ja 
LOL, si robil prieskum ze?guess.whoo napísal:tam nikoho nezaujima kto v com chodi
-
guess.whoo
Redeemer
tak ked sa prejde clovek po meste a vyse polka ludi je oblecena systemom žabka+ponožky a zimna bunda tak si nemyslim, ze by ich trapilo kto ma co na sebe
-
JaQuBe
Medium Star
Môžem sa spýtať aký je rozdiel medzi peňaženkou tou istou za 15 eur a 50 eur pričom je to tá istá? Aký tam je princíp? A aká je šanca, že mi niečo chytia na colnici? Díky.
-
rufus59
Light Professional
Ked tu nedáš link tak nevieme, ale asi ziaden napodobenina je jedná aj druha možno vyššia kvalita
Šanca ? Ako sa colník vyspí, niekedy stopnu a niekedy nestopnu
-
guess.whoo
Redeemer
za taku malu sumu sa nemusis bat preclievania
-
rufus59
Light Professional
Preclievania sa bat nemusi, lenze napodobeniny colnici ked stopnu tak aj zabavuju toho by sa mal bat.
-
guess.whoo
Redeemer
colnici neotvaraju a neprezeraju baliky, ktore maju malu hodnotu
otvoria pošlem im faktúru že to stalo 15 dolárov a môžu sirufus59 napísal:Preclievania sa bat nemusi, lenze napodobeniny colnici ked stopnu tak aj zabavuju toho by sa mal bat.
Oni ich otvárajú námatkovo ... veď každý predajca napíše, že balík posiela ako dar.
-
JaQuBe
Medium Star
A keby mi povedali dačo také ako to 2 strany dozadu, že to dajú právnikom, či čo tak to je chu*ovina, hej? Nič mi nemôžu?
a napr. túto. http://www.ioffer.com/search/items/loui ... rin?page=1 chcem vyskúšať si zobrať jednu a zistiť aká to je kvalitu a je od 22 až po 62 eur tá hnedá Monogram canvas
a napr. túto. http://www.ioffer.com/search/items/loui ... rin?page=1 chcem vyskúšať si zobrať jednu a zistiť aká to je kvalitu a je od 22 až po 62 eur tá hnedá Monogram canvas
-
rufus59
Light Professional
Ked ti otvoria balik a najdu napodobeninu tak ti pride papier či vieš otom, ze si kupil napodobeninu
A potom tovar nicia alebo vracaju predajcovi 
-
JaQuBe
Medium Star
A oni na to ako prídu, že je to napodobnina, keď poviem, že sú to staršie objednávané cez dáky bazár(poviem,nech k nim nedáva fakturu) ?