MEME vtipy
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: MEME vtipy
ďalšie z vlastnej...
a ďalšie. Ako prisamvačku toto je hojko.com od 23:30 - 6:00 ráno...všetci sú len nalogovaní, alebo kukajú, ja sa nervujem nad robotou a Mmartin drochme...
a ďalší, dnes mám slinu, ako riešia hlad ženy a ako my muži
ďalšie z vlastnej tvorby...
a ďalšie. Ako prisamvačku toto je hojko.com od 23:30 - 6:00 ráno...všetci sú len nalogovaní, alebo kukajú, ja sa nervujem nad robotou a Mmartin drochme...
a ďalší, dnes mám slinu, ako riešia hlad ženy a ako my muži
ďalšie z vlastnej tvorby...
-
uplink
VIP
Dnes som písal s kamošom "guidom" [posilkový narcis - guma] a nedalo mi to tú konverzáciu nezvečniť. Má iP4S a chce po mne aby som ho JBol, ako dôvody uviedol...
-
lekoklatik
VIP
ospravedlňujem sa, nevošlo do prílohy... no stojí za pozretie, minimálne športovým fanúškom
http://9gag.com/gag/1821093?ref=fb-share
ospravedlňujem sa, ak to nepatrí medzi MEME...
/// pre darcu
, napíš mi prosím ťa pekne do správy charakteristiku MEME vtipu, ďakujem... sľubujem, že už sa to nebude opakovať 
//uplink: pre userov čo radi mínuskujú že to nie je meme, vrelo odporúčam naštudovať si čo to vlastne meme je, pred tým než sa začnete strápňovať na dobrom poste
/// nech sa páči, pozdravujem dvoch debilkov
(p0s3r4_69)
/// pre darcu
//uplink: pre userov čo radi mínuskujú že to nie je meme, vrelo odporúčam naštudovať si čo to vlastne meme je, pred tým než sa začnete strápňovať na dobrom poste
/// nech sa páči, pozdravujem dvoch debilkov
- Prílohy
-
- 404824_340198489326108_205816119431013_1377160_1164235800_n.jpg (11.16 KiB) 3092 zobrazení
-
krankenwagen
Professional
definuj "toto"hughito napísal:Prosím vás, kedy "toto" celé vzniklo ? A kto je autor (alebo aspoň pôvod), ak sa to dá vôbec opísať ?
ak meme, tak 4chan.
//autoeditácia príspevku (15.01.12, 18:03)
/b/ - Fuuull of normal people!
-
uplink
VIP
Vyrobil som ako tribute našej téme na fóre s flatulovaním vo vzťahu...
//pre menej chápavých a pomalších, ktorí nechápu vtipu a dávajú mínuská, lebo nepochopili. Je to scéna z jedného filmu, Sexuálne praktiky pozemšťanov kde frajer baby, ktorá s ním chcela dieťa za ňou ráno došiel do kúpelne a ona akurát o tom dieťati rozmýšľala, či by si ho nechala a on jej povedal že mali by sme spraviť výrazný krok v našom vzťahu. Ona celá nadšená že bude chcieť dieťa a on tým krokom myslel len to, že sa nebudú hanbiť sa pred sebou vyčurať na toalete. Fyi, už 237 ľudí pochopilo...
//Mmartin, vtip je o bariérach v partnerskom vzťahu a očakávaniach toho druhého, ale tak 12 ročné dieťa o vzťahu čítalo len v šlabikári a videlo niečo také v televízii, takže darmo Tebe niečo vysvetlovať
//díky za opravu Beardie.
//pre menej chápavých a pomalších, ktorí nechápu vtipu a dávajú mínuská, lebo nepochopili. Je to scéna z jedného filmu, Sexuálne praktiky pozemšťanov kde frajer baby, ktorá s ním chcela dieťa za ňou ráno došiel do kúpelne a ona akurát o tom dieťati rozmýšľala, či by si ho nechala a on jej povedal že mali by sme spraviť výrazný krok v našom vzťahu. Ona celá nadšená že bude chcieť dieťa a on tým krokom myslel len to, že sa nebudú hanbiť sa pred sebou vyčurať na toalete. Fyi, už 237 ľudí pochopilo...
//Mmartin, vtip je o bariérach v partnerskom vzťahu a očakávaniach toho druhého, ale tak 12 ročné dieťa o vzťahu čítalo len v šlabikári a videlo niečo také v televízii, takže darmo Tebe niečo vysvetlovať
//díky za opravu Beardie.