Sluchadla a zvukova karta do 120 €
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sluchadla a zvukova karta do 120 €
Tie K 242 veľa ľudi nema, tak možno preto je malo info o tom praskani. Každy kupuje K 240, lebo je to vyhodnejšia kupa. Nepovedal by som, že nie su naročne na zdroj, to by si zistil až po pripojeni k niečomu poriadnemu. Xonar DS nie je žiaden zazrak, povedal by som, že rozdiel je oproti integrovanej na sluchadlovy vystup žiaden, alebo len minimalny. Tie zvukovky ich poriadne nenakrmia. Z tych internych msnaď len STX, ESI Juli@ a pod. kde su už kvalitne švaby.
snad vydrzia, prinajhorsom, narozdiel od rozpadnuteho hlavoveho mostu sa tieto budu dat dalej pouzivat
btw viem o tom ale su drahsie a musel som brat zo shopu kde ich nemali, tak ci tak budem pouzivat velurove nausniky a kable.. no prezijem to
242 su pre mna aj krajsie
inak je to mozne, vyskusal by som ich s E10 o kolko sa zmeni prejav ale uz ich nemam, najkvalitnejsi zdroj ked som ich mal bol len ten xonar a tam mi neprisli teda nijako uzastne
btw viem o tom ale su drahsie a musel som brat zo shopu kde ich nemali, tak ci tak budem pouzivat velurove nausniky a kable.. no prezijem to
inak je to mozne, vyskusal by som ich s E10 o kolko sa zmeni prejav ale uz ich nemam, najkvalitnejsi zdroj ked som ich mal bol len ten xonar a tam mi neprisli teda nijako uzastne
-
Ryan Giggs
VIP
E10 je take nutne minimum, tiež to nie je nijaky highend. Avšak vždy lepšie ako drviva väčšina zvukoviek.
nuz... pre mna je
myslim ze prave na tych K540 by sa dokazal priblizit ich najlepsiemu prejavu, pochybujem ze sa u nich pocita s dalsimi investiciami ako pri dajme tomu K701...
vela ludi nebude kupovat drahsi dac/amp ako sluchadla a uz vobec nie v pripade sluchadiel za 90e
myslim ze prave na tych K540 by sa dokazal priblizit ich najlepsiemu prejavu, pochybujem ze sa u nich pocita s dalsimi investiciami ako pri dajme tomu K701...
vela ludi nebude kupovat drahsi dac/amp ako sluchadla a uz vobec nie v pripade sluchadiel za 90e
-
Ryan Giggs
VIP
Tak ku K 540 isto nie. Ale ku 242 už je to dosť rozumne uvažovať o niečom lepšom.
no pri nich by ten rozdiel sice bolo poznat, ale mne zatial bohate postaci aj takato zostava
myslel som ze to myslis vseobecne, teda aj na tie K540 - preto ten predosly prispevokRyan Giggs napísal:E10 je take nutne minimum
-
Ryan Giggs
VIP
Tak všeobecne...
Na niektore sluchadla proste nestači. Napr. k tym 242 je to minimum. Take sluchadla si však zaslužia niečo lepšie. Proste ak chceš z nich dostať maximum, tak to nie je ideal. Väčšinou plati, že sluchadla by mali byť v cenovom pomere 1:1 k zosilovaču (resp. DAC/AMPu), resp. v niektorych pripadoch 2:1.
Na niektore sluchadla proste nestači. Napr. k tym 242 je to minimum. Take sluchadla si však zaslužia niečo lepšie. Proste ak chceš z nich dostať maximum, tak to nie je ideal. Väčšinou plati, že sluchadla by mali byť v cenovom pomere 1:1 k zosilovaču (resp. DAC/AMPu), resp. v niektorych pripadoch 2:1.