PPT to PPS
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
PPT to PPS
Tak moja otazka znie, ako mam z bezneho PowerPointoveho dokumentu PPT urobit dokument PPS, svojim sposobom nezavisly a samobeziaci?
Alebo aspon ako mam do PPTcka dostat mp3ku bez toho aby som ju prerobil do WAVka. Chapete ma, aby som meohol ten dokument komukolvek poslat a pojde mu hudba v pozadi...
Alebo aspon ako mam do PPTcka dostat mp3ku bez toho aby som ju prerobil do WAVka. Chapete ma, aby som meohol ten dokument komukolvek poslat a pojde mu hudba v pozadi...
-
t0m4s3
Admin
Re: PPT to PPS
Prepis koncovkuwill.i.am napísal:Tak moja otazka znie, ako mam z bezneho PowerPointoveho dokumentu PPT urobit dokument PPS, svojim sposobom nezavisly a samobeziaci?
-
will.i.am
Darca
ISTO??? to je dobra finta... Pozdrav mamu...t0m4s3 napísal:Prepis koncovkuA aby si sa nasmial este viac, tak prisla na to moja mama
A s tou hudbou nevies?
wauuu.... otvor si ppt v powerpointe - daj si ulozik ako a typ suboru vyber pps..... totkaj som to skusal a ide to.... Off XP..... houwgh...bezne to pouzivam..., aby moje prezentacie hocikto len tak nemenilwill.i.am napísal:ee, to som skusal, tak to nejde. tomase ma pravdu, je to asi fakt jediny sposob...
-
audiotrack
VIP
pravý klik na tvoje pps a hneď druhá možnosť je tuším nový (alebo upraviť?) a to ti ju otvori v powerpointe na upravovanietrizzo napísal:wauuu.... otvor si ppt v powerpointe - daj si ulozik ako a typ suboru vyber pps..... totkaj som to skusal a ide to.... Off XP..... houwgh...bezne to pouzivam..., aby moje prezentacie hocikto len tak nemenil
-
urbdnekm58@dslbasic
Novice
Otvor hotové ppt,chod na súbor klikni nan a daj uložit ako PredvádeníPowerpoint Zuk MP3 najprv si stiahni z Googla zadaj mp3 addin exe má to 1,1MB potom ho nainštaluj.Ked to máš nainštalované,potom otvor hotovú ppt a klikni na vložit Video a zvuk vyber mp3 fromfile potvrd vyber mp3-ku daj uložit. objaví sa tabulka a tam potvrd automaticaly ak budeš niečo vtomto doriešit ozvi sa mail:[email protected]
Vitaj archeológurbdnekm58@dslbasic napísal:Otvor hotové ppt,chod na súbor klikni nan a daj uložit ako PredvádeníPowerpoint Zuk MP3 najprv si stiahni z Googla zadaj mp3 addin exe má to 1,1MB potom ho nainštaluj.Ked to máš nainštalované,potom otvor hotovú ppt a klikni na vložit Video a zvuk vyber mp3 fromfile potvrd vyber mp3-ku daj uložit. objaví sa tabulka a tam potvrd automaticaly ak budeš niečo vtomto doriešit ozvi sa mail:[email protected]