PPT to PPS

Informácie o software, ankety...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PPT to PPS

Príspevok od používateľa will.i.am »

Tak moja otazka znie, ako mam z bezneho PowerPointoveho dokumentu PPT urobit dokument PPS, svojim sposobom nezavisly a samobeziaci?
Alebo aspon ako mam do PPTcka dostat mp3ku bez toho aby som ju prerobil do WAVka. Chapete ma, aby som meohol ten dokument komukolvek poslat a pojde mu hudba v pozadi...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: PPT to PPS

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

will.i.am napísal:Tak moja otazka znie, ako mam z bezneho PowerPointoveho dokumentu PPT urobit dokument PPS, svojim sposobom nezavisly a samobeziaci?
Alebo aspon ako mam do PPTcka dostat mp3ku bez toho aby som ju prerobil do WAVka. Chapete ma, aby som meohol ten dokument komukolvek poslat a pojde mu hudba v pozadi...
Prepis koncovku ;-) A aby si sa nasmial este viac, tak prisla na to moja mama :-D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Prepis koncovku ;-) A aby si sa nasmial este viac, tak prisla na to moja mama :-D
ISTO??? to je dobra finta... Pozdrav mamu...
A s tou hudbou nevies?
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Ulozit ako....
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

trizzo napísal:Ulozit ako....
ee, to som skusal, tak to nejde. tomase ma pravdu, je to asi fakt jediny sposob...
trizzo
VIP
VIP

will.i.am napísal:ee, to som skusal, tak to nejde. tomase ma pravdu, je to asi fakt jediny sposob...
wauuu.... otvor si ppt v powerpointe - daj si ulozik ako a typ suboru vyber pps..... totkaj som to skusal a ide to.... Off XP..... houwgh...bezne to pouzivam..., aby moje prezentacie hocikto len tak nemenil
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

trizzo napísal:wauuu.... otvor si ppt v powerpointe - daj si ulozik ako a typ suboru vyber pps..... totkaj som to skusal a ide to.... Off XP..... houwgh...bezne to pouzivam..., aby moje prezentacie hocikto len tak nemenil
pravý klik na tvoje pps a hneď druhá možnosť je tuším nový (alebo upraviť?) a to ti ju otvori v powerpointe na upravovanie :wink: chrániš si autorstvo svojích prezentácii, to ti teda poviem :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

will.i.am napísal:ee, to som skusal, tak to nejde. tomase ma pravdu, je to asi fakt jediny sposob...
ide to aj tak. Das to ulozit ako powerpoint show. Trizzo, s tym chranenim akoze velky lol :-D
Prílohy
SNAG-0044.png
SNAG-0044.png (44.6 KiB) 779 zobrazení
trizzo
VIP
VIP

t0m4s3 napísal:ide to aj tak. Das to ulozit ako powerpoint show. Trizzo, s tym chranenim akoze velky lol :-D
jo, len to by v nasej firme nesmeli byt same lamy, ktore este neprisli na to, ze to otvara powerpoint... safety first...lol
urbdnekm58@dslbasic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa urbdnekm58@dslbasic »

Otvor hotové ppt,chod na súbor klikni nan a daj uložit ako PredvádeníPowerpoint Zuk MP3 najprv si stiahni z Googla zadaj mp3 addin exe má to 1,1MB potom ho nainštaluj.Ked to máš nainštalované,potom otvor hotovú ppt a klikni na vložit Video a zvuk vyber mp3 fromfile potvrd vyber mp3-ku daj uložit. objaví sa tabulka a tam potvrd automaticaly ak budeš niečo vtomto doriešit ozvi sa mail:[email protected]
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

urbdnekm58@dslbasic napísal:Otvor hotové ppt,chod na súbor klikni nan a daj uložit ako PredvádeníPowerpoint Zuk MP3 najprv si stiahni z Googla zadaj mp3 addin exe má to 1,1MB potom ho nainštaluj.Ked to máš nainštalované,potom otvor hotovú ppt a klikni na vložit Video a zvuk vyber mp3 fromfile potvrd vyber mp3-ku daj uložit. objaví sa tabulka a tam potvrd automaticaly ak budeš niečo vtomto doriešit ozvi sa mail:[email protected]
Vitaj archeológ :) ! Otvaras 4 roky staru temu :) .
Napísať odpoveď