iOffer
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: iOffer
Mala sanca, ze im to vysvetliš no budiš. Priklad : Mal som podobny pripad ked mi stopli Herbalnu zmes do vodnej fajky ktora neobsahuje nikotin a tiez mi dali clo ako z tabaku
A nestačilo im vysvetliť, že tabak to neobsahuje
Zaleži všetko od colníka ktorí pripad rieši moj nazor.
-
Murder_Inc
Star
Minulé leto som si z iOffer-u objednal kanadský dres za 20 e. Čisto len na trénovanie som ho potreboval, neriešil som, že tam je visačka CCM (fake ako sa patrí
) a za ani nie týždeň prišiel v pohode tak ako bol vyobrazený na obrázku.
Videli ste čo bolo práve teraz v TV novinách na Markíze ?!
Za chvíľu to bude predpokladám aj v archíve ...
Za chvíľu to bude predpokladám aj v archíve ...
-
JaQuBe
Medium Star
Nie...priblíž situáciu 
http://voyo.markiza.sk/produkt/spravoda ... 2012-19-00
od 33min 50sek.
otázka ku CLU: ..." uvedená cena na tovare je oveľa nižšia ako ktorú príjemca skutočne zaplatil" ... Ako je to v to prípade keď balíky väčšinou posielajú označené ako darčeky/gift ?
Poviem, že som to dostal napr ako dar, za dlhodobú spoluprácu ... bla bla bla
Alebo sa mýlim ?
A to s tou pokutou + výdavky na zničenie tovaru: Prečo by som to mal platiť ja ? Teda keď už odhalili "podvodného" predajcu a dali si toľko práce, tak nech kontaktujú jeho!
Čo vtedy ?
Úplne sa dištancovať od toho balíka a tváriť sa, že ja som nič neobjednával ? ...
Ale keby radšej kontrolovali e-shopy kde fejky naozaj predávajú pomaly za cenu originálu. Alebo čínske stánky ... 300párov značkových topánok na pulte, ale to je v pohode ...
Už len dúfať, že na colnici budú zhovievaví a nebudú robiť problémy pri tých drobných zásielkách
// Dnes mi akurát v trackingu napísalo, že mi Beaty dorazili ráno na Slovensko, ... tak už sa len modliť, aby prešli kontrolou
...
od 33min 50sek.
otázka ku CLU: ..." uvedená cena na tovare je oveľa nižšia ako ktorú príjemca skutočne zaplatil" ... Ako je to v to prípade keď balíky väčšinou posielajú označené ako darčeky/gift ?
Poviem, že som to dostal napr ako dar, za dlhodobú spoluprácu ... bla bla bla
A to s tou pokutou + výdavky na zničenie tovaru: Prečo by som to mal platiť ja ? Teda keď už odhalili "podvodného" predajcu a dali si toľko práce, tak nech kontaktujú jeho!
Čo vtedy ?
Ale keby radšej kontrolovali e-shopy kde fejky naozaj predávajú pomaly za cenu originálu. Alebo čínske stánky ... 300párov značkových topánok na pulte, ale to je v pohode ...
Už len dúfať, že na colnici budú zhovievaví a nebudú robiť problémy pri tých drobných zásielkách
// Dnes mi akurát v trackingu napísalo, že mi Beaty dorazili ráno na Slovensko, ... tak už sa len modliť, aby prešli kontrolou
-
rufus59
Light Professional
Dobre to je snad budu viac zhovievavý ty colnici, objednavam si tu napodobeninu predsa pre seba a pre moje využitie. Dneska som bol z priatelkou na nakupy, chodime po butikov a tam vystavene LV kabelky, opasky a ine napodobeniny ale to je v poriadku
Nemate nejaku stranku na kontrolu tracking number ? Niektore mi funguju normalne na Posta.sk ale len tie co su posielane cez Hong Kong post. Via Aviation Packet (China post) mi na poste nefunguje, cez aku stranku si to kontrolujete vy tracking ?
Nemate nejaku stranku na kontrolu tracking number ? Niektore mi funguju normalne na Posta.sk ale len tie co su posielane cez Hong Kong post. Via Aviation Packet (China post) mi na poste nefunguje, cez aku stranku si to kontrolujete vy tracking ?
-
badboy007
Star
Na tracking používam: http://www.emsairmailtracking.com/ . Asi najlepší (china) tracker
.
-
rufus59
Light Professional
Ja mam 2x tracking number : RA017891933CN a RR20120106CN ale nejde mi tam ani jedno. Ked mozte skuste ci vam pojde dakujem 
Ja zas osobne používam tento.
http://www.17track.net/ (predtým najprv ešte kliknite napravo hore na agličtinu, inak vám bude čast textu ukazovať v hieroglyfoch
)
len tam vložíš tracking číslo a ono si už samo určí akou spoločnosťou to pôjde a nájde zásielku.
// skúšal som tie tvoje čísla, ale zatiaľ nie je pri nich žiadne info. Niekedy to trvá aj 3-4 dni, kým to vôbec nabehne asi do toho ich "systému"
http://www.17track.net/ (predtým najprv ešte kliknite napravo hore na agličtinu, inak vám bude čast textu ukazovať v hieroglyfoch
len tam vložíš tracking číslo a ono si už samo určí akou spoločnosťou to pôjde a nájde zásielku.
// skúšal som tie tvoje čísla, ale zatiaľ nie je pri nich žiadne info. Niekedy to trvá aj 3-4 dni, kým to vôbec nabehne asi do toho ich "systému"
-
rufus59
Light Professional
Dakujem krasne
Neviem lebo jedno cislo mam 8 dni a druhe 5 dni
Tiez som si myslel, ze ci to nebude tym ich systemom, ale tak stale nič preto sa pytam tu.
Zdravim,
z iOffer-u som objednaval 3x stale mi to odchytili na colnici zaplatil som za boty a vsetko bolo fajn (Znacky SUPRA,Adidas,Nike) .Ale co ak v pripade objednam nejake boty nap. Gucci odchytia mi to a spytaju sa ma ci viem ze som si kupil falzifikat a ja im odpoviem ze ano. Tak mi to preclia ako ostatne veci alebo ako ?
z iOffer-u som objednaval 3x stale mi to odchytili na colnici zaplatil som za boty a vsetko bolo fajn (Znacky SUPRA,Adidas,Nike) .Ale co ak v pripade objednam nejake boty nap. Gucci odchytia mi to a spytaju sa ma ci viem ze som si kupil falzifikat a ja im odpoviem ze ano. Tak mi to preclia ako ostatne veci alebo ako ?
-
rufus59
Light Professional
Odchytili tie tie značky Supra, Adidas, Nike a si platil DPH/CLO z ceny ?
Kamaratovi odchytili Kabelku LV a vratili to spať kupujucemu.
Ano odychytili, zaplatil som 20% z ceny a dali mi tovar.rufus59 napísal:Odchytili tie tie značky Supra, Adidas, Nike a si platil DPH/CLO z ceny ?
Podľa čoho ti určili cenu ? Mal si pri nich doklad koľko stáli ? Alebo chceli vidieť doklad o kúpe z paypalu a potom z tej ceny vyrátali CLO ?
-
rufus59
Light Professional
Clo mu nevyratali skor DPH by som povedal, mal som podobnu skusenost a pytali fakturu z paypalu a potom mi to poslali dobierkou )
Tak tak - faktura z PayPalu
To je tiež tak dokázateľné ... FA z PayPalu ... teoreticky by nemohli namietať, keby som niekomu poslal 1€ napísal tam do poznámky "Ďakujem za super lacné slúchadlá" 
vytlačil to a poslal to colníkom. Raz keď nebudem vedieť čo s peniazmi,..tak to skúsim ... naozaj ma to zaujíma
vytlačil to a poslal to colníkom. Raz keď nebudem vedieť čo s peniazmi,..tak to skúsim ... naozaj ma to zaujíma
-
rufus59
Light Professional
Ved ked by bola cena pod sumu ktorá deklaruje DPH na fakture ?

od cca 19. -29. Januára majú v Číne voľno. Takže väčšina predajcov bude odosielať až začiatkom februára.
-
rufus59
Light Professional
Kurnik akurat ked potrebujem toľko tovaru
Konečne nabehli botasky v tracking systeme stále po 6-7 dňoch su na pošte v číne.