karmista:
tak buď kúl a nevoľ, potom ale kamarát ne<>čuj na vládu lebo vďaka takým ako ty voľby dopadnú tak, ako dopadnú
Opäť interesantný záver od anonymného karmistu, ktorý mne dáva na vinu, že voľby nejak dopadnú. Neuveriteľné.
Ale poďme to rozobrať: ok, vy hovoríte, že treba ísť voliť, ako keby to bola zázračná formulka. Vy pod tým idením voliť ale chápete ísť voliť SDKÚ alebo SaS. Čo keby som šiel voliť a volil SMER ? Alebo by som volil stranu ktorá sa nedostane cez 5 % ? Jediná šanca, ako poškodiť najsilenejšej strane je taká, že by som volil druhú, tretiu, resp. každú slabšiu stranu, ktorá má však nad 5 %.
Takže takto to je a nie že ja podporujem SMER. A vytvárať tu fantazmagorické možnosti typu, volebná účasť je 90 % a Fico dostane 40 % a volebná účasť je 70 % a Fico dostane % = to sú absolútne nezmysly. Ficových 40% je odrazom jeho voličov, to je nejaký počet ľudí, ktorí ho volia. Čiže, ak by bola účasť 90 %, tak Fico by nemal 40%, ale 60 %, čiže sme tam, kde sme boli. Takže už prestaňte s týmito srandovnými hypotézami, ktoré aj tak majú jeden jediný podtón: voľ pravicu, dobro, resp. pre triezvejších menšie zlo. K tomu len toľko, že som rád, že sa kauzou Gorila konečne definitívne zbúral mýtus o zlatej pravici na čele s SDKÚ a superekonómom Miklošom.
Zostalo tu len SaS, ktoré ešte nemalo dostatočný čas na svoju diskreditáciu.
A na záver: ja nevolím nikoho nie preto, že nemám koho voliť, ale preto, lebo mi je protivný celý tento systém parlamentnej demokracie, ktorý nepovažujem za správny.