Portal 2
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Portal 2
super, Runes, sme stvoreni pre seba (pre Portal 2 co-op myslim
), na Steame som Pitbbul SVK, mal by si ma mat v priateloch ak sa nemylim 
-
Runes
Addict
hej hej mam sak si aj pisal len mne sa steam pusta spolu s PC cize ked je pustene a ja prinom nesom je tam online
taze budem hravat s tebou a Ninxom
)) od pondelka mozme zacat bo ted budem v prdke staci len napisat ked budem mat cas tak mozme drtit 
Expanzia pekna, ale kratka 
Ale lubi sa mi, ake prvky dokazu zakomponovat do hry pre jej ozivenie
Ale lubi sa mi, ake prvky dokazu zakomponovat do hry pre jej ozivenie
-
Corn Flake
Guru wannabe
uz si dobre nespominam ale zda sa mi ze limitka obsahovala vankus alebo plysovu hracku v tvare kocky ze?neviete nahodo uci sa to este da kupit na slovensku napr eshop alebo kamenny obchod?
Vcera som to konecne po dlhsom case presiel uz aj ja.
Na zaciatku ked sa hra zacala predavat som ju dost kritizoval. Ked som to zacal hrat tak prve dojmy boli tiez dost suche a mal som pocit ze je to uplne rovnake ako jednotka. Som rad ze som sa mylil a mozem potvrdit ze hra je majstrovske dielo a urcite ze jedna z hier roka.
Cca prva polovica hry je len v podstate ako keby tutorial. Pre tych co hrali jednotku to bude dost stereotypne. Potom sa to pekne rozbehne. Nebudem spoilerovat. Koniec je genialny
Nenechajte aby Vas odradil torchu suchsi zaciatok.
Najde sa tu vsak par nedostatkov: napr. grafika je uz naozaj zaostala. Loadingy boli kazde 3 minuty napriek tomu ze levely boli rozlohou dost male. Tiez slabe textury. Ale na druhej strane animacie robotov a niektore efekty, hlavne hranie sa s gelmi boli bezchybne. Ako sa rozpadavali steny tak destrukcia aj ked bola naskriptovana tak bola spracovana paradne. Taketo drobnosti dokazali vytiahnut slabsiu grafiku.
S puzzle strankou som nemal nijake extra problemy. Asi len pri dvoch som sa zasekol na max 5 minut. Prislo mi to ze v jednotke boli niektore hadanky tazsie no tu mali vacsiu variabilitu. Zvukova stranka ma prekvapila najviac. Ta ma zasluzene 100% a to nielen vdaka spickovemu dabingu hl. postav. Na Wheatley-ho sa neda zabudnut.
Coop zatial nejdem hodnotit, pretoze ma to velmi nelaka. Mozno to niekedy skusim ak sa niekto najde kto to bude chciet zahrat.
Celkovo hru hodnotim na 90%.
Na zaciatku ked sa hra zacala predavat som ju dost kritizoval. Ked som to zacal hrat tak prve dojmy boli tiez dost suche a mal som pocit ze je to uplne rovnake ako jednotka. Som rad ze som sa mylil a mozem potvrdit ze hra je majstrovske dielo a urcite ze jedna z hier roka.
Cca prva polovica hry je len v podstate ako keby tutorial. Pre tych co hrali jednotku to bude dost stereotypne. Potom sa to pekne rozbehne. Nebudem spoilerovat. Koniec je genialny
Najde sa tu vsak par nedostatkov: napr. grafika je uz naozaj zaostala. Loadingy boli kazde 3 minuty napriek tomu ze levely boli rozlohou dost male. Tiez slabe textury. Ale na druhej strane animacie robotov a niektore efekty, hlavne hranie sa s gelmi boli bezchybne. Ako sa rozpadavali steny tak destrukcia aj ked bola naskriptovana tak bola spracovana paradne. Taketo drobnosti dokazali vytiahnut slabsiu grafiku.
S puzzle strankou som nemal nijake extra problemy. Asi len pri dvoch som sa zasekol na max 5 minut. Prislo mi to ze v jednotke boli niektore hadanky tazsie no tu mali vacsiu variabilitu. Zvukova stranka ma prekvapila najviac. Ta ma zasluzene 100% a to nielen vdaka spickovemu dabingu hl. postav. Na Wheatley-ho sa neda zabudnut.
Coop zatial nejdem hodnotit, pretoze ma to velmi nelaka. Mozno to niekedy skusim ak sa niekto najde kto to bude chciet zahrat.
Celkovo hru hodnotim na 90%.
-
Runes
Addict
co ja viem portal mi neprisiel ako hra de by si musel onanovat na grafike i ked ano super grafika potesi ale tak HL2 engine
a prva polka hry mne osobne padla vhod aspon som sa trosku nabudil.
Coop vyskusaj ale s dakym kamaratom a mikrofonom neni nad to ho hodit do tej kyseliny a tak
tam je to viac o funne ako o rozmyslani i ked tam sa tez obcas seknes 
Coop vyskusaj ale s dakym kamaratom a mikrofonom neni nad to ho hodit do tej kyseliny a tak
.. na jednej strane superrealisticky vyzerajuci nudny BF3/Crysis, na strane druhej zabavne kusky ako minecraft, terraria. Portal radim k druhej kategorii - vzhlad ma na nom absolutne netankuje, dokonca ma tam ani nic nerusilo ani mi nechybalo po grafickej stranke. Mna uz tie fapfapfap nahanacky za excelentnou grafikou nejako nebavia, uz ju budem radit na posledne miesto.
Mna tiez nejako velmi netrapi grafika. Pri hre som sa bavil a to je podstata. Tu ide o princip. Od Valve cakame spickove hry a pri spickovych hrach sa slusi aby aj grafika bola na urovni. Tiez maju na to dostatok financii aby prisli s novym engine-om.
Pocit zo source engine-u v Portal 2 je rovnaky ako ked som prvy krat zapol Half-Life 2-ku.
Ked to vsak porovnam s Unreal Engine 3 hrami. Tak mam iny pocit z Borderlands, Mass Effect aj z Gears of Wars alebo aj Turok.
Pocit zo source engine-u v Portal 2 je rovnaky ako ked som prvy krat zapol Half-Life 2-ku.
Ked to vsak porovnam s Unreal Engine 3 hrami. Tak mam iny pocit z Borderlands, Mass Effect aj z Gears of Wars alebo aj Turok.
-
lekoklatik
VIP
Ja to skôr vidím že Valve je ukrutne user friendly, pretože vedia, že obľúbené hry by si rád zahral každý a kupovať kvôli hre hw každého nebaví/neutiahne.
Myslím že keď na tom bude grafika zastaralo, určite niečo vymyslia.
mimochodom neviem či netrepnem, ale mám pocit že tak 2-3 mesiace dozadu bol na steame "dotazník" ohľadom rýchlosti pripojenia a hw PC (ak si to nevedia sami skontrolovať), takže na tom možno niečo bude.
Veď ten engine nič nepotrebuje.
Myslím že keď na tom bude grafika zastaralo, určite niečo vymyslia.
mimochodom neviem či netrepnem, ale mám pocit že tak 2-3 mesiace dozadu bol na steame "dotazník" ohľadom rýchlosti pripojenia a hw PC (ak si to nevedia sami skontrolovať), takže na tom možno niečo bude.
Veď ten engine nič nepotrebuje.
Ked sa to tak vezme - takto si portal 2 zahralo pri stale velmi dobrom grafickom zazitku aj mnozstvo majitelov slabsich nielen PC a konzol, ale aj Macintoshoch. Trh je tak pokryty v takmer celej sirke (okrem nintenda a prenosnych hernych zariadeni), co je tiez pekne a chvalyhodne 
leko ma na mysli asi http://store.steampowered.com/hwsurvey kde je aj priemerný hw hráča na steame
inak source engine bol od čias HL2 mierne prekopaný, skúste si to porovnať. hlavne čo sa týka dynamických svetiel
samozrejme k hre nemám námietky, prejedné 3xSP a 2xMP
inak source engine bol od čias HL2 mierne prekopaný, skúste si to porovnať. hlavne čo sa týka dynamických svetiel
samozrejme k hre nemám námietky, prejedné 3xSP a 2xMP
Na margo Portalu a grafiky, podľa mňa vôbec nie je zlá. Darmo keď sa priblížite k stene, vidíte slabšie textúry, keď to, ako rochedo píše, zachraňujú fakt prepracované detaily, animácie, a podobne. Navyše, a to je hlavné, fakt som prekvapený, ako môže hra s jednoduchou grafikou bežiaca na Source engine vyzerať niekedy tak krásne, a veľkolepo. Niektoré prostredia vyzerali naozaj epicky, nebude mať ďaleko od pravdy, keď poviem, že mi pri niektorých scénach spadla sánka.
Koniec tej expanzie bol pekny. Neviete nahodou nieco o dalsom DLC? Lebo do Portal 3 by som nevkladal moc velke nadeje.
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo akurát som to s TeaPackom prešiel. Ten koniec je naozaj epický 
Pozor SPOILER
Tuto máte video (pozrieť len ak chcete vedieť ako to dopadlo alebo si to pozrieť znova)
Pozor SPOILER
Tuto máte video (pozrieť len ak chcete vedieť ako to dopadlo alebo si to pozrieť znova)
Inac kto este nehral COOP tak nech sa mi ozve cez PM prosim. Potrebujem jeden achiev a nemozem zohnat nikoho kto by este nemal coop prejdeny 
-
Runes
Addict
co ti chyba suhajko ??? kery ach
Professor Portal...poznas niekoho kto este nehral COOP?
Ja som ho este nehral ;O