Ano, uz od stredy to drvim a zatial som spokojny

Je citit, ze to je beta, ale nevadi, aj tak je dobre, ze mame aspon nieco. Tesil som sa na historicke formuly a tie tam su, takze to je plus.
Dojmy:
Fyzika je znatelne lepsia oproti jednotke, ffb je drsny a je citit kazdu nerovnost na ceste a stratu gripu. Pripomina mi to nkpro, kde bol ffb podobne "surovy". Ostatne veci ako vplyv teploty pneumatik, brzd a dalsich veci ani netreba spominat

Grafika ma trochu sklamala, screenshoty vyzerali vyborne, realna hra o nieco horsie aj s maximalnymi detailami. Mozno je to este kvoli nedokoncenym modom, ale niektore textury v kokpite vyzeraju dost slabo. Spociatku ma prekvapila aj vysoka narocnost, ale stacilo vypnut Sun occlusion a Enviroment reflections a mam stabilnych 60 fps bez nejakeho znatelneho zhorsenia "krasy". HDR zatial poriadne nefunguje, ale podarilo sa mi ho rozbehat a vzhlad sa tym dost zlepsil, pritom fps je takmer rovnake.
Zvuk je tiez fajn, ale zatial dost zabugovany.
Celkovo mozem povedat, ze som spokojny, fyzika auta je uz podla mna na urovni ostatnych simulatorov, vynika dobrym ffb a pridanim zmien povrchu trate. Dazd zatial tiez poraidne nefunguje, ale funguje aspon "gumovanie" trate. K tomu treba pripocitat dynamicke pocasie a zmenu polohy slnka na oblohe, toto mi chybalo uz od cias ked som presiel z GTR 2 na Race 07.
Ked sa skonvertuju vsetky mody (hlavne Nordschleife) a vyvojari pridaju vsetky auta, tak to bude jednoznacna volba pre vsetkych priaznivcov simulatorov.