Rfactor 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Myslite ze Rfactor 2 prekona Rfactor 1 ?

Ano
22
100%
Nie
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 22

erik25
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Rfactor 2

Príspevok od používateľa erik25 »

Hmm vidim ze tu ziadna tema o tejto hre este nieje :)

Opotrebovanie pneumatik :shock: krasne

Deformacia pneumatik

Neoficiálne systémové požiadavky:

Minimálne

Intel Core 2 Duo 2GHz or equivalent
1.5GB RAM
512MB DirectX 9 compatible graphics card (GeForce 8800GT or Radeon HD 2900 XT)
DirectX 9 compatible sound card

Doporučené
Intel Core 2 Quad 2.5GHz or equivalent
2GB RAM
1GB DirectX 9 compatible graphics card (GeForce GTX 280 or Radeon HD 4870)
DirectX 9 compatible sound card

Prebrate z ineho fora :)

+ nejake screeny
Prílohy
rFactor-2-Towards-The-Finish.jpg
rFactor-2-Corner-Workers.jpg
rFactor-2-Garage-Workers.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Rfactor 2

Príspevok od používateľa Gothar »

Jednotku prekona urcite, pretoze jednotka ma dost divnu fyziku a nikdy som si na nu nedokazal zvyknut.
ALE vsetky tie veci tykajuce sa pneumatik su uz dost dlho v Live for Speed, akurat v grafickej podobe je iba deformacia. Co sa tyka dalsich moznosti, tak to vyzera velmi nadejne, len som este nenasiel ako to bude s dazdom, pretoze tam zatial vyhrava netkar pro (vdaka tvorbe kaluzi a aquaplanningu).
V sucasnej situacii to vidim tak, ze rF 2 si kupim, pretoze vyzera na to, ze z neho bude najlepsi simulator pre europanov, pretoze iRacing a jeho ovalove specialy tu nemaju velku podporu. Tiez je iR dost prisny pokial ide o kontakty aut, co nam tu vsak tiez vadi kvoli oblubenosti WTCC, BTCC, DTM, atd.
Takze aby som to zhrnul: rF2 sa iba dotiahne na konkurenciu a ma sancu implementovat vsetky dobre vlastnosti konkurencnych simulatorov, co by mu zarucilo velku vyhodu. Netreba vsak zabudat na pripravovane GTR 3, ale to vyjde asi az v roku 2012.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

http://rfactor.net/web/rf2/screens/wipscreens/#0911

nejake ukazky z HDR efektu, ktory este stale nieje finalny, vyzera to nadherna, este ktomu to nieje vsetok postproces.

To sa bude hrat F1.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

rFactor 2 beta verzia prístupná
http://rfactor.net/web/rf2/first-time-install/
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ano, uz od stredy to drvim a zatial som spokojny :) Je citit, ze to je beta, ale nevadi, aj tak je dobre, ze mame aspon nieco. Tesil som sa na historicke formuly a tie tam su, takze to je plus.
Dojmy:
Fyzika je znatelne lepsia oproti jednotke, ffb je drsny a je citit kazdu nerovnost na ceste a stratu gripu. Pripomina mi to nkpro, kde bol ffb podobne "surovy". Ostatne veci ako vplyv teploty pneumatik, brzd a dalsich veci ani netreba spominat :)
Grafika ma trochu sklamala, screenshoty vyzerali vyborne, realna hra o nieco horsie aj s maximalnymi detailami. Mozno je to este kvoli nedokoncenym modom, ale niektore textury v kokpite vyzeraju dost slabo. Spociatku ma prekvapila aj vysoka narocnost, ale stacilo vypnut Sun occlusion a Enviroment reflections a mam stabilnych 60 fps bez nejakeho znatelneho zhorsenia "krasy". HDR zatial poriadne nefunguje, ale podarilo sa mi ho rozbehat a vzhlad sa tym dost zlepsil, pritom fps je takmer rovnake.
Zvuk je tiez fajn, ale zatial dost zabugovany.
Celkovo mozem povedat, ze som spokojny, fyzika auta je uz podla mna na urovni ostatnych simulatorov, vynika dobrym ffb a pridanim zmien povrchu trate. Dazd zatial tiez poraidne nefunguje, ale funguje aspon "gumovanie" trate. K tomu treba pripocitat dynamicke pocasie a zmenu polohy slnka na oblohe, toto mi chybalo uz od cias ked som presiel z GTR 2 na Race 07.
Ked sa skonvertuju vsetky mody (hlavne Nordschleife) a vyvojari pridaju vsetky auta, tak to bude jednoznacna volba pre vsetkych priaznivcov simulatorov.
Pascalwb
Addict
Addict

Tiez som vcera skusal, zatial sa mi najviac pozdavaju megany, aj ked na rF1 som hraval vacsinou F1. Fyzika sa zmenila uplne, ak je v rychlej zakrute nejaky hrbol tak s plynom na podlahe sa neda ist. Ale zase celkom dobre sa daju vyrovnat smyky. Dazd je dost dobry. je to stale beta, je tam vela bugov, ani grafika este nieje finalna.

A hlavne som zvedavi co stym spravia moderi, lebo rF1 bez modov je tiez nic moc.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Hlane je blbost ze sa bude platiť za online hranie
Gothar
Moderátor
Moderátor

Pri sume 10€ na rok je to v pohode. Taky iRacing je o dost drahsi a ponuka podla mna menej moznosti. A pravidelnymi platbami sa zaruci, ze vyvojari budu mat stale dost inspiracie na to aby vo vyvoji pokracovali. Pri iR je krasne vidiet, ze vdaka pravidelnym poplatkom moze vyvoj napredovat omnoho rychlejsie ako v pripade jednorazovej platby.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

UN2552 napísal:Hlane je blbost ze sa bude platiť za online hranie
pre pirátov blbosť, pre platiacich len samé pozitíva... :-) ale ajstak si myslím že gtr3 bude inde
Pascalwb
Addict
Addict

Ja vtom pozitiva nevidim, mody robia moderi zadarmo, trate tiez. Vzdy aktualny rocnik F1 a podobne. Server si platia ligy zo svojho, cize ten tiez neplatia oni. v rF1 som este na publicu nehral. Cize ty si platis len za ten zaklad. Ale beriem to je to male studio a da sa kupit aj livetime mp.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Hra bude stať cca 35€ + 10€ ročne multiplayer... Pre porovnanie konkurenčná race07 s datatiskami vyjde do 70€. Podla mna je 10€ ročne uplne smiešna cena pre človeka ktory si rad zajazdí, a ktomu to vyvojarom nesmierne pomôže. Schválne si predstav koľko ľudí malo rfactor1 ako origo... Samotny Simbin (konkurenčna spoločnosť) priznal že sú natom finančne biedne a nebyť sponzorov tak... Takže vyvojari budu mať dostatok financii na daľšie aktualizacie a udržovanie hry a celkovu motivaciu. Každy predsa vie že simulatory niesu masovo vyhladavane, a z tych "par" ludi ked si to ešte väčšina ukradne... A ako plus sa servery prefiltrujú od náhodných majstrov ktorí prídu robiť len bordel

//PS: nemala byť toto náhodou open beta?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Open je, pretoze je pre vsetkych, ale nie je free :)
Endy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Endy »

Ako to mam pustit, nemozem sa dostat cez tie platobne podmienky a pyta pomne "Coupon code"
Pascalwb
Addict
Addict

sak su tam tri moznosti kupy code, paypal alebo creditka, jedno ztoho musis pouzit.

kto chce hrat MP rovno sa mu oplati LiveTime za 60 volaco USD. Ale pisali ze ak ma niekto zaklad a kupi Livetime tak doplati len ten rozdiel.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tam nedavaj nic, iba vyber sposob platby a pokracuj dalej.
Endy
Light Expert
Light Expert

ked ani tam mi to nejde :/ dam napr paypal a pyta moje udaje a dalej sa nedostanem
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

postrehol si že to nieje free beta, čiže bez kúpy si nezahráš?
Endy
Light Expert
Light Expert

no nepostrehol :D tak nic no :)
Papes38
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Papes38 »

kde by som si to vedel pls stiahnut a vyskusat ?
Gothar
Moderátor
Moderátor

http://isiforums.net/f/showthread.php/1396-Downloads
Nemaju problem s refundom, takze si to normalne kup, vyskusaj a ked sa ti to nebude pacit, tak si poziadaj o refund. Niekde na fore pisu aj o konkretnom casovom limite, mari sa mi nieco o mesiaci, ale nie som si isty.
Napísať odpoveď