Wifi hack
-
Chovky14211
Novice
Wifi hack
Prosím vás existuje dáky program na zistenie hesla od wifi siete. Tá wifi je v škole viem sa dostať na PC ktorý príma signál ale nemôžem tam nič nainštalovať na zistenie hesla. Ten prgram by sa nemal nikde inštalovať iba otvoriť napr. cez usb. Ďakujem
Re: Wifi hack
Pokiaľ sa dokážeš dostať na PC, ktorý je na tú sieť pripojený, mohol by mať v sebe uložené heslo (ak je tak nastavený). Tento program by mal to uložené heslo dokázať zobraziť: http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html
-
Chovky14211
Novice
Zistil som heslo (šifrovanie WPA2-PSK) ale stále ma nechce pripojiť na mobil.. neviete prečo ??
filtrovanie podľa MAC možno. ak sa nedostaneš priamo do administrácie routra, tak si neškrtneš
staci zmenit MAC v prijmaci na znamu adresu (napr pc ku ktoremu ma pristup) ... moj android to vie (stlacit menu v okne s vyberom wifi sieti)Curuj napísal:filtrovanie podľa MAC možno. ak sa nedostaneš priamo do administrácie routra, tak si neškrtneš
-
Chovky14211
Novice
Mám HTC Deseire HD, čo mám spraviť aby som zmenil tu MAC ... Viem sa dostať aj na PC na ktorom je napojené wifi ale nieje to administrátor...