Wifi hack

Informácie o software, ankety...
Chovky14211
Novice
Novice

Wifi hack

Príspevok od používateľa Chovky14211 »

Prosím vás existuje dáky program na zistenie hesla od wifi siete. Tá wifi je v škole viem sa dostať na PC ktorý príma signál ale nemôžem tam nič nainštalovať na zistenie hesla. Ten prgram by sa nemal nikde inštalovať iba otvoriť napr. cez usb. Ďakujem
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Wifi hack

Príspevok od používateľa Denco »

Pokiaľ sa dokážeš dostať na PC, ktorý je na tú sieť pripojený, mohol by mať v sebe uložené heslo (ak je tak nastavený). Tento program by mal to uložené heslo dokázať zobraziť: http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html
Chovky14211
Novice
Novice

Zistil som heslo (šifrovanie WPA2-PSK) ale stále ma nechce pripojiť na mobil.. neviete prečo ??
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

filtrovanie podľa MAC možno. ak sa nedostaneš priamo do administrácie routra, tak si neškrtneš
Flowy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Flowy »

Curuj napísal:filtrovanie podľa MAC možno. ak sa nedostaneš priamo do administrácie routra, tak si neškrtneš
staci zmenit MAC v prijmaci na znamu adresu (napr pc ku ktoremu ma pristup) ... moj android to vie (stlacit menu v okne s vyberom wifi sieti)
Chovky14211
Novice
Novice

Mám HTC Deseire HD, čo mám spraviť aby som zmenil tu MAC ... Viem sa dostať aj na PC na ktorom je napojené wifi ale nieje to administrátor...
Napísať odpoveď