o NSZ tam neni nicPřijetí prominutím přijímací zkoušky
(1) Děkanka přijme ke studiu v bakalářském studijním programu Systémové inženýrství a
informatika oboru Manažerská informatika v prezenční formě uchazeče o studium,
kteří splňují tyto podmínky:
(a) absolvovali ve všech ročnících středoškolského studia v České nebo Slovenské
republice (u víceletých gymnázií v posledních čtyřech ročnících) předmět
matematika a dosáhli na pololetním vysvědčení posledního ročníku a závěrečných
vysvědčeních předchozích tří ročníků klasifikace „výborně“ nebo „chvalitebně“
a současně
(b) absolvovali v průběhu středoškolského studia v České nebo Slovenské republice
(u víceletých gymnázií v průběhu posledních čtyř ročníků) alespoň dva předměty,
každý v trvání alespoň jednoho školního roku, zaměřené na informatiku a dosáhli
na závěrečném vysvědčení ve dvou (uchazečem vybraných) předmětech
klasifikace „výborně“ nebo „chvalitebně“
a současně
(c) absolvovali ve všech ročnících středoškolského studia v České nebo Slovenské
republice (u víceletých gymnázií v posledních čtyřech ročnících) předmět
angličtina a dosáhli na pololetním vysvědčení posledního ročníku a závěrečných
vysvědčeních předchozích tří ročníků klasifikace „výborně“ nebo „chvalitebně“.
Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
zbezne som to prebehol, teba sa moze tykat toto:
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
napisal som tam e-mail ale aj tak dik za rady 
Spolubyvajuci na intraku studuje na FRIcke manazment, zvykne zaplakat nad algebrou a analyzov. Raz som sa tam bol pozret na cvika z informi, vypada to ze informu tam moc od nich nechcu (uvidime po skuskovom jak to bude vypadat). Ta analyza mi pride tiez taka povolnejsia, ked sa budes snazit tak prelezies v pohode. Inac ekonomiku dost prudia, aj nas informatikouzdravotnik napísal:Otázočka ohľadom Fakulty riadenia a informatiky v Žiline - odbor Manažment a Fakulty hosp. informatiky v BA - odbor Manažérske riadenia a informačné technológie.
Študuje tam niekto tieto odbory, poprípade má známych? Čo sú také prelomové predmety?
-
zeto750
Medium Star
Nejake skusenosti z :
http://www.paneurouni.com/sk/fakulty/fa ... ho-studia/
alebo
http://www.portalvs.sk/sk/studijny-prog ... zinierstvo
alebo
http://www.portalvs.sk/sk/studijny-prog ... echnologie
Pri tej prvej ma zaujima skor to externe studium a inak ma zaujima porovnanie oproti FEI...
Som zvedavy na narocnost studia a podobne...
dakujem
http://www.paneurouni.com/sk/fakulty/fa ... ho-studia/
alebo
http://www.portalvs.sk/sk/studijny-prog ... zinierstvo
alebo
http://www.portalvs.sk/sk/studijny-prog ... echnologie
Pri tej prvej ma zaujima skor to externe studium a inak ma zaujima porovnanie oproti FEI...
Som zvedavy na narocnost studia a podobne...
dakujem
Zdravim, chodi niekto na MtF?
Ahoj, zrejme si dám prihlášku na Prírodovedeckú fakultu - 1. GEOGRAFIA, KARTOGRAFIA A GEOINFORMATIKA
a chcel by som poradiť, že v akom poradí a ktoré mám vybrať ako nasledujúce...za každý jeden sa platí 25€ takže aby som neplytval tam potom dám max 1 - 2. GEOGRAFIA A GEOEKOLÓGIA PRE KRAJINNÉ PLÁNOVANIE
GEOGRAFIA V ŠTÁTNEJ SPRÁVE A SAMOSPRÁVE
GEOGRAFIA, ROZVOJ REGIÓNOV A EURÓPSKA INTEGRÁCIA
demografiu som vynechal, to ma absolútne neláka
Ku geoinformatike som počul, že tento rok sú 9 a vraj majú pocit, že sa ku ním správajú akoby sa ich snažili eliminovať
Čo vravíte na Európske štúdiá?
a chcel by som poradiť, že v akom poradí a ktoré mám vybrať ako nasledujúce...za každý jeden sa platí 25€ takže aby som neplytval tam potom dám max 1 - 2. GEOGRAFIA A GEOEKOLÓGIA PRE KRAJINNÉ PLÁNOVANIE
GEOGRAFIA V ŠTÁTNEJ SPRÁVE A SAMOSPRÁVE
GEOGRAFIA, ROZVOJ REGIÓNOV A EURÓPSKA INTEGRÁCIA
demografiu som vynechal, to ma absolútne neláka
Ku geoinformatike som počul, že tento rok sú 9 a vraj majú pocit, že sa ku ním správajú akoby sa ich snažili eliminovať
Ahojte, uz dlhsie uvazujem ako a kam na VS..cas sa krati a moznosti je vela. Koncim gym. so vseobecnym zameranim a profilove /maturitne/ predmety mam SJ, AJ, geografia a dejepis. Viem, je to dost odveci kombinacia, ale nic ine ma velmi nebavi (som skôr typ na humanitne predmety)
znamky mam tak väcsinou 2, no do ucenia sa po pravde velmi nemam
. Baví ma este umenie, ci uz prakticke, alebo teoreticke..rozmyslal som aj nad umeleckou VS ale odhovorili ma od nej. VS na ktoru by som chcel ist by mala byt v KE alebo v Presove, viem ze tymto som si moznosti na vyber dost zuzil, ale mam na to osobne dôvody. Momentalne premyslam nad UPJS filozof.fak->masmedialne studia a to iste aj v Presove. Vopred dakujem za kazdu radu ci nazor 
CHod do zahranicial4mmer napísal:Ahojte, uz dlhsie uvazujem ako a kam na VS..cas sa krati a moznosti je vela. Koncim gym. so vseobecnym zameranim a profilove /maturitne/ predmety mam SJ, AJ, geografia a dejepis. Viem, je to dost odveci kombinacia, ale nic ine ma velmi nebavi (som skôr typ na humanitne predmety)znamky mam tak väcsinou 2, no do ucenia sa po pravde velmi nemam
. Baví ma este umenie, ci uz prakticke, alebo teoreticke..rozmyslal som aj nad umeleckou VS ale odhovorili ma od nej. VS na ktoru by som chcel ist by mala byt v KE alebo v Presove, viem ze tymto som si moznosti na vyber dost zuzil, ale mam na to osobne dôvody. Momentalne premyslam nad UPJS filozof.fak->masmedialne studia a to iste aj v Presove. Vopred dakujem za kazdu radu ci nazor
tak teda ešte raz 
rozhodujem sa medzi FI MUNI - Aplikovaná informatika a tá Manažérska informa na VUTke v Brne...prípadne poraďte niečo iné..
s programovaním nejaký problém nemám,ani s angličtinou,len by som prijal ľahšiu matematiku,keďže som nechodil na gymnázium a nemám také základy poriadné...
aj keď tie podmienky bez prijímačiek na VUTku spĺňam všetky tuším..aj anglinu,aj matiku,aj informu
možno,ak by sa mohol vyjadriť dakto,kto tam študuje
dík
rozhodujem sa medzi FI MUNI - Aplikovaná informatika a tá Manažérska informa na VUTke v Brne...prípadne poraďte niečo iné..
s programovaním nejaký problém nemám,ani s angličtinou,len by som prijal ľahšiu matematiku,keďže som nechodil na gymnázium a nemám také základy poriadné...
aj keď tie podmienky bez prijímačiek na VUTku spĺňam všetky tuším..aj anglinu,aj matiku,aj informu
možno,ak by sa mohol vyjadriť dakto,kto tam študuje
dík
na FI MUNI vela matiky v najroznejsich formach a lahodky ako funkcionalne programovanie
MI FP VUT som tu uz spominal na tejto/minulej strane
MI FP VUT som tu uz spominal na tejto/minulej strane
-
zeto750
Medium Star
Vedeli by ste mi niekto nieco pvedat o tejto skole? http://www.portalvs.sk/sk/studijny-prog ... echnologie
Zilinska univ. Multimedialne technologie...
Myslim realne uplatnenie a narocnost skoly a co by sm mohol ocakavat od nej?
Zvazujem ju po tom co som musel odist z AI FEI (nevyletel som odisiel som z vlastnych dovodov)
dakujem
Zilinska univ. Multimedialne technologie...
Myslim realne uplatnenie a narocnost skoly a co by sm mohol ocakavat od nej?
Zvazujem ju po tom co som musel odist z AI FEI (nevyletel som odisiel som z vlastnych dovodov)
dakujem
Uplatnenie? Nejaky hudobny dramaturg v radiu, alebo nieco podobne. Teda, aspon co viem, tak maju neskor v rocnikoch nejake hodiny dramaturgie, hudobnej rezie a neviem coho vsetkeho.
-
zeto750
Medium Star
Podla popisu na webe som oakava skor nieco ine, najde sa niekto kto tam studuje alebo niekoho pozna?
Ja chodim na telekomunikacie, multimedia su na rovnakej katedre. Co sa narocnosti tyka tak co som pocul a vidim tak to nie je az take narocne. Potrapit moze matika, fyzika, elektroakustika a televizna technika, posledne dva spomenute predmety su dost tazke predmety (z nejakeho dovodu ich mam aj ja) a vela ludi ich prenasa. Ake predmety sa vyucuju si mozes pozriet tu http://vzdelavanie.uniza.sk/vzdelavanie ... =1&o=2&z=G
a aj na skolskom fore sa vela docitas http://univerzitka.com/index.php
Druha vec, tento odbor nema inziniersky stupen a pokracovat mozes jedine tak na telekomunikaciach
a aj na skolskom fore sa vela docitas http://univerzitka.com/index.php
Druha vec, tento odbor nema inziniersky stupen a pokracovat mozes jedine tak na telekomunikaciach
-
zeto750
Medium Star
O druhy stupen by som sa nebal na ich FB som cital citujem: "S POTESENIM SI VAM DOVOLUJEME OZNAMIT ZE OD NOVEHO SKOLSKEHO ROKU OTVARAME STUDIJNY PROGRAM NA INZINIERSKOM STUPNI POD NAZVOM "MULTIMEDIALNE INZINIERSTVO"
Uvidim celkom ma zaujal tento program, co myslite ake to bude v porovnani napriklad z AI FEI ? Popripade uplatnenie je fakt take ako pise kolega hore alebo to nie je az take zle?
Uvidim celkom ma zaujal tento program, co myslite ake to bude v porovnani napriklad z AI FEI ? Popripade uplatnenie je fakt take ako pise kolega hore alebo to nie je az take zle?
Takže som si už dal na VUT do Brna, ale nejak sa neviem rozhodnúť, kam ďalej...
1. Prekladateľstvo... Nitra? Je to dobrý výber?
2. Mendelka - Inženýrská informatika, dá sa to nejak porovnať s VUT, ak chcem najviac zameranie na siete?
3. Alebo kam inam, kde berú aj SCIO a zároveň sa tam dajú študovať aj siete.
4. Mám CCNA 1, pracujem na CCNA 2, ešte stihnem CCNA 3 a ak sa podarí, tak aj CCNA 4. Prihliadajú na pri IT odboroch?
Vďaka za každú odpoveď
1. Prekladateľstvo... Nitra? Je to dobrý výber?
2. Mendelka - Inženýrská informatika, dá sa to nejak porovnať s VUT, ak chcem najviac zameranie na siete?
3. Alebo kam inam, kde berú aj SCIO a zároveň sa tam dajú študovať aj siete.
4. Mám CCNA 1, pracujem na CCNA 2, ešte stihnem CCNA 3 a ak sa podarí, tak aj CCNA 4. Prihliadajú na pri IT odboroch?
Vďaka za každú odpoveď
len pre info, ktoru fakultu a odbor si si dal na VUT?
FIT - Informační technologie
v tom pripade Hnojarnu nie (Mendlova), tam sa nejde ohladom informatiky az tak do hlbky
CCNA ti urcite pomozu, na Bc. FITu su 2 sietarske predmety + nejake volitelne, hlavne zameranie na siete je az v magisterskom studiu, Bc. je pre vsetkych rovnaky
ak by si sa tam dostal, tak glhf, budes to potrebovat
CCNA ti urcite pomozu, na Bc. FITu su 2 sietarske predmety + nejake volitelne, hlavne zameranie na siete je az v magisterskom studiu, Bc. je pre vsetkych rovnaky
ak by si sa tam dostal, tak glhf, budes to potrebovat
Toho som si vedomý, vraj sa to tam nejak zmenilo, viac zamerané na projekty a výskum
.