Veru nie zly napad s tou blank page, alebo total vypnutim na den
Čo nové by ste privítali na fóre?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
SchYzo: http://www.hojko.com/sopa-t165892.html
som za. Staci tam klasicky cierny pasik stop censorship, ako malo kedysi 4chan ci omegle, alebo nejak cez logo DENIED! a pdo to "Censorde by SOPA!", popripadne dat blackoutGangy napísal:Ja by som privital keby sa hojko zapojilo do zajtrajsieho protestu proti sope a pipe. A uplink k tomu vyrobil nejake priliehave logo.
Ked uz nie uplne vypnutie, aspon dat ako homepage blank stranku s bannerom oznamujucim dovod protestu, ktory by sa dal odkliknut pre normalny pristup k foru.
Treba ludi upozornit na to co sa deje.
Takisto - ruka hore za SOPA&PIPA protest.
-
Grim
Darca
...deň bez hojka? Asi ma je***...
Bud rad za jeden den, kebyze sa to spravi.Grim napísal:...deň bez hojka? Asi ma je***...
Kebyze prejde sopa a pipa, tak as moze stat, ze zmizne zo dna na den.
Súhlasím s protestom proti SOPA, resp. PIPA. S tým, že fórum absolútne odstavené a na pár riadkov vysvetlený dôvod, aby to pochopil každý. Stovky slovákov si tak uvedomia o čo ide.
-
Thommas
Addict
Rovnako, som za.
Zda sa ze sme vsetci za ale vedenie to nej*be
O siestej to ma zacat, tak sa dpc zobudte....
O siestej to ma zacat, tak sa dpc zobudte....
Tieto kraviny nech si aplikuju najvacsie servre v USA typu Google, YouTube, Facebook, MySpace, Yahoo, Wikipedia a podobne velke stranky, nie malicke forum na opacnom konci zemegule, pricom vacsina Americanov nema ani tusenia kde sa Slovensko nachadza, nie este aby poznali aj toto forum. Je pekne, ze idete s davom, ale ako sa hovori pri Trnave: Zase otal-potal!
-
t0m4s3
Admin
Vedenie to je*e, ale ziadne vypnutie ani banner nebude
Nikto si nemysli ze bude polka ameriky plakat ked sa vypne slovenske diskusne forum, ide o upozornenie na problem, lebo jeho najvacsim nebezpecenstvom je ze sa o nom nehovori a ludia ani nevedia ze existuje...
Neviem na co je tu potom tema co by ste privitali na fore, ked je navrh ktory s nadsenim odsuhlasi kopa userov ignorovany lebo podla vedenia nema zmysel. Tak si zalozte temu "co by sme privitali na fore" v admin sekcii a hotovo. Test ak je podla teba hrozba SOPY kravinou vyzadujucou si pozornost len v USA alebo ani tam nie, tak ti prajem vela stastia do zivota. I see Ignorance is bliss...
//Uplink to by bolo fajn ale so zapojenim do strajku sa to nevylucuje. Ale aspon nieco.
Neviem na co je tu potom tema co by ste privitali na fore, ked je navrh ktory s nadsenim odsuhlasi kopa userov ignorovany lebo podla vedenia nema zmysel. Tak si zalozte temu "co by sme privitali na fore" v admin sekcii a hotovo. Test ak je podla teba hrozba SOPY kravinou vyzadujucou si pozornost len v USA alebo ani tam nie, tak ti prajem vela stastia do zivota. I see Ignorance is bliss...
//Uplink to by bolo fajn ale so zapojenim do strajku sa to nevylucuje. Ale aspon nieco.
-
uplink
VIP
Gangy - a nebude lepšie keď vyrobím logo + banner hore do hlavičky a bude to tam svietiť povedzme týždeň?
Tato tema je tu len na navrhy, ktore idu na zvazenie vedeniu.Gangy napísal:Nikto si nemysli ze bude polka ameriky plakat ked sa vypne slovenske diskusne forum, ide o upozornenie na problem, lebo jeho najvacsim nebezpecenstvom je ze sa o nom nehovori a ludia ani nevedia ze existuje...
To, ze sa sem nieco napise, neznamena automaticky uvedenie do praxe.
Ked chces protestovat, tak si daj pohov od internetu na 24 hodin, to bude mat taky isty efekt.
Vedenie na cele s adminom to neschvalilo, takze? ... Hawk.
-
lekoklatik
VIP
bumplekoklatik napísal:Ja som premýšľal nad "tipom" pre užívateľov, Že obrázky patria do prílohy, keď sa to teda občas zabúda, tak im to možno pripomenie.
Mám na mysli nejak takto >
//a k tomu prípadne dať niečo "Ako pridať obrázok do prílohy?", alebo jednoduché, "Ako?" a keby na to užívateľ klikol, hodilo by ho to na nejaký návod, alebo rovno FAQ prílohy na fóre.
a chcem sa aj opýtať či má fórum nejaký obrázkový/textový návod ako na prílohu?
Trošku som pozrel FAQ (a myslím Že to tam nebolo) a tiež sekciu pomoc niekoľko tém.
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2012, 13:18)
To by mohlo vyzerať nejak takto, ale chápem že vedenie chce fórum zanechať čo najviac čisté. Aby to tu nebolo presračkované kadečím, či? ^^zuzanuska napísal:Ja napr. najčastejšie používam "rýchlu odpoveď" a cez tú sa príloha pridať nedá (ja viem, ako sa dávajú prílohy cez "poslať odpoveď"), ale niekto nový to nemusí vedieť. len proste pozrie dole, že má prázdne okníčko, kde môže písať, tak nemusí vedieť, že prílohy sa dávajú inak.
Takže aj pri tej rýchlej odpovedi by sa niečo také zobrazilo? že bacha, musíte ísť cez "poslať odpoveď" a prílohu vložiť
Preboha Gangy, to ako keby si tu bol nejaký nováčik. Veď vieš ako to tu chodí. Niektorí z vedenia fóra majú lenivú chvíľku a tak je lepšie návrh zhrnúť pod stôl, ako niečo spraviť. Veď na čo sa angažovať? Radšej si spravme nové logo a tvárme sa štastní. Omg, kam toto spejeGangy napísal:Nikto si nemysli ze bude polka ameriky plakat ked sa vypne slovenske diskusne forum, ide o upozornenie na problem, lebo jeho najvacsim nebezpecenstvom je ze sa o nom nehovori a ludia ani nevedia ze existuje...
-
uplink
VIP
pinco - seriously, si naozaj myslíš že blackouty webov pomôžu niečomu? Celé to má pod palcom hŕstka vyvolených, už pár dekád a plebs aj keď sa na 90% vzbúri, s tým nič nenarobí. Riadiace jednotky sú kvalitne zaplatené, vygumované a ovplyvnené [vojaci, ochranka, politici, poslanci, etc.]. Akákoľvek vzbura je len dúchaním do plamena v peci. Sa pozri ako to dopadlo s doktormi, alebo ďalšie stovky iných protestov na svete. Ľudia vždy "vyhrali" len pro forma a potom o desať rokov sa zistilo že si "strana" aj tak presadila to svoje.
Čo by pohlo ľadom, by bola synchronizovaná ingorácia. Príklad:
- Keby 500 000 Slovákov nepodalo daňové priznanie na konci Marca
- To čo spravili lekári
Ale výsledok? Vždy si to odnesú nevinní. Strach, hrôza, anarchia, beznádej. Proste človek vytvoril a žije v systéme, ktorý je jednosmerný a nie je z neho úniku, len absolútny reštart, nech si prognostici a ľudia s ružovými okuliarmi hovoria čo chcú.
Čo by pohlo ľadom, by bola synchronizovaná ingorácia. Príklad:
- Keby 500 000 Slovákov nepodalo daňové priznanie na konci Marca
- To čo spravili lekári
Ale výsledok? Vždy si to odnesú nevinní. Strach, hrôza, anarchia, beznádej. Proste človek vytvoril a žije v systéme, ktorý je jednosmerný a nie je z neho úniku, len absolútny reštart, nech si prognostici a ľudia s ružovými okuliarmi hovoria čo chcú.
nepomôžu, ale aj tých neznalých aspoň povzbudia k tomu, aby si o tom niečo prečítali. Ak sa každý bude k problémom stavať chrbtom v štýle "mňa sa to netýka", tak to ďaleko nedotlačíme. Zvlášť, ak k podpore stačí takáto drobnosť.
Co hovorite na navrh, aby uzivatel nemohol editovat svoj prispevok po tom, co uz je po nom nejaka odpoved?
Bolo by to prehladnejsie imho..
Bolo by to prehladnejsie imho..
-
weroro
Flash coder
Martin: Uplink je Mod, ten si ho bude vedieť upraviť aj potom. 
-
uplink
VIP
True enough, ale čo preklepy, zle zformulované vety, chýbajúce prílohy, vyriešené thready, dôležité myšlienky, ktoré unikli a bez doplnenia daný príspevok nemá zmysel, atp?
Roro: si zabil
P.S.: A najhoršie na tom je [pre mmartina] že máš pravdu
Roro: si zabil
P.S.: A najhoršie na tom je [pre mmartina] že máš pravdu