Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Terepin »

Dieg0 napísal:Keď sa budeš takto ľutovať sa ti nepodarí ani hovno
Keď budem úprimný tiež dosiahnem hovno, tak zvolím opačne garde.
Terepin
Addict
Addict

Maki napísal:včera som mal úprimnú chvíľku.... 5 zo 6 báb ma s ponukou na nezáväzný sex poslalo doprdele... to by som sa po terepinovom vzore mal teraz na 20 rokov zakopať pod zem a trpieť nevyliečiteľnými depresiami.... nie?

táto téma má stále zlý názov.... tu nie sú pokroky v sociálnom živote... sem chodím preto, aby som sa ja cítil lepšie keď mi niečo nevyjde, aby som sa upokojil, že ako dobre na tom stále som...
Chceš povedať, že som sa ani o píď nepohol vpred? Zaujímavé, lebo všetci vôkol mňa si myslia opak.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Terepin napísal: Keď budem úprimný tiež dosiahnem hovno, tak zvolím opačne garde.
to jest? :)
mne na zmenu stačilo dať si facku a povedať si CHCE TO ZMENU, jediny problém mám s dievčatami keď som veĺmi opitý :D vtedy ma odje*ujú jedna radosť, mal som už par náražok, veľmi sa mi páčiš ale si veľmi opitý, príď za mnou keď vytriezveješ a tak :wink:
Všetko je to o tom nebrať si to osobne, neoslnil som jednu holku? Oslnil som ďalších 5 ktoré zomňa nemôžu strhnúť oči :wink:
Terepin
Addict
Addict

Veď sa mením! S Melani som to ukončil, aby som sa mohol pohnúť ďalej. A deň na to som pozval iné dievča von a prijalo moje pozvanie.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Prepáč mi Terepin, nemôžem si pomôcť ale príde mi ako keby si mal pocit, že riešiš jadrovú fyziku s tým, že si ešte decko ktoré sa môže ísť hrať na pieskovisko s lopatkou.Preboha.Teraz som bol 5 nocí sám doma a mimo kalieb som aj veľa varil a tak mi aj zostalo veľa jedla nezjedeného.Tak som ešte v alkoholickom opojení zosypal cestoviny s vajcom do záchoda a záchod sa zapchal.Šprtal som tam kefou, nadával, potom som splachol 500 krát a nič.Tak nakoniec keď už som vedel, že iná možnosť ako ruka po lakeť do hajzla mi neostáva tak som to prekusol a strčil som ju tam.Tak nebuď srab a keď vieš, že tým, že budeš hovno robiť žiadnu holku nezbalíš tak sa do toho PORIADNE OBUJ !!!

// Karmista rozosmial si ma :D.Ďakujem :*
Terepin
Addict
Addict

Čo robím je málo? To mám prvé dievča čo stretnem poje****? Potom to už bude stačiť?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

To ti nik nepovedal.Ale vieš čo, urob ako uznáš za vhodné ;-).Mohlo by ti tu písať aj 100 ľudí (a ani teraz do tejto témy neprispieva najmenej ľudí) a neviem z akého dôvodu proti nim hráš vojnu ale každého to prestane raz baviť ;-)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Diego my sa držíme osvedčenych rád, Terepin nech skúša niečo nové no potom nech neplače :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Terepin: keby si toľko energie a času, koľko venuješ tejto téme trávil v IRL spoločnosti ľudí, tak by si sem už s najväčšou pravdepodobnosťou písať ani nemusel.
A páči sa mi Dieg0vo prirovnanie...
Prílohy
KIDSCIENCE.JPG
Terepin
Addict
Addict

kur*a, kde tu vyplakávam?! To, že napíšem, že sa mi niečo nevydarilo, ešte neznamená, že plačem! Povedal som jase, čo sa stalo sa stalo a idem skúšať ďalej a inde. Čo je na tom k nepochopeniu?!
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

rozmyslal si niekedy nad tym, ze ked sa rozsiahla skupina ludi s lepsimi skusenostami ci vedomostami ako mas ty opakovane zastava toho isteho stanoviska, ktore je, bohuzial, uplnym opozitom toho Tvojho existuje urcita nenulova pravdepodobnost, ze si to Ty ten, ktory sa myli a nie oni? (resp. to co hovoria mozno nie je uplna kravina aka. cele Tvoje vystupovanie je whine, vsade a na kazdej strane, ak mi neveris, precitaj si to po sebe)

P.S. ale vskutku mas moj obdiv, ze si stratil nervy az po 20-tej strane neustaleho bashu, to je IMO rekord
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Aky zmysel ma vlastne tato tema? Vzdy ocakavam ze sa tu konecne k niecomu dospeje no nakoniec som aj tak sklamany, ze sa tu stale dookola prebera len to iste (vyplakavanie, prazdne obhajovanie svojho konania, postoj 1 proti vsetkym). Imo to nikam nevedie. Co vlastne od toho ze tu prispievas ocakavas? Pochopil by som ak by si si sem tam zobral nejaku radu od ludi co ti tu pisu a bolo by vidiet nejaku zmenu za ten cas. V tom pripade by to mohlo byt aj zaujimave citanie. Takto mi to vsak pripomina nekonecne telenovely zasadene do nejakeho depkarskeho prostredia.
Terepin
Addict
Addict

Vy ste fakt slepí, ale ste ma prišli len tak zo zábavky trolovať? Ak ste posledné dve-tri strany nevideli pokrok, choďte k očnému.
A ešte stále čakám na konkrétne prípady vyplakávanie z posledných dní a v čom konkrétne je to vyplakávanie.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

A ja este stale cakam na to kym odpovies co od tejto temy ocakavas ...

A hej nevidim pokrok. Zmenu vidim len v tom ze sa menia udalosti a osoby nad ktorymi whinujes.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

terepin: ja neviem...posledné 2-3 strany tu vidím kopu blábolov a neurčitých pokusov... a potom zrazu z čista jasna koniec s melani - ono bol spomínaný nejaký začiatok? a to tvoje "som to ukončil" - a aj si mal čo ukončiť?

skús tak zo srandy pekne poporiadku napísať čo si robil posledné 3 týždne... a tak nech to pochopí aj debil ako ja... potom ti poviem či si pokročil
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Terepin napísal:Problém nie je v tom, že ma odmietla, ale v tom, že ja som nemohol urobiť to, čo on a navyše od neho to brala ako lichôtku, zatiaľ čo odo mňa ako totálnu hlúposť.
Proste to nie je fér, aby zadaný chalan bez námahy dokázal to, čo ja nie po niekoľko mesačnej drine.
ach preco len ta zena o neho ma zaujem a o mna nie. on je taky jerk, ja sa k nej na rozdiel od neho hodim a nikdy by som ju neopustil, nie ako on, och
Terepin napísal: Keď budem úprimný tiež dosiahnem hovno, tak zvolím opačne garde.
och neuspel som ako sebavedoomy/arogantny, och neuspel som ako uprimny

btw. niekde si tu spominal, ze jedna z 3 dievcat prijalo Tvoje pozvania alebo nieco take, ako to dopadlo?
Terepin
Addict
Addict

Na začiatku nebolo nič.

Doslova.

Nechodil som von, o žiadne dievča som nezaujímal, proste ništ, nothing.

Potom som si povedal, že je treba niečo skúsiť, tak som v septembri pozval Melani von. Nevyšlo.

Ona mňa pozvala von do partie, tak som ponuku prijal. (Odvtedy stále s nimi chodievam von, čo bolo predtým nemysliteľné.)

Tam som stretol druhú dievča, avšak bolo zadané. Keď som zistil, že je voľná, pozval som ju von. Odmietla. No chcela mi dať šancu. Nakoniec vysvitlo, že ma ťahala za nos.

O týždeň na to som sa nechtiac priveľmi zblížil s Melani a zamiloval som sa do nej. Avšak som si to nepripúšťal.

Po Silvestri som jej pomohol dať sa dokopy s mojím najlepším kamarátom. Podarilo sa, i keď to bolelo ako fras. Stále som si to však nepripúšťal.

O dva dni na to to krachlo. Ako som to rozoberal s druhou kamarátkou, rozhodla sa mi dať druhú šancu. A opäť ma ťahala za nos a ja som jej opäť na to naletel.

Potom sa ma Melani začala vypytovať na mojich iných kamarátov. Odmietol som s tým čokoľvek mať. Tak sa rozhodla dať ďalšiu šancu kamarátovi a on jej. Tu som sa začal správať ako závistlivý hajzel a až vtedy som si uvedomil, že ju milujem.

Dva dni na to som jej vyjadril lásku. Krachlo to.

Neskôr som sa dozvedel, že iný, o niečo starší a zadaní chalan ju bez problémov pobozkal, čo ja som nesmel po niekoľkomesačnej drine. A ešte to považovala za lichôtku. Skoro som rozmlátil všetok nábytok v byte.

Snažila sa mi pomôcť tým, že by mi dovolila ju pobozkať.

Bol som na vážkach, ale odmietol som. Uvedomil som si, že takto to ďalej nejde a pokiaľ sa chcem pohnúť ďalej, tak sa od nej musím citovo odpútať a tak som s ňou ukončil takmer všetky kontakty a odvtedy si ju postupne zaraďujem medzi obyčajné známe.

A to mi umožnilo pozvať tretie dievča z partie do mesta. Ak to nevyjde ani pri nej, už som dohodnutý s ďalšími dvoma kamarátmi, že ma začnú brať aj do svojich partií.

Suma-sumárum, zažil som toho viac, než za celých 24 rokov. Ak by som ešte pridal na plyn, už by som sa nepozviechal. Potrebujem aspoň krátky čas na absorbovanie všetkých neúspechov a poučiť sa z nich, aby som ich furt dookola neopakoval ako debil.

Taktiež si plánujem nájsť sexuálnu partnerku, pokiaľ to bude možné. Keďže som začal chodiť do roboty, mienim navštevovať posilovňu a dať si naspäť telo dokopy. Taktiež si pokupovať lepšie oblečenie, ktoré by mi zároveň vyhovovalo a dakus zmeniť imidž.

Ale nedá sa to urobiť zo dňa na deň!

//autoeditácia príspevku (19 Jan 2012, 11:49)
axxis napísal:ach preco len ta zena o neho ma zaujem a o mna nie. on je taky jerk, ja sa k nej na rozdiel od neho hodim a nikdy by som ju neopustil, nie ako on, och

och neuspel som ako sebavedoomy/arogantny, och neuspel som ako uprimny

btw. niekde si tu spominal, ze jedna z 3 dievcat prijalo Tvoje pozvania alebo nieco take, ako to dopadlo?
Ani ho nepoznám a v živote som ho nevidel. Tu však ide o princíp - on nepohol ani prstom a uspel, zatiaľ čo ja som sa nadrel ako vôl na poli a utrel som ústa. A najlepšie na tom je, že si to UVEDOMUJE! Presne pre toto sa zdráham si hľadať dievčatá v mojej vekovej kategórii.

Arogantným som nebol a nikdy ani nebudem, avšak zvyšok je pravda. Neuspel som ani z jednej, ani z druhej strany. Je aj tretia, o ktorej neviem?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Terepin napísal:Tak tretie dievča moje pozvanie prijalo. Čo však vzhľadom na jej nedobytnú povahu nepovažujem za bohvieaký úspech. :/
P.S. citim sa urazeny, ked som Ti napisal by si zacal chodit do fitka a zmenil uces tak si mojou radou pohrdol a teraz vravis, ze sa chystas spravit v podstate to iste. pffffffff, pokrytec.

P.S.S. pekne co si vsetko zazil avsak si sa nikam neposunul, lebo stale vsetko beries ako pokus experimentalnej fyziky. skutocny progres (ano jedno s, deal with it) to bude az o tom vsetkom prestanes uvazovat ako keby si sa na celu scenu pozeral zvrchu, ale ked sa budes povazovat za jej sucast. ale hej, aspon si na dobrej ceste ked nic ine

P.S.S.S. mam napisat aj P.S.S.S.S?
Terepin
Addict
Addict

Veď ako inak mám získať sebadôveru a skúsenosti, ak nie metódou pokus-omyl?
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

Tak aj ty sa prestan snazit, tvar sa ze si nad vecou, ked uz si si nasiel volake dievcenske partie tak tam nikoho nezacni balit ale ziskaj si tam take postavenie, aby ta s radostou zavolali aj nabuduce. V ociach tych dievcat vysoko stupnes, nebudu na teba pozerat ako na zufalca co silou-mocou niekoho chce. A po par takychto partiovych stretnutiach uz musis vidiet ci u niektorej sanca je.
Hlavne nesmies vyzerat alo nevybureny zajko, co mu je na ociach vidiet ktora bije...
Napísať odpoveď