No, nech si to doplni v novom poste, nikoho nebavi F5kovat alebo si to vsimnut az ked je neskoro.uplink napísal:True enough, ale čo preklepy, zle zformulované vety, chýbajúce prílohy, vyriešené thready, dôležité myšlienky, ktoré unikli a bez doplnenia daný príspevok nemá zmysel, atp?
Roro: si zabil
Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
Niekedy by to mohlo pomoct, ale vo vacsine pripadov by to podla mna bolo na skodu. Ja niekedy preklepy opravujem aj na trikrat a urcite nie som sam
Potom su tu aj vtipy, kde sa edit tiez hodi, ked uzivatel nechce zaspamovat celu stranku.
Okej, ale tak v tom pripade to spravit ako pri autoeditacii, napriklad...
niekto napise post, ja ho precitam, idem do prec..
tipek si post edituje a znova sa mi "vyzeleni" ako neprecitany - ako pri autoeditacii.
tipek si post edituje a znova sa mi "vyzeleni" ako neprecitany - ako pri autoeditacii.
Naposledy upravil/-a Gothar v 18 jan 2012, 23:22, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: aaaa
Dôvod: aaaa
To ani nie, stacila by poznamka, ze prispevok bol vtedy a vtedy editovany (tak ako som ti to spravil v predchadzajucom prispevku
). To som uz kedysi navrhoval, ale ostatni clenovia vedenia to zamietli.
Tato funkcia ale funguje asi iba pre modov a aj to iba vtedy ked sa vyplni dovod editacie, co vlastne nikto nepouziva.
Tato funkcia ale funguje asi iba pre modov a aj to iba vtedy ked sa vyplni dovod editacie, co vlastne nikto nepouziva.
Naposledy upravil/-a Gothar v 18 jan 2012, 23:23, upravené celkom 3 krát.
Dôvod: bbbb
Dôvod: bbbb
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tá funkcia bola na fóre nejakú dobu online, čo si pamätám, nie? Tuším je tam aj teraz, ale je vypnutá, alebo sa mýlim? Každopádne, ak by sa téma označila celá ako "nový príspevok", tak by som vyrobil novú grafiku na tie príspevky, povedzme oranžovou, alebo žltou, nech to otvárajú len tí, ktorých to zaujíma a zbytočne tam neklikajú.
-
weroro
Flash coder
To by bolo trochu blbé nie? Ak sa daná téma "vyzelení" tak je automaticky zaradená na vrchu v zozname tém. To by mohlo byť zneužívané, na umelé TOPovanie tém. Z rovnakého dôvodu je aj "vyzelenenie" pri autoeditácii aplikované, až keď je príspevok autoeditovaný po určitej dobe (asi niekoľko dní).Mmartin napísal:Okej, ale tak v tom pripade to spravit ako pri autoeditacii, napriklad...
// Gothar: Ty máš vytuningovaný RANK, alebo mám len haluze z toho, že som málo spal?
Tak tak, zmena na status noveho prispevku pri editacii je blbost. Ja som stale za to, aby sa na to upozornovalo iba tak ako som ukazal vyssie, ale neviem co na to ostatni. Podla mna je to pekne nenapadne a pritom celkom uzitocne.
ja som za, vsetko lepsie ako nicGothaR napísal:Tak tak, zmena na status noveho prispevku pri editacii je blbost. Ja som stale za to, aby sa na to upozornovalo iba tak ako som ukazal vyssie, ale neviem co na to ostatni. Podla mna je to pekne nenapadne a pritom celkom uzitocne.
-
lekoklatik
VIP
Ja mám editáciu príspevku rád.
Nie vždy chcem niekomu poďakovať, alebo pridať do svojho príspevku nejakú OT vetu, prípadne fakt príloha, oprava niečoho a celkovo mi to vyhovuje a neviem si predstaviť že by som si do prśipevku nemohol niečo doplniť.
To s tým že sa mi niekto dotkol postu by ma celkom sralo. Dávnejšie som navštevoval jedno fórum kde to tak mali a iritovalo ma to. Úplne zbytočná informácia.
Nauč sa žiť s tým že si uplink edituje svoj post, pretože nepoznám iného užívteľa ktorý to robí tak ako uplink (nehovorím že uplink je jediný kto si upravuje post, ale ja fakt iného užívateľa nepoznám, akoby som aj mohol, veď je ich tu mrte).
//a jj moderátors majú grafiku novú peknú, tak ako aj admini, už len users, darcovia a samozrejme špecialny treba aj pre VIP
Ma hlava bolí len z toho že to tečie do kopca
//uplink ešte babrákovi prerob - http://www.hojko.com/audiotrack-u7501.html (teraz som si tiež editoval post)
//a hojko už ten bar nemá
Nie vždy chcem niekomu poďakovať, alebo pridať do svojho príspevku nejakú OT vetu, prípadne fakt príloha, oprava niečoho a celkovo mi to vyhovuje a neviem si predstaviť že by som si do prśipevku nemohol niečo doplniť.
To s tým že sa mi niekto dotkol postu by ma celkom sralo. Dávnejšie som navštevoval jedno fórum kde to tak mali a iritovalo ma to. Úplne zbytočná informácia.
Nauč sa žiť s tým že si uplink edituje svoj post, pretože nepoznám iného užívteľa ktorý to robí tak ako uplink (nehovorím že uplink je jediný kto si upravuje post, ale ja fakt iného užívateľa nepoznám, akoby som aj mohol, veď je ich tu mrte).
//a jj moderátors majú grafiku novú peknú, tak ako aj admini, už len users, darcovia a samozrejme špecialny treba aj pre VIP
Ma hlava bolí len z toho že to tečie do kopca
//uplink ešte babrákovi prerob - http://www.hojko.com/audiotrack-u7501.html (teraz som si tiež editoval post)
//a hojko už ten bar nemá
Zabranenim editacie prispevku po odpovedi by sa znemoznilo placokom ku karme pisat editacie a reakcie na karmu, to hadam nechcete?
Ked diskutujete s uplinkom, tak si robte screeny jeho prispevkov
Aaaaa pardon, s uplinkom sa nediskutuje, s uplinkom sa hada 
Ked diskutujete s uplinkom, tak si robte screeny jeho prispevkov
-
uplink
VIP
lekoklatik - včera som vyrobil modov, dnes som vyrobil adminov [Masterdead a t0m4s3], poobede spravím audia a zajtra by som chcel darcov a neskôr ViP.
test - [viď príloha]
test - [viď príloha]
-
audiotrack
VIP
a este spamerov a zabanovanych
kde je hojko btw?
Na Novom Zelande.
-
uplink
VIP
beardie - vacation.
-
lekoklatik
VIP
pripominam sa, ze ci co na to vylekoklatik napísal:Ja som premýšľal nad "tipom" pre užívateľov, Že obrázky patria do prílohy, keď sa to teda občas zabúda, tak im to možno pripomenie.
Mám na mysli nejak takto >
//a k tomu prípadne dať niečo "Ako pridať obrázok do prílohy?", alebo jednoduché, "Ako?" a keby na to užívateľ klikol, hodilo by ho to na nejaký návod, alebo rovno FAQ prílohy na fóre.
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2012, 19:35)
+lekoklatik napísal:
Tvoj navrh evidujeme. Ked budeme riesit problem s obrazkami, zvazime jeho realizaciu.
-
Thommas
Addict
Tak už by bolo na čase. Minulý rok som asi 150 reportov kvôli obrázkom spravil. Blokovať linky tých stránok by sa nedalo skôr? (ak na toto tu už je odpoveď sorry, ponáhľam sa a nemám čas čítať späť)
-
audiotrack
VIP
reportol si 115 príspevkov a z nich bolo asi 150 za obrázky?
-
Thommas
Addict
Tak 150 ich nebolo, ale prevažná väčšina áno. A aj tento rok ich už bolo dosť.