som idiot..(podvadzanie)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nehoraznydebil
Novice
Novice

Re: som idiot..(podvadzanie)

Príspevok od používateľa nehoraznydebil »

no ja som u nej neprespal alebo nieco len proste som lezal na posteli a ona sa tam nejak pritrafila alebo nieco detaily teda neviem lebo pijem neunosne ako idiot.Je mi to strasne luto a clovek pre ktoreho je nevera prijatelna je asi chory ale polygamny.Je to strasny pocit dufam ze to nejak prejde . btw mam 19
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

Ty by si nechcel vediet keby ta ona podvedie?
Priznaj sa a nech sa ona rozhodne.
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

Je len na tvojom svedomi ci budes vediet zit s tym pocitom a ako sa jej vobec pozries do oci..
Podla mna by si jej to mal povedat, je sanca ze ta nenecha kedze si nejednal v triezvom stave a nechcel si to..ale to nieje polahcujuca okolnost!!! Ale nebude to boliet tak ako keby si to robil preto ze si to CHCEL a teda to mozno nejako stravi a odpusti ti..
Ak jej to nepovies, budes zit s neistotou, kedy sa to prevali..kamos sa niekde prekecne alebo ta baba a reči sa širia a ani nevieš ako rychlo sa to k nej dostane. Vtedy to bude 100krat horsie to mi ver, bude ta nenavidiet za a)ze si ju podviedol ale hlavne za b)ze si jej to nepovedal a teda to bude brat ako keby si si ju uz vobec nevazil.
Pisem to z pohladu zeny
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

existuje este jedna moznost.. rychlo sa s nou rozid:)
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

a dalsia moznost na prevenciu: nepit neunosne ako idiot :lol:

ja by som to neriesil, si mlady, s odstupom casu sa nad touto situaciou len pousmejes
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm divne. Tu chlapovi sa snazia vraviet, aby zatlkal a zatlkal, ked podviedol, ale ked tu naposledy napisala dievcina, ze podviedla, tak uz bola stetka atd :D
Asi by som jej to nehovoril, ked to nemienis viac "vykonavat" a uz chces nepodvadzat. Ale ak ta to stale laka, tak veru radsej rozchod a dovod uved daky rozumny.
Zlatik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Zlatik »

Tiez som to chcel napisat... ked to tu napisala cca pred rokom jedna baba, tak bola ta najhorsia, mala sa hanbit, okamzite pre dobro priatela sa s nim rozist a priznat, pomaly za handru bola. A to nedoslo ani k sexu. Sice ona to robila za triezva a tento dotycny nie, ale aj tak su tu tusim dva metre, podla toho ci sa to stane chlapovi alebo zene...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mas dve moznosti, prva je nic nepovedat, zatlkat, zit v obave ze sa nikto neprekecne dufat, ze sam na tom casom zabudnes. Druha je povedat jej to, uprimne to olutovat a cakat na jej rozhodnutie, ktore asi nebude v prvom momente najprijatelnejsie a tak musis cakat, ze to bude mat nasledky a ze budete trpiet obaja.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak samozrejme, že sú dva metre...
Kľúčik čo odomkne každý zámok, je predsa super. Ale čo s takou zámkou, ktorá sa nechá odomknúť každým kľúčikom?
Zlatik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Zlatik »

Tam islo o jedneho chlapa.
nehoraznydebil
Novice
Novice

nemienim podvadzat dalej chapete nechcel som ju podviest bol som strasne namol a sam neviem ci ku sexu vobec doslo skor by som povedal ze malo dojst ale nedoslo a k tomu alkoholu viem ze to znie ako sracstvo povedat ze bol som naje*any a hotovo ale nromalne sa mi toto stalo uz aj ked som bol natrieskany fakt ze vela a vzdy som odmietol odisiel atd len toto bolo ine lebo neviem co somnou bolo proste.. urcite to neni tak ze si uzivam s inymi a teraz mi je to luto chapete ..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tvojmu nicku robíš česť najmä tým, že si si stále nezistil, čo sa vlastne udialo...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Boji sa, ci nahodou neskoncil v nieco hnedom :P
nehoraznydebil
Novice
Novice

no uz som nieco pozistoval ale v podstate nikto nevie co sa presne stalo a nasiel sa akurat zevraj prazdny kondom.. hm dufam ze mi nestal v takom stave to by bola zachrana
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

nechapem jak sa moze niekto strieskat tak ze si nepamata ani taku vec jak sex
ale verim tomu kedze toto neni prvy pripad, len to proste nechapem jak mozu byt ludia tak blby
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mladosť - pochabosť. Nie je to však ospravedlnenie, len objasnenie.
Nejdem tvrdiť, že ja som bol iný, tiež mi párkrát kamaráti objasňovali, čo všetko sa dialo počas blackoutu. Len som oči vyvaľoval. Dôležité je však, aby to človeka včas prešlo.
nehoraznydebil napísal:no uz som nieco pozistoval ale v podstate nikto nevie co sa presne stalo a nasiel sa akurat zevraj prazdny kondom.. hm dufam ze mi nestal v takom stave to by bola zachrana
Dotyčnej si sa opýtal?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Bola by to zachrana v com? Ze by si priatelke v klude povedal, ze ste boli v posteli, ze si nasiel kondom, ze vas niekto nachytal, ze si nic nepamatas a ze sa asi nic nestalo?
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

V prvom rade si poriadne zisti co sa tam vsetko stalo, nestalo ako to prebiehalo a potom sa zamyslaj nad sebou a dosledkami.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

nehoraznydebil napísal:no ja som u nej neprespal alebo nieco len proste som lezal na posteli a ona sa tam nejak pritrafila alebo nieco detaily teda neviem lebo pijem neunosne ako idiot.Je mi to strasne luto a clovek pre ktoreho je nevera prijatelna je asi chory ale polygamny.Je to strasny pocit dufam ze to nejak prejde . btw mam 19
Počuj z tohto príspevku vyplýva že ty si ležal ona prišla a "obslúžila sa" máš okno iba záblesky najprv si zisti či sa dačo stalo,,,,,,Ak sa stalo ...tak keď sa to rozhodneš priateľke povedať(aby ťa nehrýzlo svedomie ) tak jej povedz znásilnili ma :D ty si bol namól ležal si ani si nevnímal ona prišla využila šancu .... :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak tak, skús to zahrať tak, že ty si v tom bol nevinne, že po tebe šla a využila tvoju opitosť. Takisto, že si nič moc nepamätám a že k styku určite nedošlo, lebo ani dojsť nemohlo, lebo si bol jak Rus.
Napísať odpoveď