A keďže dievčatá v partiách baliť nebude, je otázne kde potom. Hmm, budem musieť prísť s niečim neortodoxným. Na to som ja expert.
Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Na tento poznatok som prišiel aj sám, v ďalších partiách už urobím to, čo viem veľmi dobre - stratím sa v dave, splyniem s ním. Budem ako šum na pozadí.
A keďže dievčatá v partiách baliť nebude, je otázne kde potom. Hmm, budem musieť prísť s niečim neortodoxným. Na to som ja expert.
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
nemozes byt prave iba jeden z davu, tak nikoho nezaujmes... musis prave davat najavu svoju pritomnost, musi ta byt pocut.... ale tvoj prejav musi smerovat k celej skupine, stan sa niecim ako jej vodcom
po par stretnutiach kde si bol v uzadi a zvykli si na teba, ti uz nikto po papuli neda ked sa ozves
po par stretnutiach kde si bol v uzadi a zvykli si na teba, ti uz nikto po papuli neda ked sa ozves
Eee, ja nie som vodcovský typ. Ako, nemám problém rozprávať aj celé hodiny, pokiaľ ide o tému, do ktorej mám čím prispieť. Ale necítim potrebu sa silou-mocou pchať do popredia a hlásiť o slovo ako nejaký politický kandidát na mítingu.
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2012, 12:49)
Nič to, idem hľadať ďalej! 
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2012, 12:49)
Dopadlo to asi tak, že deň na to sa z toho vykrútila z dôvodu skúšok. Takže som zase ostrúhal.axxis napísal:btw. niekde si tu spominal, ze jedna z 3 dievcat prijalo Tvoje pozvania alebo nieco take, ako to dopadlo?
-
TommyHot
Addict
Preco vykrutila? Neviem ci chodis na vysku, ale niektori maju teraz skuskove
to je normalne. Ja tiez teraz nechodim velmi na pivo, lebo nemam s kym, kedze vacsina mojich kamaratov su vysokoskolaci a musia sa ucit na skusky.
Hej, mal si pravdu! Som si to s ňou vykecal! Ba čo viac, som zistil, že je to rovnaký spoločensky nekonvenčný typ ako ja! Oboch nás to potešilo!
Som jej rovno povedal, že ide len o spoznávacie stretnutie a pokiaľ jeden druhému nebudeme vyhovovať, tak to na rovinu povieme a nič sa nestalo. TAKTO si predstavujem prvé stretnutie s dievčaťom! (Teda z výnimkou, keď sa obaja navzájom na prvý pohľad do seba zamilujú.)
-
axxis
Addict
omg, myslim, ze by si nemal byt taky strasne obvious. nemozes ludom hovorit, ze si sociopat a dufas, ze z rande nic nebude... niektore veci vysvetluju samy seba aj bez toho aby si na ne poukazoval, to to cini trochu...cudne.
vravim, ze sa na vec nepozeraj ako niekto nezucastneny, ktory to ma nasledne okomentovat a prezentovat pred nami. proste to len rob a nehladaj za tym vedu, ktora Ti 20 rokov unikala, ziadna tam nie je.
vravim, ze sa na vec nepozeraj ako niekto nezucastneny, ktory to ma nasledne okomentovat a prezentovat pred nami. proste to len rob a nehladaj za tym vedu, ktora Ti 20 rokov unikala, ziadna tam nie je.
Neboj, je to vzájomné. Ta mala nepríjemné skúsenosti s takýmito pozvaniami, lebo predošlí chalani to považovali za rande a očakávali niečo viac, ona vždy len kamarátske stretnutie a nečakala nič. Keď som jej povedal, že aj mne ide iba o kamarátske stretnutie, až si vydýchla. 
Len dúfajme že táto už bude tá pravá a toto sa zamkne 
Rád by som, aby bola. Prvé "nahliadnutie" vyšlo priam úžasne. Ale to je ešte veľmi málo, aby sa dalo hovoriť o niečom viac. To sa uvidí až niekedy vo februári. 
rande/kamarátske stretnutie, stále ide iba o jednu vec...
osobne už nikdy keď idem s holkou na rande nikdy mu nepíšem/nepoviem že ide o kamarátske stretnutie... (kamarátske DOHODNUTÉ stretnutie nepoznám, stále to je rande ktoré môže dopadnuť na 3 spôsoby: nič, vzťah, sex)
osobne už nikdy keď idem s holkou na rande nikdy mu nepíšem/nepoviem že ide o kamarátske stretnutie... (kamarátske DOHODNUTÉ stretnutie nepoznám, stále to je rande ktoré môže dopadnuť na 3 spôsoby: nič, vzťah, sex)
Ja budem rád za ktorúkoľvek možnosť. 
v tomto tvrdeni by som si nebol tak istý na tvojom mieste, hoci ťa osobne nepoznám 
Tak samozrejme, že budem sklamaný. Ale aspoň budem mať kamarátku, ktorú som predtým nemiloval. 
a taka obyčajná kamarátka ti bude načo? Pokiaľ nemáš kamošov tak to pochopím
Mám kamarátov. No pobyt medzi dievčatami mi len prospeje. A uvedomil som si, že rád by som mal aj kamarátku. Som nenormálny aj kvôli tomu?
Ale jasne, že môžeš mať aj kamarátky
(dúfam, že sa nerozbehne debata, či môžu byť chalan a baba len priatelia)
lebo veď ona bude mať ďalšia kamarátky a tak sa dostaneš medzi väčšie množstvo dievčat a ľahšie si nájdeš takú, ktorá sa bude k tebe hodiť. Takto zatiaľ aspoň spoznáš lepšie ženské zmýšľanie
lebo veď ona bude mať ďalšia kamarátky a tak sa dostaneš medzi väčšie množstvo dievčat a ľahšie si nájdeš takú, ktorá sa bude k tebe hodiť. Takto zatiaľ aspoň spoznáš lepšie ženské zmýšľanie
Hmm. Až iná žena dokázala pochopiť, o čo mi ide...
Nový poznatok: Každý sa môže ísť so svojimi problémami vypchať.
To nechápem vysvetli
Povedala, že má blbú náladu. Ja som sa opýtal prečo. Ona že má problémy. Opýtal som sa, či jej môžem pomôcť. Ona že mám na to zabudnúť. Spýtal som sa, či na jej problémy alebo na ňu. Ona odvetila, že oboje.
Či to bola pravda alebo nie ma už vôbec nezaujíma. Pekne krásne sa vratim k starému osvedčenému spôsobu života: ja si svoje problémy budem riešiť sám a ostatní nech si tie svoje nechajú pre seba.
Či to bola pravda alebo nie ma už vôbec nezaujíma. Pekne krásne sa vratim k starému osvedčenému spôsobu života: ja si svoje problémy budem riešiť sám a ostatní nech si tie svoje nechajú pre seba.